bucali Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bana shire spripi lazım yardımcı olurasnız sevinirim acele plss binek shire otomaik reng cikanlardan ilgilerinzi icib tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucali Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Birde stam icin ve paraderbe icin help plss scip godnerebilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bak kardes bronxun yayınladıgı nebula scpleri var ordan bakabilirsin biraz arastırma paticik/scripts[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: kaan0489, 16 September 2003 17:22 tarihinde demiş ki: bak kardes bronxun yayınladıgı nebula scpleri var ordan bakabilirsin biraz arastırma paticik/scripts[hline] Ahh ahh banada sölerdiler araştır araştır diye bigün bi araştırmaya başladımm aratma motorlarından arklara sorarak yardım alarak bi sürü şeyler elde ettim bunların en önemliside Verdata Edit ve Scpler di.... Hee Bu Arada Kaan Arkadaşım Doğru yazmış.. ; www.paticik.com/scripts burda Bronx arkadaşımızn yayınladığı Zebulaocak diye scripts dosyası war buraya bakarsan sorunun çözülebilir... Nelderia Hiç Bilemeciğinz Tehlikeler Cok Az Zaman Kaldı Nelderia Staff Adminestor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 - Stamina için Sphere.ini dosyasında STAMINALOSSWEIGHT var onu 70'ten 400 yaparsan Sorun Düzelir. - Paradarbe scripti için Paticik.com/Scripts Bölümüne Bakabilirsin ------- Ravena Yalnız İmzanda Adminestor yazmışsın. Ukalalık Gibi Olmasın Ama, Yazılışı Administrator'dır.[hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar