Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 keşke franka abla gelse eşinden ayrılıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 O bölüm 6x19 değil miydi? Imdb'de de 19 diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aquila said: ahahhah karaoke ve sutlu kahve. +1 ve 13 13 13 Lbar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 cameron niye uğramıyor ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kahve kahve sahnesi nerdeydi yaa ben uykulu uykulu kaçırdım mı acep:o kaçıncı dk felan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yalnız bu sezon sonu çok sağlam olcak gibi ya 5in sonu gibi olmasa da altta kalmıcak gibi bi hava var hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/07/house-season-finale-spoilers/ sezon finali teaser, 4. sezon ayarında bişey geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 son yarım dakikada takılıp duruyor bende video peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 6nın ilk bölümü gibi bi bölüm daha yapsalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bros before hoes, it wilson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Hastanın hikayesi pek ilginç değildi ama; karaoke Chase, Foreman ve House 3lüsü inanılmaz komikti. Tam bir saplar kumpanyası olmuşlar. Ayrıca thirteen e bir defa daha hayran olup, cuddy den bir defa daha nefret ettim. pis karı, göt gibi bıraktı house'u sanki o dedektif bozuntusu herifte bi bok varmış gibi. hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 of moralim bozuldu yine sabah sabah 20 sonda verdi ayarı verdi ayarı, vurdu tekmeyi böğrümüze :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 20 Olayları anlatış şekilleri çok hoşuma gitti. Sonunda yürek burktu House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Güzel bölüm olmuş da House üzdü hakkaten. Hiç bitmesin bu dizi ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ekşide son bölümün spoiler var sanırım. görmez olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Burada verilen teaser'dan daha fazlasına nereden ulaşacaklar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bak işte oraya sen karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Okudum şimdi de hem çok daha hareketli bir final bekliyorum orada yazılandan, hem de bu kadar önemli bir spoilerın, yani sezon finalinin tamamının böyle sızmış olmasına inanmak istemiyorum. Umarım oradaki gibi değildir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yalnız bölümün sonunda gümbür gümbür sezon finali geliyor dedirtti yav... Of haftaya enfes bir bölüm bekliyor bizi. Bu bölümde süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 olm yeni bölüm çıkmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yarısındayım. muhteşem bir bölüm hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 nasil yeni bolum? 6x21 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bölüm baya iyi de. niye izlemiyorsunuz olm. hasta bi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bolum cidden super. Sezon sonlari bolumleri ayri bir guzellikte oluyor valla. 13u de biraz fazla gorebilseydik daha da guzel olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar