bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 1 hafta? lol en az 3-4 aydır öyle orasıda ucu size dokunmadıgı için pek farketmediniz bence. neyse pati ftw yerini hiçbişi dolduramıo valla >< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 :) walla bana ucu 1 hafta once dokundu, ondan beridir gen.tr bitti benim icin... biraz biraz size de hak vermiyor değilim :) ardaya msnden söylediklerimi duysan inanmazsin.. tahmin edebilirsin hatta, ben onlari söyleyince küfrediodu bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 salla ardaya ne desen küfür edio çok pis kaka çocuk o :D bu arada ben ordaki 'ezail' pati yönetimi id deiştirme imkanı sagladıkalrı an nickime geri atlamayı düşünüom burda da >< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ya ben de axicocuk :) sifremi unuttum bu da arkadasin account. oyunu birakinca charini bana vermisti, pati accountuna da coktum:D give my pass back pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 zamanında malezyada orda burda klan kurup, milletin adiliklerine birlikte göğüs gerdiğimiz kardeşlerime selam ederim. selaaam1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 tey tey tey tey tey tey tey =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeusKane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ahah şifremi unuttum butonu sitedeki açık yüzünden kapalıdır başka acc üzerinden ödeme bilgilerinizle ticked atınız :D adadada can gel dota çevirelim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 utanmadan birde dota demezmi :U dotayi bana ogretmeyenler utansin !!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xD Çok özlediiiiiiiiiiiimmmmmm xD mucx mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ehuheuh sifremi unuttum bolumu de acilmis süper... pati bomba :) Hellory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 adamlar yemiyo içmiyo forumlarda sabahlıyo xD yeni kalktım baktım millet topic patlatmaya başlamış asdasd hayri bu accuntu sevdim benim öbürü gelmiycek gibi :O endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 benim makromanyak ı satayim sana ahuahuauh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Kaçın Islak Tosbik geldi :W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ohoo acilmis :) merhaba gencler yorunge disiydim acilmis :) selam pati ko gencligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 cikma bidaha yorunge disina yaramaz cocuk seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 omg ben geldim asdasd xD kuzenin emaili yazmışım üyeliğe adminler hallettiler :P geyik time :W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar