Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gothic/Doom/Melodic Death/Senfonik Metal...

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

ben tiamat ı çok severim...
başlıca olarak
in a dream
sympathy for the devil
to have and have not
a caress of stars
hmmm başka....
a pocket size sun......
of ya çok seviyorum......
yanlız bir şarkıları var Kaleidoscope+Do you dream of me.........
başka hiçbi şarkı böylesine ağzıma sıçamaz herhalde....[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red
I whisper in your ear
Do you dream of me?
Sosyal ağlarda paylaş

tiamat amorphis theatre of tragedy haggard empyrium falan onların full albümü ztn var ben de :) yane audio audio takılıolar biraz daa piyasa olmayan bildiklerinis mesela bloodbath duymamıştım ben sizin böle bilip de güsel dedikleriniz varsa paylaşalım biras daa..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

Doom olarak Anathema var ama progressive de diyolar...
Ayrıca bu metalin 1001 çeşidi var hangi birini takip ediceksiniz... katogoriler için birbirinizi kasmaya değmez..

Bethlehem e biri Doom demiş mesela ben onu Dark metal olarak biliyorum...(grubun kendi üyeleri böyle diyo..)

Neyse Bethlehem i şiddetle tafsiye ederim... albüm Suizid (baş harfleri...)[hline]Follower of the Draven :D
O eşsiz Şarkıalr için burdayım...
Sosyal ağlarda paylaş

ve bunun gibi bişiler işte bunların katogorilerini tutmak için kasmaya gerek yok
yani en azından bence böyle... belli başlı katogoriler yeterli diye düşünüyorum örnğin: Melodic , Semponic , Pure -Black/death gibi
tabi doom trash vs bunlar hariç..[hline]Follower of the Draven :D
O eşsiz Şarkıalr için burdayım...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
zamanında gene ben açmıştım topici bari aklımdakileri yavaş yavaş yazarak update edeyim kendimce.güzel bi kaynak oldu bu topic..
Bilmeyenler için Forest of Shadows ve bu gruptan bi eleman ayrıldı ( 2 yada 3 kişiydiler zaten ) fransız bi abiyle grup kurdu onun da adı Ningizzia.İkisi de pek başarılı gruplar.

edit : Novembre de yazılmamış zamanında onu da ekleyeyim.

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 22:20 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...