Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

xp gain konusunda değişiklik yapmışlar artık fotoğrafçılıktan öyle kolay 3 xp gelmiycekmiş.

E haksızlık ama, önceden kasmış olanlar kolayca kastı, biz newbieler şimdi zor kasıcaz. Aynısı karakterin aynı işi uzun süre yapmaktan sıkılmasıyla yetenekler konusunda da yapılmıştı önceden.
Sosyal ağlarda paylaş

Lanfear said:
o degil de ben kısa yoldan zengin olmak istiyorum, kısa yoldan zengin olmak isteyen genç dimağları tanıyorum diyerek gelip projemde yer alacak birilerini bulsam şahane olacak ( haiku yazım işi evet >:D<)

bizim arkadaşlardan bi grup mafya kurmuştu haraç kesiyodu ya. hepsi martial arts kasmıştı, para vermeyenleri dövüyolardı....
Sosyal ağlarda paylaş

Eee nasıl yazılır, yazmak için ne gerekir, ne işe yarar falan filan, ayrıntılı bilgi pls=)
(noobum, doğru düzgün bir işim yok, yani kolay bişeyse evet ilgileniyorum, oyunda Keith Morris - Los Angeles)

Bi de paparazzi listesindeki birinin fotoğrafını çekince o resmi nasıl satabiliyoruz? Kendiliğinden mi satılıyo? Satmak için ne yapmamız lazım? Ayrıca bu konudan deneyim almak için kaç tane fotoğraf çekmek lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...