nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ben baya beğendim. Tam thamin ettiğim tip bir bölümdü. Adamın mutsuz olup herşeyi mahvetmesine alışınca sevmek zor oluyor tabi ama böyle duygusal, ağır tempolu bir bölüm olacağı belliydi. Ama sezon ilerledikçe çok eğlenceli olacak diye düşünüyorum. Ve pek çok kişinin aksine Huddy'nin yürümesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 kadi çok pembe dizi karısı, house yine sıçsın ağzına istiyorum onun. ayrıca bi an hass! oldum, geçti sonra dolapla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sunu kullanin ama spoiler yazcaksaniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aşk bölümü yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Düzelir ya daha ilk bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ben oldukca begendim... ;) ben house un ilk 3 bolumunden sonra gercekten boluk bolcuk izledim, gercekci olmayan bir yaklasimla surekli olarak benzer seylerle ugrasmalari baydi beni bir sure sonra. toplu olarak izledim hep diger sezonlari. ta ki 6. sezona kadar.. 6. sezonda tekrar house un insan oldugunu gorduk, bu sezonda da house ve ekibinin insan oldugu icin dogal insansi duygularini goruyoruz, bence artik olmasi gereken de buydu. hayat bu kadar toz pembe degil yani, ne olursa olsun, biraz icten gulumseme, biraz daha insani duygular, biraz dram, biraz macera gormek istiyor insan. :) bence tabi... greys anatomy de seviyorum ben mesela .. hayat iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ??? 13 tamamen ayrıldı mı diziden??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Aluriel said: ben de sevmedim ilk bölümü. geçen sezonun ilk bölümü ile kıyaslayınca hele o bölümle kıyaslama. bu kadar bölüm içinde en epic bölüm oydu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 baya beğendim. duygusal giriş yaptılar fakat devamı böle olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Oldukça bayık başladı ama bunu zaten ilk bölüm ve işleyeceği farklı konu yüzünden bekliyordum ilk sezon ratingleri geçen yıla oranla %37 düşük durumda. Sonraki bölümler eski keyifli havasına girer umarım, bir sezon 3 olmasa bile ona yakın birşeyler görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 güzel bölümdü yav ben beğendim açıkcası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Aluriel said: ben de sevmedim ilk bölümü. geçen sezonun ilk bölümü ile kıyaslayınca hele Geçen sezonki resmen filmdi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 geçen sezon efsaneydi. Ama galiba türkiyede 2 bölüm olarak yayınlanmış diyorlardı bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 jaffa said: ??? 13 tamamen ayrıldı mı diziden??? ehe film çekimi için gitti.. açık bıraktılar zaten sonunu. döner büyük ihtimal çekimler bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ee güzel kız kalmadı ortalarda nası olacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 geçen sezonki efsane açılıştan sonra pek sarmadı bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 smarthan said: ee güzel kız kalmadı ortalarda nası olacak şimdi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 smarthan said: ee güzel kız kalmadı ortalarda nası olacak şimdi cuddy'nin arkadan gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Huddyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 güzeldi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 iyiydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hala organlarını bağışlamayanlar varsa izlesin bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya bilmiyorum tıbbi şeyleri ama misal babasının ciğeri uymaz mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 SenariouS said: smarthan said: ee güzel kız kalmadı ortalarda nası olacak şimdi +1 cameron jenerikte de yok artık :/ http://img192.imageshack.us/img192/7859/bscap0024zj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Abi spoiler ama ya, şimdi açıp izleyeceğim bölümü.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar