Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

3x17 spoiler ama ohannesburger
[spo]
valla bilmiyorum izlerken dikkatimi çekti ne bu şimdi ? lol resimdeki teyzeye dikkat :)
[/spo]

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 01:07 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
[spo]anladığım kadarıyla yeni bi hamile olayı boy göstercek..çaktırmadan jinn bence bi işler çevirdi eheh..
penny inşallah ölmemiştir çok yazık olur..yanlız hala nasıl toparlıcaklar ben anlamadım..artık kimse mutlu olmayacak sonundan bence..bi de kardeşim şimdi biz bi dahaki ocak ayına kadar beklicekmiyiz ta off..iklim şartları yüzünden mi oluyo yoksa reklam politikasımı[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]abi mikhaili gectim esas olay naominin (askim nessa be) flight 815 ? they were no survivors. nasi aciklicaklar merak ettim bunu. aklima dharma falan tarafindan yapilan bi fake ucak enkazi geldi ama...[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]evt, naomi "I'm not alone" diyo, orda. Ztn büyük ihtimal penny'nin yolladığı arama kurtarma ekibiydi bu gelenler ve 1 kişi olcak değiller. Bide bu gelenler dharma initiative eminim, penny'nin babasının bir bağlantısı çıkıcak alvar hansoyla.

Sonuna hiçbirşey demiyorum, dondum kaldım:D[/spo]

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 00:03 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
lost noluyo, kicin basin oynuyo

yeter allah kahretsin yeter. birakicam diyorum bu kadar izledigime yazik, e her bolumde iyice sacmalamaya basladilar bi tempo artik bisey ya. 40 dakkalik bolumde 15 dakikalik olay gosterdiler, real time desen 24 gibi, o bile degil ya.
Mesaj tarihi:
[spo]Mikael ölmemiş... Parçalanan karaciğer 1.5 günde iyileşiyor. Hamile kadınlar ölüyor. Sezon finalinde biri rüyasından uyanmasında..

Nasıl bağlıcaklar acaba hakkaten merak ediyorum iyice zırvalamaya başladı.[/spo]

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 15:14 tarihinde, Chris_Metcalf tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...