Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Cameron bambaska bir sey zaten. Kendisine hastayiz, ensesini sevip, kahkullerini ufleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 cameron loverz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Cameron nekrofiliden 1 önceki adım resmen. 03x24 share edin ehue 10 saatte 20 mb indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 3x24 iyi iniyo ya emule'de, 2 saate felan biter..bakalım bu sezon finali nası olcak yine mıhlıycak mı bizi koltuğa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 cok bisey yoktu sezon finalinde, gene ayni bildigin House. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 house'un fani, jennifer morrison'un hastasiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 25 eylülde basliyor 4. sezon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Deliler gibi bekliyorum ya. 3 kere izledim 3 sezonuda hala izliyorum sıkmıyo. İzlediğim en güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 kendisi beni hastalık hastası eden ve hiçbir doktara artık güven duydurtmayan bir adam. Hugh Laurie nin mükemmel oyunculuğu Emmy i de getirdi bu diziden. Hem senaryo hem oyunculuk 1 numara. 4. sezonu iple çekiyorum [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:38 tarihinde, Stream tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 kimse seyretmedi daha galiba yeni bölümü. [spo]biraz fazla abartmışlar gibime geldi iki hastanın karıştırılmasının. sonuçta yinede iyi iş çıkardı house. kızla ilgili birşey bilmeden dosyasında yazan şeyleri teker teker çıkardı ortaya. Acil servisteki o kızı büyük ihtimalle alacak ekibe. Merak içinde bekliyorum yeni ekibindeki tipler nasıl olacak. [/spo] [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 19:43 tarihinde, Stream tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 şu bölüm için tek bişey diyebilirim: EFSANEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 cok guldum, kacirma geyikleri falan, wilson & house ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ilk bolum guzel basladi. Elemanlar olmadan sikiliyorum azicik ama yine de cok guldum bu sezon. Gelsin bolumler, gelsin house. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ehaha izledim cok guzel. go gregory xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Muhteşem bir bölümdü, bir sonrakinin daha da iyi olmasını bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Beklentimi boşa çıkarmadı, önceki bölümden de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 http://itsnotlup.us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 2. bolum hakikaten icime su serpti. [spo]cameron is back ! YAY![/spo] [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 21:53 tarihinde, Mendoza tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]sarışın olmamış[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]kumar ftw[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]harbi sarisin olmamis. yalniz o 13 numaramiydi ne bi yerde daha oynuyodu guzel hatun sanirim katilicak o takima.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo] Kumar, o kiz bir de plastik cerrah katilicak bence. tam diger takimin equvalentlari yani. Tabi bunlar geciciymis netteki spoilerlara gore. Nerde okuduysam hepsi geri donecekler diyor. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo] 3 sezona başladım geliyorum :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 greys anatomyi baştan sona arda arda izledikten sonra house md ye başlamak bayar mı çok mu fazla hastane olur insanın içi araya başka bir dizi sokmak gerekir mi tavsiye eder misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 13: [spo]OC'deki Alex, gerçek ismiyle Olivia Wide[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar