Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 dxdiag i upload edebilen varmi? bende hata veriyor devamli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 macbook'tan kayıt olucam dxdiag nasıl alıcam yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 yok yapamadim hala devamli error veriyo sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bende bir sorun yok. Birde şöyle bir önerim olacak. 4 kişiden oluşan gruplar kuralım diyorum. Bu adamlar eu forumlarını açınca sürekli aktif olabilecek üyelikler açalım bu 4 erli gruplar için. Lakin ben tek başıma bir beta invite kazanabilecek kadar aktif olamam, benim gibi okumaktan hoşlananlarla yapabiliriz bir grup. Malum kazananların büyük çoğunluğu aktif kullanıcılardır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 dxdiag ı upload etmiyor bende de pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 halettim ben, yogunluk var denemek lazim biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bende de error. ard arda deneyelim diyorsun ? anında edit : evet ard arda deneyince oluyormuş :) [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 19:24 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 yalniz login olayi kapali galba? cozebilen varmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 applicationlari kastirmasin diye suan kapaliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 "From now on, you will be able to enter the noisy and furious world of Warhammer Online: Age of Reckoning." demiş gelen mailda. iyi de garanti gireceksin betaya anlamı taşımıyor mu bu cümle ? kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 yok tasimiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Acaba İngiliz fransız gibi kayıt olsam girme şansım artarmi çakarlarmı davayı ? Birde dxdiag da pc'nin bilgilerinin çıktısını txt olarak veriyor ya . Orda ram'im 1024 yaziyor mesela 2048 le değiştirsem anlaşılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ne şifre yazdıysam kabul etmiyor . Tamam 2 digital yaziyorum 2 yukarı kutu 4 asagı kutu diyor ne demek istiyor cozemedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 2 tane buyuk harf ve 4 tane kucuk harf mecbur diyor sifrede. ve bi kac rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Çok sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Nedense Dxdiag upload edemedim bir turlu surekli hata veriyor =S serverlar gocmus sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 abicim benim alete 2.0 ghz yazdi kil oldum ulan core 2 duo 2.0 lan 2 tane war lan o corelardan allahsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ben de bir turlu yollayamadım dxdiag'ı ya, code 417 verip verip duruyor, yarım saattir deniyorum art arda, sizde ne kadar surdu =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 5. denememde kabul etti benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 su anda cok mu yogun acaba, yoksa komple gitti de bosuna mı deniyoruz =)... bi 15-20 oldu benim cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 3. denemede etti bilgisayar çok kötüyse almayacaklar mı betaya ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 allah allah, deliricem ya =)... 60'ı gecmistir denemeler sanırım ama hala tık yok, galiba komple cokmus server'lar, yoksa bu kadar denemede bi bos yer tuttururduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kfg firefox kullan abi benimki ancak oyle duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hehe, ben normalde opera kullanıyorum da opera o sitede komple sacmaladı, o broadband sectigin yerlere inemedi sayfa orada bitti, o browse yazan kısım ise hic cıkmadı onun icin ie6'dan deniyorum deminden beri... abimin laptop'ta ie7 var ise yararsa bi oradan deneyeyim =)... edik: hemen bir tek seferlik indiriyorum firefox'u, insallah olur =)... [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 22:28 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ı ıh... firefox'ta da code 417 degil ama code 414 hatası veriyor, neyse bunda deniyelim bir sure bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar