kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 3x17 spoiler ama ohannesburger [spo] valla bilmiyorum izlerken dikkatimi çekti ne bu şimdi ? lol resimdeki teyzeye dikkat :) [/spo] [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 01:07 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 [spo]Sawyer koparttı ya "108 dakikada bir oynamazsak, ada havaya uçacak![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 said: 3x17 spoiler ama ohannesburger [spo]hakkaten ohannes. tanrı mı lan bu kadın nedir?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 [spo]o resimdeki yaşlı kadın desmond un geçmişi hatırlarken gördüğü kadın deil mi ya noluyoz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 [spo]o kadın sonraları adadan çıkacak bence ama hadi bakalım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 [spo]matrix teyze o dfds[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 [spo]diğer dizilerde filmlerde falan oynamiş tanıdık kimseleri oynatmasinlar ya. hala charlie ye bakınca hobbit görüyordum şimdide bu.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 [spo]çarli geberse de kurtulsak.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 s03e18 orada öpüşenle kimler? http://www.youtube.com/watch?v=-iT9s7SOKD4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 [spo]anladığım kadarıyla yeni bi hamile olayı boy göstercek..çaktırmadan jinn bence bi işler çevirdi eheh.. penny inşallah ölmemiştir çok yazık olur..yanlız hala nasıl toparlıcaklar ben anlamadım..artık kimse mutlu olmayacak sonundan bence..bi de kardeşim şimdi biz bi dahaki ocak ayına kadar beklicekmiyiz ta off..iklim şartları yüzünden mi oluyo yoksa reklam politikasımı[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ya şöle araya başka dizileri sokuyorlar abc nin anşalması böyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hangi vicdansızın işi bu eheh yada çekememiş hatunun biri yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 fotoşhop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 [spo]Mikael is back!! wtf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 [spo]ohaaa o adam ölmemişmiydi nası gelir yaaa o tekrar orayı algılıyamadım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 [spo]abi mikhaili gectim esas olay naominin (askim nessa be) flight 815 ? they were no survivors. nasi aciklicaklar merak ettim bunu. aklima dharma falan tarafindan yapilan bi fake ucak enkazi geldi ama...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 [spo]ayrıca mikhail çeviride kasti değişiklik yapıyor, naomi desmond'a thank you değil i'm not alone diyor. naptın be ?!?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Lancelion italyanca var galiba :) so[spo] kim le beraber :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 [spo]evt, naomi "I'm not alone" diyo, orda. Ztn büyük ihtimal penny'nin yolladığı arama kurtarma ekibiydi bu gelenler ve 1 kişi olcak değiller. Bide bu gelenler dharma initiative eminim, penny'nin babasının bir bağlantısı çıkıcak alvar hansoyla. Sonuna hiçbirşey demiyorum, dondum kaldım:D[/spo] [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 00:03 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 lost noluyo, kicin basin oynuyo yeter allah kahretsin yeter. birakicam diyorum bu kadar izledigime yazik, e her bolumde iyice sacmalamaya basladilar bi tempo artik bisey ya. 40 dakkalik bolumde 15 dakikalik olay gosterdiler, real time desen 24 gibi, o bile degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 penth sakin, heroes izle kendine gel ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bırak ya çakma dizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 o kiz kac dil biliyo oyle, hani bilincsizken sayiklarsin da exorcist girmis gibi bin dilde konustu cince italyanca ispanyolca. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 [spo]Mikael ölmemiş... Parçalanan karaciğer 1.5 günde iyileşiyor. Hamile kadınlar ölüyor. Sezon finalinde biri rüyasından uyanmasında.. Nasıl bağlıcaklar acaba hakkaten merak ediyorum iyice zırvalamaya başladı.[/spo] [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 15:14 tarihinde, Chris_Metcalf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar