Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Yakın gelecekte 2 sendika/kuruluş en güçlü *kolu* bulabilmek için arayış içersindeydiler.Bunlardan Doji Agır endüstrisi en güçlü silahları üretiyordu, ve NSWF adındaki şirkette insan gen leriylen oynayıp süper insanlar üretiyordu. 2 kuruluşunda asıl istediği Witch Blade isminde silahı kendi himayeleri altına almaktır.Witch blade'in özelliği ise onu kullanacak kadını kendi seçmesidir... 6yıl önceki depremden sonra Amaha Masane(ana karakterimiz) ve kızı Naoko beraber yaşayabilmek için Tokyoya kaçarlar ve olaylar böylece başlar.http://www.torrentspy.com/search?query=witchblade&submit.x=0&submit.y=0 Linkinden torentlere ulaşabilirsiniz şuana kadar 10 bölümü çıktı ayda 1 bölüm çıkıyor P.S:Biraz ana karakterimizde MILF tadı var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Anime Topcow'un orjinal Witchblade çizgi romanından alınma ama farklı bir hikaye, gelecekte ve tokyo'da geçiyor çizimler çok iyi http://funimation.com/witchblade/ ana sitesi torrentleri pek sağlıklı deildi [KLF] olan ingilizce değil bu arada 1. bölümü çekmek 4-5 gün sürdü eğer kaliteli bir tracker varsa buraya koyarsanız çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hmm hikaye işlenişi nasıl? olayı ecchi ye vurup dağıtmışlarsa hiç kasmayalım indirmekle :P torrentlerin yanlarında uncensored diye belirtme ihtiyaçlarını görünce huylandım biraz :P ya aslında ben witchblade in dizisini arıycaktım ii hatırlattınız :) [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:40 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 whichblade'ı censored yaparlarsa izliycek bişi kalmazkı yanı orjinal cizgi romandan yola cıkarak sölüyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 "censored" olayı animede yer alan vaşet sahneleri olabilir kanı falan sansürlemiş olablirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hiç sansür görmedim izlediğim bölümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 o sahneler çıkarılıyor die biliyorum ben. uncencored olunca o tarz sahnelerde oluyor. Yani kırpmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 of KLF'yi indirdim, fransızca sürünüyorum şimdi. altyazısı yokmudur bunun dışarıdan indirebileceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 TV ve DVD arasında baldıra bacağa efekt farkı var.Tvde baldırlara bacaklara baktığınızda ince bir kabuk görüyorsunuz DVD versiyonunda neredeyse alenen çıplak dövüşüyo hatun.Asıl traji komik olanı firması official sitesinde bunu bile reklam malzemesi yapmış. Sonuç : Elfen Lied tayfasına biraz daha yem daha : Herkes mutlu öyleyse devam edin olms , devam edin bakalım nereye kadar? Bu screenshot'u yorumsuz veriyorum , tepkisini veren verir abazanı , vandalı anında indirmeye başlar zaten : http://www.witchblade.jp/gallery/dvd.html Zaten izlediğimiz bir anime keyfimiz var onu da fanboy animeleri yüzünden kaybetme noktasına geldim.İzlediğiniz animeler size birşeyler katsın diyorum , sizden birşeyler götürmesin. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 17:31 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ha evet bugun bende gordum o reklam olayını gururla gösteriyolar, hoş yanı cizmişler güzel güzel kızılıcak bi konu deilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 abi biliyorsun witchblade DC comicsin nrmalde sanırsam (yamuluyorda olabilirim) ama eminimki amerikan bir firmanın. Orjinal serilerinde bile hatun çıplaklığını öne vururdu. Yani bunun japon fanboyizmi ile pek bir alakası yok. Tasarımlara gelince gerçek witchblade daha uygun dvd tasarımları bence. İzlemeyeceğim o ayrı ama pekte fazla can sıkmaya gerek yoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 DC nin değil image ın.e orjinalide bayaa fan service şeklindeydi.beni hiç sarmadı ne yalan söyliyim. edit:konu dağılmasın diye kısalttım. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 19:52 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yamuldum yani... neyse Spawndamı onların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 lol ne yapmışlar dvdde öyle resmen hentai tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aslında direk hentai yapsalarmış keşke,potansiyeli harcamışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: fenris aslında direk hentai yapsalarmış keşke,potansiyeli harcamışlar :P Katılmadan Edemicem Şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hentai'side vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Aha indirmem için bir neden çıktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 o değilde, 14 ve sonrası için [Makoto] olanlarda altyazı yok. altyazısı nereden bulunur, bilen ? -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Anime izleyenlerin karakter profili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar