Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witchblade

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin

Yakın gelecekte 2 sendika/kuruluş en güçlü *kolu* bulabilmek için arayış içersindeydiler.Bunlardan Doji Agır endüstrisi en güçlü silahları üretiyordu, ve NSWF adındaki şirkette insan gen leriylen oynayıp süper insanlar üretiyordu.
2 kuruluşunda asıl istediği Witch Blade isminde silahı kendi himayeleri altına almaktır.Witch blade'in özelliği ise onu kullanacak kadını kendi seçmesidir...
6yıl önceki depremden sonra Amaha Masane(ana karakterimiz) ve kızı Naoko beraber yaşayabilmek için Tokyoya kaçarlar ve olaylar böylece başlar.

http://www.torrentspy.com/search?query=witchblade&submit.x=0&submit.y=0
Linkinden torentlere ulaşabilirsiniz şuana kadar 10 bölümü çıktı ayda 1 bölüm çıkıyor

P.S:Biraz ana karakterimizde MILF tadı var ;)

Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Anime Topcow'un orjinal Witchblade çizgi romanından alınma ama farklı bir hikaye, gelecekte ve tokyo'da geçiyor çizimler çok iyi
http://funimation.com/witchblade/
ana sitesi

torrentleri pek sağlıklı deildi [KLF] olan ingilizce değil bu arada 1. bölümü çekmek 4-5 gün sürdü
eğer kaliteli bir tracker varsa buraya koyarsanız çok iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

hmm hikaye işlenişi nasıl? olayı ecchi ye vurup dağıtmışlarsa hiç kasmayalım indirmekle :P torrentlerin yanlarında uncensored diye belirtme ihtiyaçlarını görünce huylandım biraz :P

ya aslında ben witchblade in dizisini arıycaktım ii hatırlattınız :)

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:40 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

TV ve DVD arasında baldıra bacağa efekt farkı var.Tvde baldırlara bacaklara baktığınızda ince bir kabuk görüyorsunuz DVD versiyonunda neredeyse alenen çıplak dövüşüyo hatun.Asıl traji komik olanı firması official sitesinde bunu bile reklam malzemesi yapmış.

Sonuç : Elfen Lied tayfasına biraz daha yem daha : Herkes mutlu öyleyse devam edin olms , devam edin bakalım nereye kadar?

Bu screenshot'u yorumsuz veriyorum , tepkisini veren verir abazanı , vandalı anında indirmeye başlar zaten :

http://www.witchblade.jp/gallery/dvd.html

Zaten izlediğimiz bir anime keyfimiz var onu da fanboy animeleri yüzünden kaybetme noktasına geldim.İzlediğiniz animeler size birşeyler katsın diyorum , sizden birşeyler götürmesin.

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 17:31 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi biliyorsun witchblade DC comicsin nrmalde sanırsam (yamuluyorda olabilirim) ama eminimki amerikan bir firmanın. Orjinal serilerinde bile hatun çıplaklığını öne vururdu. Yani bunun japon fanboyizmi ile pek bir alakası yok. Tasarımlara gelince gerçek witchblade daha uygun dvd tasarımları bence. İzlemeyeceğim o ayrı ama pekte fazla can sıkmaya gerek yoks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...