Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Haritalar bakımından olsun oynanabilirlik zevk bakımından olsun yorumlarınızı istiyorum.. Eski KO'yu özleyenleriniz varmı ? Knight Empire'i sevenler kimler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Tam sana göre bi başlık heh :) Ben K.O. diyorum bu konuda, eski haritaları özledim, ne K.E. si beeee .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 oyun acilirken böğüren ejderhayi istiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 eski ko arayanlar dolu fun server var :D oyuna girerken o bagıran orc da var arada nostaji olsun die girebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 KO tabiki.Yıllanmış şarap gibi Tad bırakıyo meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Eski haritalar gelse.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar