KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Saeros said: gel katıl grubuma çılgın atalım tüm kızlar peşimde modern rock tarihini baştan yazıyorummm.. ismin ne nerdesin napıyorsun benim id: 3074410 joran bik @brüssels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Şu başlık yüzünden yeni hesap açtım. İzmir'deyim takılıyorum Alsancak'ta. İsim Tufan Tankçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Parliamert said: Şu başlık yüzünden yeni hesap açtım. İzmir'deyim takılıyorum Alsancak'ta. İsim Tufan Tankçı. id söyle fazla param yok ama başlangıç için bikça k hibe edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 3119699 Müteşekkir olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Daha önce oynayan varsa yapsın geri dönüş, nostalji iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar