BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Say-1 : 250 say-2 : 225 ben sıçmışm sanırım milletin puanlara bakarsak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 geçen sene çektim bu lanet derdi, say1 istiyosanız fdd nin sayisal 1 matematik kitabını alın. Ordaki soruları çözebiliyosanız say1 den çok yüksek alırsınız. Ben 1 boş fln yapmıştım. Epey yararı oldu o kitabın. Say2 ye bişi demiyorum calculus bitarafımı .... yo şu an:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Zormu kolaymı diye bakmamak lazım zorsa herkeze zor kolaysa herkeze kolay.Önemli olan diğerlerinden daha iyi yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ivy napacan o puanları ilahiyat mı okuycan allasen?xD Nereye girmek istion =) Çemberlere gelene kadar geodan yanlış çıkartmıyodum.Çember ne abi ya...Köşesi olan herşey uzmanlık alanım ama bunu köşesi yok peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 hehe =) bi hedefim yok öyle çalışıyorum neresi olursa eskiden hedefim vardı çalışamıyordum hedefsiz kaldım çalışmaya başladım istanbul-esk bakıcaz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 dinan naapcan 260 'ı =) öss birincisi mi olcan başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 said: Çemberlere gelene kadar geodan yanlış çıkartmıyodum.Çember ne abi ya...Köşesi olan herşey uzmanlık alanım ama bunu köşesi yok peh. çember seninle özdeşmiş bi şekil aslında çok kolay yapman lazım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 off bende giriyom bu sinavada dersaneye bile gitmiyom calismadim bile :( naapcam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar