forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 http://rapidshare.com/files/63913473/BlooperReel.avi.html rep plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Tık Buyrun burdan indirebilirsiniz 4. bölümü. Altyazı divxplaneta henüz düşmedi, hatta ingilizcesi bile yok. Ama düşer yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 4x5 i cekiyorum bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 çok iyi gidiyo bu sezon; eğlenceli bölümdü 4x5 de .. ama bir öncekine fazla benziyodu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ingilizce altyazısı bile çok geç çıkıyor bu houseun ona sinir oluyorum. tıbbi terimler allak bullak ediyo o yüzden en azından ingilizce altyazı ile seyretmek zorunda kalıyorum. subtitlesource da hala yok altyazı *ağlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 cektimde izlemedim bende, ingilizce altyazisiz bayiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Muhauha sonu süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sonu chase wins ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sonu O var bir de ondan önce House vs. Cuddy'de House kazanınca House'un yaptığı hareketlere yarıldım. Dans falan süperdi bir de bastonla makineli tüfek yapınca bastım kahkahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Eski Bolum Bilgisi Icerir Ya su bastonu kirildigi zaman gidip alevli bir tane aldiya hala aklimdan gitmiyor gul gul olesim geliyor :P:P Birde yeni sezondan kac bolum yayimlandi acaba turkiyeye donunce almayi planliyorum sevgiler saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 abii o dans olayi figurler filan neydi ya eller kollar hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bu haftaki bolumu izleyen yokmu yeni bolum Cuddy vs House lardan bir tane daha yasadik. Ayrica sarisinim geliyor geri bir tane daha CIA doktoru geliyor. Cok kizisicak isler gibi. Ikisi tam bir rekabet icinde olacaklar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 baya enteresan bi bölümdü ya.. hala çok yaratıcı senaryolarla karşılaşıyoruz, sevindirici bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Chase for the president. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Çok iyiydi yaaa... Foreman'ın duruşunu taklit ettiği yerde yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 her bolume ayri bir "imba" senaryo yazmak her yigidin harci degil helal olsun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bu hafta cikmicak mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Yeni bolum sali gunu yayinlaniyor var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Yine iyi bir bölüm. Bu sezon House şahane. Bitirim üçlü olmadan bu kadar iyi olabileceği aklıma gelmezdi. Karakterler çeşitlenince daha da iyi oldu. 4x07 kadına yaptığı House gibi bir öküz için bile çıtayı yükselten bir hareket bölüm sonunu yine komedi yapmışlar ve yine efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 house'un invul. olmadigi anlasildi... bitmistir abi benim gozumde artik. adam yazik etti kadina, kadinin kariyerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 4x07 sarisinim geliyooooooo. sarisinimmmmmmm o banyo daki chase ile cameron sahnesi yetti bana. oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hey llahim nasi bi bolumdu ya haha. kameraya nasi bakiyo house amca of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 0408 gogogo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mendoza said: 4x07 sarisinim geliyooooooo. sarisinimmmmmmm o banyo daki chase ile cameron sahnesi yetti bana. oley banyo manyo deyince heyecan yaptım bir an, izleyince geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 4x08 I finally have a case of lupus! lol Sihirbaz muhabbeti süperdi ama işlememişler. halbuki bir an tam house dengini buldu dediydim. :/ Sonu çok ilginç bitti ben hiç tahmin etmemiştim böyle birşey olacağını. Estetikçi gider diyordum. Herhalde artık hepsini teker teker kovar veya Foreman dahil üç kişi bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar