Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Opeth Opeth Opeth[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben tiamat ı çok severim... başlıca olarak in a dream sympathy for the devil to have and have not a caress of stars hmmm başka.... a pocket size sun...... of ya çok seviyorum...... yanlız bir şarkıları var Kaleidoscope+Do you dream of me......... başka hiçbi şarkı böylesine ağzıma sıçamaz herhalde....[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 beni dagıtan teononicat[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben therion u çok acayip severim.sonra yine sevdikerim;moonspell,empiryum,haggard biraz theatre of tragedy dinlemeye başladım bu aralar.onuda sevebilirsin.katatonia demişsin ama bence katatonia gothic ve senfonik olarak beklentilerini karşılayamabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 tiamat amorphis theatre of tragedy haggard empyrium falan onların full albümü ztn var ben de :) yane audio audio takılıolar biraz daa piyasa olmayan bildiklerinis mesela bloodbath duymamıştım ben sizin böle bilip de güsel dedikleriniz varsa paylaşalım biras daa..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 gardenian ve eternal tears of sorrow da guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 gardenianı bilmiodum saoulun patiler onu da alim listeme..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 alastis bilen warsa o da choq hoşuma gitti ..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Doom olarak Anathema var ama progressive de diyolar... Ayrıca bu metalin 1001 çeşidi var hangi birini takip ediceksiniz... katogoriler için birbirinizi kasmaya değmez.. Bethlehem e biri Doom demiş mesela ben onu Dark metal olarak biliyorum...(grubun kendi üyeleri böyle diyo..) Neyse Bethlehem i şiddetle tafsiye ederim... albüm Suizid (baş harfleri...)[hline]Follower of the Draven :D O eşsiz Şarkıalr için burdayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Dark metal dedikleri atmosferik yar..k metalin kardesi ve doom un 4. gobekten kuzeni oluyor. Yani her dark doomdur. ama her doom dark degildir de diyebiliriz...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ve bunun gibi bişiler işte bunların katogorilerini tutmak için kasmaya gerek yok yani en azından bence böyle... belli başlı katogoriler yeterli diye düşünüyorum örnğin: Melodic , Semponic , Pure -Black/death gibi tabi doom trash vs bunlar hariç..[hline]Follower of the Draven :D O eşsiz Şarkıalr için burdayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 your shapeless beautyi 2 yıldır tavsiye ediorum türünü bilemiorum hala ama bana yakın dinleyenler sever gibi gelio tüm albümleri flm bulun mümkünse ..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 zamanında gene ben açmıştım topici bari aklımdakileri yavaş yavaş yazarak update edeyim kendimce.güzel bi kaynak oldu bu topic.. Bilmeyenler için Forest of Shadows ve bu gruptan bi eleman ayrıldı ( 2 yada 3 kişiydiler zaten ) fransız bi abiyle grup kurdu onun da adı Ningizzia.İkisi de pek başarılı gruplar. edit : Novembre de yazılmamış zamanında onu da ekleyeyim. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 22:20 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bana senfonikler lazım. elimde, almora rhapsody symphony x blind guardian var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Demons&Wizards, Falconer falan deneyebilirsin Blind Guardian sevdiysen. Senfonik olarak Haggard, Apocalyptica ve Michael Harris önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 dargaard ve estatic fear da var ama elindekilere göre pek karanlık müzikler diyebilirim ama ben pek severim :) türleri klasik müzik olarak falan geçiyo zaten hatta Medieval,Ethereal,Neo-Classical denen 3 türle belirtmişler grupları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Henüz yeni keşfettiğim ancak harika müzik yapan bir başka doom grubu da Draconian. Son albümleri The Burning Halo'yu bir şekilde edinmeye çalışın, pişman olayacaksınız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar