Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gothic/Doom/Melodic Death/Senfonik Metal...

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

ya ben bu türlere hastayım ama elimde 200 civarında yada biraz küsüratı wardır albüm war ve ezberledim artık ztn grup adı çok bilmiorum işte sorun orda yane my dying bride empyrium haggard opeth lacrimosa lacrimas profundere in flames flm flm var ama bunlar gibi ne çok var bi de daa underground oluo bu türlerin grupları bildiim kadarıyla az isim çok albüm war yani biraz tavsiyede bulunursa istanbul ankara'daki arklar daa raat bilirler tahminimce ben de oralara alışverişe gelebiliorum ztn yılda 1 kere flm neese umarım yardımcı olursunuz saolun şimdiden..[hline]a dying wish...
Sosyal ağlarda paylaş

birinis biras grup falan yazabilirse sevinirim en azından paylaşım olur sitede soldaki gruplar bana az geldi mesela her harf için tüm gruplar yazılı deil gibi geldi bi de onları okusam bile 1 ayımı alır onları okuyup şeçip almam en azından biraz sizden bişiler duyduktan sonra onları okuyum dedim..[hline]a dying wish...
Sosyal ağlarda paylaş

Yazalim o zaman;
Solitude Aeternus [bazi yerlerde solitude aeturnus gecer]
Paragon
Moonspell
Lacuna Coil
Golgotha
Estatic Fear
In somnis (albumleri yok maalesef ama zorda olsa orda burda kayitlarina raslayabilirsin, agirlikli flut ve piano)
Serenity (bissuru serenity var hangisi diceksin, onceki mesajimda verdigim linkten infosuna bakmani oneririm)
Draconian

son soz: doom oynamali, doom dinlemeli :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

beyler tartışmanıza gerek yoq çok saolun ben de dimmu borgir var ztn ama o black die biliorum ben neese gene de tartışmayı uzatmiim umarım biiara ulaşırım the sins of thy beloved ((yannış mı yazdım?)) neese asıl ista bi gelsem çok alcam da gelmek çok tutuo bi gün birisini bana göndermeye ikna edersem forest of shadows çok istiorum the silent cry'ı dinnediimden berin hastayım..
kharon darqer arcane saolun adını unuttuum varsa o da saolsun ilgilendiiniz için[hline]a dying wish...

[Bu mesaj Ainu tarafından 11 August 2003 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ainu, 11 August 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
beyler tartışmanıza gerek yoq çok saolun ben de dimmu borgir var ztn ama o black die biliorum [hline]a dying wish...

[Bu mesaj Ainu tarafından 11 August 2003 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]

arkadas dimmuyu death sanıo galiba.sonrada ben koyarım istediim kategorie dio.allaim ya ...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...