Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aslında o fotoda "osuruk böceği,seni bir yakalarsam ananı avradını" diyordu muhtemelen içinden =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben bu hayvanın hastası oldum arkadaşım. İzninle en yakın vakitte sana misafir olmaya gelip kendisini mıncıklamak istiyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahaha ilk resim ne öyle ya "assasination: first you need to have teh looks" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 BEN BUNU YERİM ayrıca 28 ekimde girmişse eve o kedi benim olacak. neden dersen o gün benim doğumgünüm. ve o kedi benim. ve o gün kedi benim olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 valla hiç sevmem 28 ekim'i ama bu şapşal o gün geldi.kediyi vermem de çok ısrar edersen bokundan bir parça hediye edebilirim jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 oyy onun beyaz gıdısını yerim yaa püsü nerdesin sarılcam gel lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ahah çok şirin harbiden^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: kediyi vermem de çok ısrar edersen bokundan bir parça hediye edebilirim jnms. seni ablana söylüycem:(((((((((((((((((((88888888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yonja bakışı atıyor eblek. [spo] [/spo] burda da dalıp gitti,gerçi uyumak üzerede denebilir.bu patilere alta alıp oturmasınada hastayım. [spo] [/spo] [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:40 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 huahuahhu istiyorum ya ama bu bildiğimiz sokak kedisi di mi sokaktan bitane alsak beslesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sal sokaga bunu geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 şirinmiş =] kimdi hatırlamıyorum ama ne varsa bunlarda var cinsler tırt diyen arkadaş ve ivyye cevaben; sokaktan aldığın kedi çok riskli iş. böyle uysal efendi de çıkabilir, manyağın önde gideni de çıkabilir. ikisi de geldi benim başıma, manyaklık daha büyük ihtimal ama. cins alınca en azından özelliğini biliyorsun, ruh hali, tavrı da cinsine uygun oluyor genellikle. o yüzden sürpriz ihtimali daha az heh bi de tekir kedi acaip zeki, cin gibi olur. o yüzden eğer cıvık yaramaz bir hayvan çıkarsa hiç çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 valla gayet uysal ve sakin birşey çıktı benimki ama dediğin gibi cidden riskli.ablamın aldığı kedi, yosma diyebileceğin türden birşey çıktı.bizimkisinin tek sorunu en ufak sesten korkması.eve ilk geldiği zaman apartmanda tadilat vardı 1 hafta süreli,o sesler çok korkuttu hayvanı.şimdi balkonda dururken aşağıdan araba geçse ürküyor hayvan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 böyle bi kedi vardı antalyadayken, komşumuzda. ev kedisiydi ama elimi tırmalamıştı hayvan. komple çizik olmuştu. çok korkmuştum kuduz olurum diye. :D ilaç falan sürdük sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 heheh şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 eheh,ne sevimli ya.sudan da bardak durdugu surece korkmuyor anlasılan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 oha ouz un pet. supermis uzun omurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 irin said: eheh,ne sevimli ya.sudan da bardak durdugu surece korkmuyor anlasılan.) Su ile aramız iyidir ya =) Anca kafasına bardağı döktüğümde mırıklar sonra yalanıp tekrar gelir. İşin komiği, kendi suyu hep dolu durur ama bardakta gördü mü direk ona salça oluyor. 2 dakika araylada olsa her bardaktaki suya atlıyor kendisi =) Tşk zeytinlerim, inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ay ay ay cizmeleri var (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar