Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Az Alkmar

tellos

Öne çıkan mesajlar

off allahım hakkaten çıldırtan bir maç. şuraya tebrik mesajı yazmayı çok istiyodum ki yazacagımdan ilk yarı emin oldum. az hem çok kötü oynuyor hem de fb iyi degerlendiriyordu pozisyonları. ama yine psikolojik geri çekilme hedesi yüzünden farka gidecek maç sıkıntıya girdi. ve sonunda da olan oldu. istanbulda fenerin az ye yasattıklarını bu sefer az fenere yasattı.

gol atmak isteyen ve atan bir az vardı sahada galiba 2-0 dan 2-2 ye geldi maç.
Sosyal ağlarda paylaş

arc aslında zicoyu da çok eleştirmemek lazım (şahsi kanaatim, bugün alexi hala oynatması -gol atmasına rağmen- hataydı onun dışında pek bi hatası olduğunu düşünmüyorum ben yani), şanssızlık bu. sen demin demişin eskileri konuşuyosunuz diye de, demeden edemicem bizim takımımız belki biraz daha iyiydi de, şansımız da gayet yaver gitti. milana son dakikada penaltıyı atamamış veya o penaltı hiç verilmemiş de olabilirdi mesela. şans bazı şeyler, bişey yapamıyosun yani, zico ne yapsın ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Maç sonrası röpörtajda Zico iyi oynadıklarını ama yine kendi hataları yüzünden kazanamadıkları hakkında spikere dert yanıyor.Çok acı bir şey bu,eğer teknik direktör bunu yapıyorsa gidip ben mi düzelticem hataları.
Takım savunma yaparken nasıl kademe yapacağı,kimin nereyi tutucağı vesaire teknik konulardan bihaber.Fenerbahçe Zico'ya birkaç beden büyük geldi maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

zico dan bu kadar maalesef adamın kapasitesi bu daha fazlasını beklememek lazım.yahu tuncay dokuluyor bunu gorebılmek ıcın futboldan anlamaya luzum yokkı al olcanı yada mehmetı yada semıhı.ılk gol bagıra bagıra gelıyorum dedı zıco seyrettı.2-1 oldu mac,adamlar yıne akın akın gelıyor allah korudu 85 e kadar kac tane yuzde yuz kacırdılar zıco yıne seyredıyor bızden bır farkı yok bızde o da seyredıyor.nasılsa 80 de mehmeti aldı ama adam maca ısınana kadar adamlar caktılar.ve de turu gectıler helal olsun adamlara valla.100.yılda bari sampıyonluktanda olmayalım ondan bıle korkmaya basladım.dauma kızıyorduk zamanında ama ıste gelen gıdenı aratıyor maalesef...
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı izleyemedim okulda olduğum için biraz once kanald özetini verdi ve neden 2-2nin bu kadar üzücü oldugunu anladım. Ben Fenerbahçeli değilim ama o kadar emek harbi boşa gitti. Tamam diyebilirsiniz futbolun adeletsizliği var,İlker Yasin'i var,Zicosu var ama ne olursa olsun bu fenerin avrupadaki şansı bi türlü kırsın artık..
Alkmaar böyle şanslı olursa cok rahat kupayı alır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...