Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 asddsfgdgh neden oynanamaz hale gelsin daha eğlenceli olmuştur senin için. sdfdsghdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya bi bilen yok mu istanbulda kaldım otostop nasıl yapılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 İsimlerini yazmıyorum mazur görün. http://img212.imageshack.us/img212/1017/adsz22cv5.jpg [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 14:25 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 luriel otoyola çıkarsan bir araç alır seni yarım saat içinde, orada bekleyeceksin hiç ayrılmadan. nereye gideceğini seç, o otoyola karakterini götür ve bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya dün götürdüm 12 saattir karakter orda online mı durmam lazım? almıyo kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hayır online durmana gerek yok. otoyolda durduğundan eminsen ve yine de kimse almıyorsa bug bildir bişe yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya istanbulda şehirden - seyahat yolları - istanbul-ankara degil mi oradayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 aglıyacam şimdi 10 saatir burdayım adamlara mail atıyorum ilgilenemeyiz yazıolar kaldım burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 selam, ya ben oyunu pek takip etmediğim için karakter ölmeden kalsın öyle istiyorum önceliklerde dinlenmeyi seçtiğim için sağlıktan yana sorun yok, %79da sağlığım ama mutluluk falan göçüyor git gide, %19 şu anda mutluluk. yoga falan 5 yıldızda şu anda, onu da belirteyim benim, şimdi, oyunla uğraşmadan, bir şeyler yapmadan ve düzenli kontrol etmeden hem sağlığı hem de mutluluğu %50nin üstünde tutma şansım var mı? varsa nasıl yaparız? tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya arkadaşlar char silinmiyo mu silecem ben istanbulda kaldım a hayattan sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sağlık %79ken dinlenirsen sıkılır tabi karakterin. yoga da varsa spor yapmaya ayarla, moralin artana kadar yetenek de geliştirme, basınla da konuşma, mesela şarkı yaz. moral yükseldikten sonra spor yap + yetenek geliştir iyi oluyor, ama hafif hafif düşüyo sağlık, arada login olup bir iki çikolata yiyebilirsin. ya da spor yap + şarkı yaz, mis gibi yaşasın karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 @luriel karakterin çok çirkinse, dış görünüş falan dipte ise veya çekicilik dipte ise millet seni alsın istemez.. @zaugna temel din'i 5yıldız yaparsan dinlenme esnasında mood azalması düşer ve hatta artabilir bile (dinlenme+şarkı besteleme gibi bir kombo ile. keza yetenek geliştirme falan mood da düşüşe sebep olur) ancak %19dan seni tamamen hayata döndürecek mucizevi bişi sadece şöle olabilir. yılbaşını kutla (oyun takvimine bak..) moral boost yapsın. uzunca bi süre seni idare eder bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ayrıca, 270 günlük oyuncuyum, takip etmiyorum gerçi doğru düzgün bir grup falan varsa; temel telli enstrümanlar - 4 yıldız bas gitar - 5 yıldız doğaçlama müzik - 5 yıldız temel bestecilik - 5 yıldız rock - 5 yıldız temel yoga - 5 yıldız lı karakterimle aranıza katılabilirim. selam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya iide karakter yeni ben şimdi dış görünüşü nerden bulayım bırakıp puanları alıncamı dönecem ankaraya artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 http://www230.popomundo.com/Common/CharacterDetails.asp?action=view&CharacterID=449503 Bu eleman ne ayak. Dış görünüş çığır açıyo fln ama 19 günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Hocam ben ne anlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 acaba vip hesap mı 19 günlük demeye getirmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bu adamın banka hesaplarında 3 milyar dolar var.19 günlük bir karakter bu parayı nasıl yapabilir düşün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bana müzikle ilgili kitaplar versin biri yahu :( sıkıldım temel tıp öğrenmekten. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 01:31 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya cadılar bayramı gelmiş. tema değişti ve benim çok hoşuma gitti. kalıcı yapılabiliyorsa biri yöntemini anlatsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 lol oyunun hakkatten boku cikmis resmen, eski aylik 30 euro ya serverlardaki adminlik yaptiranlar gibi bisi falanmi? millet parayi bastirip oyun ici para falanmi aliyo yoksa baska bi ismi var yani hani clone olsa parayi baska bi karakterden alsa dicem 19 gunluk karakter nasil revolutionary bi yetenek yapabiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 vardir bi bugi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 /edit [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 12:40 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Beyler araç alıp nasıl tura çıkıyoruz bir tülü bulamadım , uçakla gidip konser ayarlıyorum suan baya moodum dusuyor zor toparlıyorum allahdan bugun cadılar bayramı var ilaç gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Ferrero 23 Eylül 2007, Pazar - 21:24 tarihinde demis ki: http://www230.popomundo.com/Common/CharacterDetails.asp?action=view&CharacterID=449503 Bu eleman ne ayak. Dış görünüş çığır açıyo fln ama 19 günlük... 4 tane plastic surgery'si var elemanın. alterations kısmından bakabilirsin tabi o parayı nerden bulmuş bilemem bi arkadaşı vermiştir. edit falan yok sanmam popomundoda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar