Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 peki bir şarkı bitti diyelim melodi ve söz yüzde 100 ama ben şarkıyı bitirmeyip öyle kasmaya devam etsem bittiği zaman atıyorum orta olacağına iyi olur mu özellikleri? yoksa direk yetenekle ilgili bişi mi böyle bekletmek bi işe yaramaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 beklemek ise yariyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben bekledim bi iki kere.. çok işe yaramadı açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben şimdilik yeteneklerimi geliştiriyorum, ufak ufak kariyerde yapıyorum. mutluluk çubuğu diye bi elektronik müzik projem var tek kişilik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Pasha said: acaba patide kac tane HM grubu var? soyle sadece sizlerin davet edilecegi guzel bi yarisma duzenlesem, adini HM Pati Fest I koysam kac kisi katilir? :) bizde katılırız :). hatta bana 02.03.2007 tarihine invite lazım :). bide parisde dimi bar?. Shadow of Uther grubun ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Blues grubu var mı kine? Edit: Bendeniz Selami Çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 evet mekan pariste. 4 ocakta o invitation i atabilirim eger competition ayarlayamazsak :) yarisma isteyen baska HM grubu varsa onlarda beri gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bende en kral şarkımı yaptım geçen :D http://www234.popomundo.com/Common/CharacterDetails.asp?action=view&CharacterID=604394 yanlız bir kerede provaya girdim yüzde 52 ye geldi sonra tekrar girdim gene aynı şarkı için bu sefer 54 oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 http://www232.popomundo.com/Common/Artist.asp?action=view&ArtistID=87992 Grubumun Blues sıralamasında 14.lüğe çıkması şerefine mesaj atayım dedim, ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 tebrikler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Stevie Ray V #10 Blues sanatçısı. Ocak sonuna doğru 5. veya 6. olacağımızı tahmin ediyoruz. Çıkışımız sürecek. Bizi izlemeye devam edin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 xp gain konusunda değişiklik yapmışlar artık fotoğrafçılıktan öyle kolay 3 xp gelmiycekmiş. E haksızlık ama, önceden kasmış olanlar kolayca kastı, biz newbieler şimdi zor kasıcaz. Aynısı karakterin aynı işi uzun süre yapmaktan sıkılmasıyla yetenekler konusunda da yapılmıştı önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bulunduğun şehirdeki ünlülerin listesine bak paparazzi listeisnden onların fotosunu çek sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 2. singleım da piyasaya çıktı, 2 hafta içinde konserlere de tekrar başlıyorum. konserlerin daha iyi olması için ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Grubunun adını veya linkini verirsen eve dönünce bir bakayım aquila, ne değişiklikler yapman lazım, nelere yoğunlaşman lazım bir fikir verebilirim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Sander Boezewinkel adıyla oynuyorum ben de :) biraz geç başlamışım ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sanatçının adı Blue Tuna, adamın adı Gerry Martin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 oynuyodum bi ara bi arkadaşla beraber iki kişilik bi grubum vardı iki kemancı çalıyoduk. sıkıldım bıraktım. muhtemelen kafasına yıldırım inmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 o degil de ben kısa yoldan zengin olmak istiyorum, kısa yoldan zengin olmak isteyen genç dimağları tanıyorum diyerek gelip projemde yer alacak birilerini bulsam şahane olacak ( haiku yazım işi evet >:D<) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 o nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bu sıralar iyi para getiren bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Lanfear said: o degil de ben kısa yoldan zengin olmak istiyorum, kısa yoldan zengin olmak isteyen genç dimağları tanıyorum diyerek gelip projemde yer alacak birilerini bulsam şahane olacak ( haiku yazım işi evet >:D<) bizim arkadaşlardan bi grup mafya kurmuştu haraç kesiyodu ya. hepsi martial arts kasmıştı, para vermeyenleri dövüyolardı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ShadowFury said: o nedir ki? Haftada 40-50.000 $ (min) garantili bir iş. ilgili istekli olan varsa detaylar için oyunda Alexander Taylor adım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Eee nasıl yazılır, yazmak için ne gerekir, ne işe yarar falan filan, ayrıntılı bilgi pls=) (noobum, doğru düzgün bir işim yok, yani kolay bişeyse evet ilgileniyorum, oyunda Keith Morris - Los Angeles) Bi de paparazzi listesindeki birinin fotoğrafını çekince o resmi nasıl satabiliyoruz? Kendiliğinden mi satılıyo? Satmak için ne yapmamız lazım? Ayrıca bu konudan deneyim almak için kaç tane fotoğraf çekmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar