Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

4 8 15 16 23 42

42 : 1.sezon 42 günü
23 : 2.sezon 23 günü
16 : 3.sezon 16 günü
15 : 4.sezon 15 günü
8 : 5.sezon 8 günü
4 : 6.sezon 4 günü kapsıycak gibi bir teori vardı sanırım ilk sezon adada 42 2.sezon adada 23 günü kapsıyordu cidden.

108.gün final ne bok olacagını görücez heralde.

ne kadar dogru bilmiyorum acıp bakmadım :)
Sosyal ağlarda paylaş

[spo] bölümün başındaki Juliet'in Kate'e takla attırması süperdi hayran kaldım durup durup izliyorum. Öte yandan Sawyer For President olayı pek hoşuma gitmedi açıkçası. hoş artık Jack ve diğerleri geri döndüğüne göre Sawyerın lider olma gibi bi derdi olmayacak heralde. Yalnız garanti Julietten bir şeyler çıkacak. kadını belki damgalayıp bıraktılar orada ama bi nedeni var kesin.

iyi herşey güzel de, locke ve diğerleri nereye gitti?[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Çok deli spoiler var arkadaşlar bundan sonra okumak size kalmış.19-20 ve 22. bölümler hakkında spoiler içerir .Uyarmadı demeyin .

19. bölümde lockeun babasıyla hesaplaşmasını görücez. 20. bölümde ise dedikodulara göre 1970 lere gidicez ve dharmanın kuruluşunu olayları vb. görücez ve baya bi bilgi patlaması yaşıycakmışız. Hatta dharma biraları taşıyan Roger amcamızı canlı görücekmişiz. Sanırım 22 bölüm olucak bu sezon ve 2 saat gibi olcak final. Sonra ise 8 ay galiba bi ara olucakmış epey delirecez yani[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...