Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ingilizce altyazısı bile çok geç çıkıyor bu houseun ona sinir oluyorum. tıbbi terimler allak bullak ediyo o yüzden en azından ingilizce altyazı ile seyretmek zorunda kalıyorum.

subtitlesource da hala yok altyazı *ağlar*
Mesaj tarihi:

sonu

O var bir de ondan önce House vs. Cuddy'de House kazanınca House'un yaptığı hareketlere yarıldım. Dans falan süperdi bir de bastonla makineli tüfek yapınca bastım kahkahayı.

Mesaj tarihi:

Eski Bolum Bilgisi Icerir

Ya su bastonu kirildigi zaman gidip alevli bir tane aldiya hala aklimdan gitmiyor gul gul olesim geliyor :P:P

Birde yeni sezondan kac bolum yayimlandi acaba turkiyeye donunce almayi planliyorum sevgiler saygilar.
Mesaj tarihi:
Bu haftaki bolumu izleyen yokmu

yeni bolum

Cuddy vs House lardan bir tane daha yasadik. Ayrica sarisinim geliyor geri bir tane daha CIA doktoru geliyor. Cok kizisicak isler gibi. Ikisi tam bir rekabet icinde olacaklar kesin.

Mesaj tarihi:
Yine iyi bir bölüm. Bu sezon House şahane. Bitirim üçlü olmadan bu kadar iyi olabileceği aklıma gelmezdi. Karakterler çeşitlenince daha da iyi oldu.

4x07

kadına yaptığı House gibi bir öküz için bile çıtayı yükselten bir hareket

bölüm sonunu yine komedi yapmışlar ve yine efsane olmuş.

Mesaj tarihi:
4x08

I finally have a case of lupus!

lol
Sihirbaz muhabbeti süperdi ama işlememişler. halbuki bir an tam house dengini buldu dediydim. :/

Sonu çok ilginç bitti ben hiç tahmin etmemiştim böyle birşey olacağını. Estetikçi gider diyordum. Herhalde artık hepsini teker teker kovar veya Foreman dahil üç kişi bırakır.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...