Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yardım edin. paso kızlara yavşıyorum. geçen birine tokat attım. yeni başladım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Çoğu veriyor kızların. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bak bu abla veriyor... [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 nezle onlar ya. hem kot pantolon ve dandik tişört var üstümde vermez bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ayarlarız sen paradan bahset? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 0 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Quel-Thul gruba alsanıza beni, ben de r&b dalında icra ediyorum müziğimi :D kendi grubum var ama gel derseniz kırmam sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 R&B skill i 5 yildiz olan, oyunda yeteri kadar tecrubeli, en az 2 gunde bi oyuna giren ve oyunda gercekten ilerlemek isteyen uyeler ariyorum. Grup adi Njoy fakat isteklere gore degistirebiliriz (: suan kendi parcalarimi yaziyorum bu sebeple konserler ertelenmis durumda. bi yerlere gelebilmis gruplar varsa onlarada katilmaya acigim. ilgilenenler oyunda Carlo Bignucolo ya mesaj atabilirler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ilgilenirsen mesaj attım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 "Haşmet Bayar" yardımlarınıza hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Beyler yine sorum olacak, bu ruh hali zorluyor beni alışveriş dısında para bayılmadan toparlayamıyorum. Temel din ve yoga öğrenip dua etsem etkisi olur mu sizce ? /sulu panda hug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yoganın ruh haliyle alakası yok, sağlıkla var. ama şöyle dolaylı bir faydası olabilir: yoga 5* olunca çikolata yiyip, spor salonunda spor yapmaya devam ederek ruh halini yükseltirken sağlığını sabit tutabilirsin (çikolata rejimi deniyor buna). bu arada alışveriş yapmamazlık etme, harcadığın her kuruşa değer ruh hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hmm sağol Emaleth /sulu hug :D Amsterdam Hendrik Valten her türlü hiphopcı arkadaşı beklerım :) yakında sağlam konserlere başlıcağım çok az kaldı ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 arkadaşlar ya şu nezleyi hemen geçirecek birşey yok mu ya? delirecem 2 gün olmadı iyileşeli yine kapmışım ya. kimden aldım farkında da değilim. ani geçiren bir şey bulmam lazım. dersleri kaçırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 nezle kliniğine gidip sıra beklemek gerekiyor. ben de nezleyim şu anda, kafam girsin bulaştırana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 otostop var mı yahu? varsa nasıl? [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:07 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Çıkıyorsun bi kara yoluna bekliosun biri seni alio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Stockholm'e gitmem gerek 20sinden önce de dönmem gerek. of biri alsa beni. edit: hangi otoyola gitmeliyim? [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:25 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Hatırladığım kadarıyla önce sırbistana geçiceksin.Ordan berlin yada vilnius fln ordan stockholm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 camia sayfasında dinamik harita var, oradan bakarak nereye hangi duraklardan geçerek gidebileceğini şey edebilirsin. sanırım stokholm için dubrovnik, vilnius, moskova yolunu takip etmek gerekiyordu emin diilim. çok duraklı yani, uçağa atla git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 emaaaa nezle kliniği neresi bulamıyorum ya böhü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 anacım şehir hizmetlerinin altında nezle/cold kliniği var istanbul ve ankara'da. hangi şehirdesin bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 londradayım neredeyse bütün hastanelere tıkladım hemşireler senin bişeyin yok diyorlar kurtulmam lazım. delirecem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 nezle için ikinci seçenek, evinizde dinlenebilirsiniz birkaç gün. önceliğiniz dinlenmek olacak ve evinizde bulunucaksınız. ben ruh halini düzeltemedim nerdeyse 600 lira falan harcamısımdır hala %50 lerde dolanıyo. yetenek geliştirmek / ögretmenden ögrenmek ruh halini etkiliyo sanırım. anne gorevlerinden bir tek baska eve gecmek kaldı yapamıyorum param olmadıgı için henüz 4 hafta falan oldu oyuna baslayalı 900YTL maaş ile Barmenlik yapıyorum hala. daha iyi para kazanmak için hangi yetenegi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar