Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gothic/Doom/Melodic Death/Senfonik Metal...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben tiamat ı çok severim...
başlıca olarak
in a dream
sympathy for the devil
to have and have not
a caress of stars
hmmm başka....
a pocket size sun......
of ya çok seviyorum......
yanlız bir şarkıları var Kaleidoscope+Do you dream of me.........
başka hiçbi şarkı böylesine ağzıma sıçamaz herhalde....[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red
I whisper in your ear
Do you dream of me?
Mesaj tarihi:
ben therion u çok acayip severim.sonra yine sevdikerim;moonspell,empiryum,haggard biraz theatre of tragedy dinlemeye başladım bu aralar.onuda sevebilirsin.katatonia demişsin ama bence katatonia gothic ve senfonik olarak beklentilerini karşılayamabilir.
Mesaj tarihi:
tiamat amorphis theatre of tragedy haggard empyrium falan onların full albümü ztn var ben de :) yane audio audio takılıolar biraz daa piyasa olmayan bildiklerinis mesela bloodbath duymamıştım ben sizin böle bilip de güsel dedikleriniz varsa paylaşalım biras daa..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Mesaj tarihi:
gardenianı bilmiodum saoulun patiler onu da alim listeme..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Mesaj tarihi:
alastis bilen warsa o da choq hoşuma gitti ..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Mesaj tarihi:
Doom olarak Anathema var ama progressive de diyolar...
Ayrıca bu metalin 1001 çeşidi var hangi birini takip ediceksiniz... katogoriler için birbirinizi kasmaya değmez..

Bethlehem e biri Doom demiş mesela ben onu Dark metal olarak biliyorum...(grubun kendi üyeleri böyle diyo..)

Neyse Bethlehem i şiddetle tafsiye ederim... albüm Suizid (baş harfleri...)[hline]Follower of the Draven :D
O eşsiz Şarkıalr için burdayım...
Mesaj tarihi:
ve bunun gibi bişiler işte bunların katogorilerini tutmak için kasmaya gerek yok
yani en azından bence böyle... belli başlı katogoriler yeterli diye düşünüyorum örnğin: Melodic , Semponic , Pure -Black/death gibi
tabi doom trash vs bunlar hariç..[hline]Follower of the Draven :D
O eşsiz Şarkıalr için burdayım...
Mesaj tarihi:
your shapeless beautyi 2 yıldır tavsiye ediorum türünü bilemiorum hala ama bana yakın dinleyenler sever gibi gelio tüm albümleri flm bulun mümkünse ..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
zamanında gene ben açmıştım topici bari aklımdakileri yavaş yavaş yazarak update edeyim kendimce.güzel bi kaynak oldu bu topic..
Bilmeyenler için Forest of Shadows ve bu gruptan bi eleman ayrıldı ( 2 yada 3 kişiydiler zaten ) fransız bi abiyle grup kurdu onun da adı Ningizzia.İkisi de pek başarılı gruplar.

edit : Novembre de yazılmamış zamanında onu da ekleyeyim.

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 22:20 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dargaard ve estatic fear da var ama elindekilere göre pek karanlık müzikler diyebilirim ama ben pek severim :) türleri klasik müzik olarak falan geçiyo zaten hatta Medieval,Ethereal,Neo-Classical denen 3 türle belirtmişler grupları.
Mesaj tarihi:
Henüz yeni keşfettiğim ancak harika müzik yapan bir başka doom grubu da Draconian. Son albümleri The Burning Halo'yu bir şekilde edinmeye çalışın, pişman olayacaksınız. :)
  • Yeni Oluştur...