Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

[spo]anladığım kadarıyla yeni bi hamile olayı boy göstercek..çaktırmadan jinn bence bi işler çevirdi eheh..
penny inşallah ölmemiştir çok yazık olur..yanlız hala nasıl toparlıcaklar ben anlamadım..artık kimse mutlu olmayacak sonundan bence..bi de kardeşim şimdi biz bi dahaki ocak ayına kadar beklicekmiyiz ta off..iklim şartları yüzünden mi oluyo yoksa reklam politikasımı[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]evt, naomi "I'm not alone" diyo, orda. Ztn büyük ihtimal penny'nin yolladığı arama kurtarma ekibiydi bu gelenler ve 1 kişi olcak değiller. Bide bu gelenler dharma initiative eminim, penny'nin babasının bir bağlantısı çıkıcak alvar hansoyla.

Sonuna hiçbirşey demiyorum, dondum kaldım:D[/spo]

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 00:03 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Mikael ölmemiş... Parçalanan karaciğer 1.5 günde iyileşiyor. Hamile kadınlar ölüyor. Sezon finalinde biri rüyasından uyanmasında..

Nasıl bağlıcaklar acaba hakkaten merak ediyorum iyice zırvalamaya başladı.[/spo]

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 15:14 tarihinde, Chris_Metcalf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...