Phyx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ulan insanı emo yaparsınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 off allahım hakkaten çıldırtan bir maç. şuraya tebrik mesajı yazmayı çok istiyodum ki yazacagımdan ilk yarı emin oldum. az hem çok kötü oynuyor hem de fb iyi degerlendiriyordu pozisyonları. ama yine psikolojik geri çekilme hedesi yüzünden farka gidecek maç sıkıntıya girdi. ve sonunda da olan oldu. istanbulda fenerin az ye yasattıklarını bu sefer az fenere yasattı. gol atmak isteyen ve atan bir az vardı sahada galiba 2-0 dan 2-2 ye geldi maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 arc aslında zicoyu da çok eleştirmemek lazım (şahsi kanaatim, bugün alexi hala oynatması -gol atmasına rağmen- hataydı onun dışında pek bi hatası olduğunu düşünmüyorum ben yani), şanssızlık bu. sen demin demişin eskileri konuşuyosunuz diye de, demeden edemicem bizim takımımız belki biraz daha iyiydi de, şansımız da gayet yaver gitti. milana son dakikada penaltıyı atamamış veya o penaltı hiç verilmemiş de olabilirdi mesela. şans bazı şeyler, bişey yapamıyosun yani, zico ne yapsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 cok eglendim. tesekkurler turkiye tesekkurler fenerbahce tesekkurler ilker yasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 gerçekten yok böyle bir olay. zico sağolsun 85 dakika elleri ceplerinde maç izledi.. yorulan kezman hollandayı biliyor diye 90 dakika oynadı o formsuz adam. ne diyelim zicdir git zico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ya boş konuşup bireysel eleştiriler yapmayın. maç 2-1 bitse hepsi kraldı, alex'inden zico'suna kadar. uefa'da ilk defa çeyrek finale cıkacaktınız zico sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 adam degilsin volkan. iki golun asistinide kezman yapti daha ne yapin ama ikinci yari cikmaliydi oyundan. deniz ve kezman cikmaliydi. bu ziconun oyuncu degistirmemesi cildirtiyor beni. 89 da semihmi alinir oyuna, alsana bari 80 de belliki yoruldu kezman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bu olmadı ya.yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ya rica ediyorum burda artizlik yapıcam diye zurna zurna yorumlar yapmayın. ateş düştüğü yeri yakar ordan boş boş konuşmayın gidin türkiye spor yazarları derneği efes kupası için ter döken takımlarınızı eleştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 semih2in 70te girmesi lazımdı, tabi bu maçta zico suçlanamaz bence anasını satim hep aynı şey ya.. şu son dakika golleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 toggie anlamsız anlamsız mesajlar yazma. git başka yerde kışkırt insanları. 2-0'ken de volkana laf ettik bitince de ettik. tribündeymişsin 300 fenerlinin arasında izlemişsin gibi saçma yorumlar yapma bari alakan yok madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bu arada tuncaya da laflar hazırladım.. iki tane pozisyonu bok etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 toggie azıcık bak vurguluyorum azıcık futboldan anlıyorsan,90 dakika yorulmuş adamları değiştirmeyen bir teknik direktörü neden suçladığımızı anlarsın,yenip yenememek değil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 yazık oldu.. sonuna kadr önde götrdüümz maçı son dakka goluyle verdik resmen, hele o 2. golde volkan ustunden geçen topa "dokunamadı" bile! pfff nese artk dicek bişi yok olan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 saçma sapan olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 İLker Yasin'in yıldızlaştığı maç. "Alex şut ve GOOÖÖEEEH!!" :)))))))))))))))))))))))))))))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 buna şans denmez! adamlar kornerden atmış 3 gol psv ye bunların kasetleri izlenmiyo mu çalışmıyolar mı?o kadar adam ne işe yarıyo? Sonra veryansın Volkan'a.Arkada Appiah adamı kaçırıyo kafa vuracak 2 kişi var 1 tane Fenerli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Hobaraaa, şom ağızlılık ettik iyi mi... Valeranga dedik, Valeranga oldu hakkaten de... Neyse artık, alışkınız biz Avrupa kupalarından elenmeye. (GS'liyim, tüm Türk takımları için söylüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 OOOOYYY OYYYY olmuyor aga, düşünmek lazım niye diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 oh$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Maç sonrası röpörtajda Zico iyi oynadıklarını ama yine kendi hataları yüzünden kazanamadıkları hakkında spikere dert yanıyor.Çok acı bir şey bu,eğer teknik direktör bunu yapıyorsa gidip ben mi düzelticem hataları. Takım savunma yaparken nasıl kademe yapacağı,kimin nereyi tutucağı vesaire teknik konulardan bihaber.Fenerbahçe Zico'ya birkaç beden büyük geldi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 zico dan bu kadar maalesef adamın kapasitesi bu daha fazlasını beklememek lazım.yahu tuncay dokuluyor bunu gorebılmek ıcın futboldan anlamaya luzum yokkı al olcanı yada mehmetı yada semıhı.ılk gol bagıra bagıra gelıyorum dedı zıco seyrettı.2-1 oldu mac,adamlar yıne akın akın gelıyor allah korudu 85 e kadar kac tane yuzde yuz kacırdılar zıco yıne seyredıyor bızden bır farkı yok bızde o da seyredıyor.nasılsa 80 de mehmeti aldı ama adam maca ısınana kadar adamlar caktılar.ve de turu gectıler helal olsun adamlara valla.100.yılda bari sampıyonluktanda olmayalım ondan bıle korkmaya basladım.dauma kızıyorduk zamanında ama ıste gelen gıdenı aratıyor maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Son yenilen golden 5 dakika önce arkadaşa, gol yersek 1 yıl kendime gelemem dediğim maç ve de öyle olacak gibi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Maçı izleyemedim okulda olduğum için biraz once kanald özetini verdi ve neden 2-2nin bu kadar üzücü oldugunu anladım. Ben Fenerbahçeli değilim ama o kadar emek harbi boşa gitti. Tamam diyebilirsiniz futbolun adeletsizliği var,İlker Yasin'i var,Zicosu var ama ne olursa olsun bu fenerin avrupadaki şansı bi türlü kırsın artık.. Alkmaar böyle şanslı olursa cok rahat kupayı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 yazık oldu fener'e. Alkmaar'ı da bir üst turdaki rakibi rahat eleyecek bence şans falan dinlemeden. çünkü bariz kötü takım, kupayı alırlarsa futbolun uninstall edilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar