_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 özlemişim ya. baya iyi diyaloglar vardı bu bölümde yine her zamanki gibi. internet with breasts falan sfsd dursun hatun bi süre daha ya, güzel karakter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abiiii son çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 izledim. amma abartmışınız haa. o kadar da çirkin deil kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hafif cameron'a benziyo ha, böyle çok değil ama andırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 stimpak said: mmffs ince bilekler .. dizi zaten güzel doktor kotasını doldurmuştu, iyi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bi bok olcağı çok belliydi öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 olivia wilde cok guzel hatun, ölesi gelmez bi daha zaten. daha cameron temelli karakter getirmişler işte, bi yandanda genc izleyiciye acılmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Zaten kötü gidiyordu üzerine yeni karakter bildiğin Şirine. Daha fazla Wilson/House sahnesi olursa belki kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 tronda oynadi heralde törtiin, bitince gelecekti diye biliyorum gelsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kız çok sevimli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Cuce said: olivia wilde cok guzel hatun, ölesi gelmez bi daha zaten. daha cameron temelli karakter getirmişler işte, bi yandanda genc izleyiciye acılmıslar. başarılı başarılı. house'a karşı çıkacak, etik değerleri olan biri işte aynen cameron gibi. ayrıca genç ve tecrübesiz olduğu için bunny-blade olayı çok eğlendiriyor ahah. çok iyiydi bu bölüm. baya baya güldüm. şunlar inanılmazdı: Cuddy - "She graduated when she was fifteen. She filled out the time before med school getting PhDs in both Applied Math and Art History." House - "Which would be incredibly useful if my next patient is an Escher drawing. Those things are seriously screwed up." "Martha M. Masters, I'm Dr. House. This is the rest of the team: Boring, Bimbo and Bite-Size. Martha enjoys quadratic equations and Italian frescoes, and her turn-ons include learning to be a doctor." Cuddy - "The two of you have a combined IQ north of 300." House - "That's also true of five morons." "She's got principles. She's like the love child of Einstein and Mary Poppins. And she didn't even get Einstein's hair." "So you lie when it doesn't matter, but you won't when it does. How'd you get so screwed up?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 spoiler bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kız gayet şirin. olivia wilde çok itici geliyordu bana http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs974.snc4/76741_450971131709_7608631709_5916578_7867761_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sevdim ben yeni hatunu. güzelim diye ksaılmıyor en azından 13 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yeni kiz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yine acaba yanlış diziyi mi çektim dedirtti açılış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Dr. BRODA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 House tıbbi referanslarını sağlık bakanı recep akdağdan alıyor(bölüm 7 spoiler) paça içeri virüs dışarı http://i616.photobucket.com/albums/tt248/iborondi/hehehehehe.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ahahaaha iyi yakalamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Güzel bölümdü ya :) hatunun kendini kanıtlayışı oldu, ama cuddy reis uzatmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 olivia wilde diyordu castte ama göremedik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Her bölümde diyor onu, dönecektir elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bu bölüm çok iyiydi. Sezon başından beri sıradan bölümler. Ne kadar iyi geldi bu bölüm. Yeni kızı sevmedim, sevmeyeceğim de. Zaten Cameron'u da sevmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 o da bayılıyodu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yannız hakkaten jennifer morrison bana bayılsa konuyla ilgili web sitesi açıp, heykel yaptırırım. çeşme bile yaptırırım konuyla alakalı. olivia wilde için kelimeler kifayetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar