Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 CapN temel suç ogret bana sana Yoga Mastery ogreteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ogretıyım Ayıp Edıyosun Bıseye gerek Yok karsılıgında Temel Suctan sonra Temel Sokak Bılgısı Temel Gızlılık Temel dedektıflıkte ogretıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Aha evi polis bastı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Temel Suç yetenekler arasında görünmüyor mu? Bide Capn sen hiçbir şey çalmamışsın bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Gozukmuyor Gızlı Yetenek :) Suanda Ogretmenlık Yaparak 10 Yıldıza Kadar Cıkarabılıyorsun Sımdı Rıske Atmaya Gerek Yok Dıye Dusundum :P Temel Suç Tek Basına Yetmıyor Bırde Gızlılık Sokak Bılgısı Yankesıcılık Dukkan Hırsızlıgı Ev Hırsızlıgı Bırcok Olayı Var Tamamen Kendımı Gelıstırıp Buyuk Oynıcam Sanırım:) Muzık Karıyerı Hoşuma Gıtmedı Turneydı Ucaktı En Iyısı Hırsızlık :P [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 15:08 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bende böyle yapıcam. İstanbul'da hırsızlık yasak fln değil dimi? En güzelide ev hırsızlığıdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ev hırsızlıgı Baya Rısklı Gecen Bır Yerde Okumustum Sallamıs Olabılırler Ama Belkıde Dogrudur :P Zengınler Evlerıne Tımsah vs Bırakıyolarmıs Davetsız Mısafırlerı Karsılaması Icın :) Hırsızlık Heryerde Yasak Bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yani ama mesela istanbulda öğretemiyorsun temel suç fln galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Londradada Ogretemıyorsun Bısı Olmuyormus Sanırsam Ben Ogretıcem Iste :) Ayrıyetten Bende Yasak Olan Bır Yerde Ogrendım Temel Sucu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Karakter kapatmayı bilen var mı acaba? Nasıl kapatabiliriz bir hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 3 ay girmezsen karakterin ölüyor o zaman kapanıyor defter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yes başka türlü kapatamıyosun karakterini, yada zehir iç ama pahalı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Hırkız olmak isteyen başka arkadaşlar varsa Londraya bekleriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bı hırsızlıkta iyi para varmı?ben halen telli calgılar ögrenmeye calısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 İşine yoğunlaşmanın faydasını gören oldumu beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 iş yerinden azar işitiyosan işitmiyorsun artık.Yada müşteri sinir ediyorsa gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 mutlu değilim, sağlıklı değilim, 2 günde bir evde yatmaktan kıçım kocaman oldu. martini içip kaliteli yemek yemek, alışveriş yapmak gibi şeylerle epi topu 1 günü anca kurtarıyorum sonra yine kredi kartı borcu mağduru gibi hergün bi suratsız bir mutsuzum. bir yön gösterin ey yiğidolar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 havaifişek al patlat yılbaşı oldugu için çok mood veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 cadılar bayramında maske ile milleti korkutup kurtarmıstım mood u. simdi havai fişek ile fulledim ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 hawai fişşek patlatmak için yetenek gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yoo dükkandan alıp kullanıyosun ama geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ya beyler özel tim felan olsam iyi para var mı illa ceo mu olacam iyi para almak için bilgisi olan var mı dedektif ya da özel tim olsam para yok mu işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 dedektiflik gonul işidir. doktorluk gibi. gerci yakaladigin adamlar icin bir miktar para alıyorsun ama o da devede kulak. zengin olmak istiyorsan illa ki bar ceo su olacaksın.. yillik gelirim (sadece calistigim bardan) yaklasık 500.000 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 nasıl oluyo ya. ben bakıyorum ceo işlerine en fazla 2000 ytl ile çalıstırıyolar. baska bir gelir kaynagı mı var ceo ların. bi de ceo olmak için hangi yetenekler lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bar CEO su anlaşmasına göre bar kazancından yıllık % alir. ben % 30 aliyorum. sadece VIP olmanız yeterli CEO olmak için. Temel Ekonomi de barın kalitesini etkilediği için isteniyor bazen bar sahipleri tarafından. ben 4050 maaş alıyorum ama o haftalık spor / otel masraflarına gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar