Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende bir sorun yok.

Birde şöyle bir önerim olacak. 4 kişiden oluşan gruplar kuralım diyorum. Bu adamlar eu forumlarını açınca sürekli aktif olabilecek üyelikler açalım bu 4 erli gruplar için. Lakin ben tek başıma bir beta invite kazanabilecek kadar aktif olamam, benim gibi okumaktan hoşlananlarla yapabiliriz bir grup. Malum kazananların büyük çoğunluğu aktif kullanıcılardır....
Mesaj tarihi:
bende de error.

ard arda deneyelim diyorsun ?

anında edit : evet ard arda deneyince oluyormuş :)

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 19:24 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
"From now on, you will be able to enter the noisy and furious world of Warhammer Online: Age of Reckoning."

demiş gelen mailda. iyi de garanti gireceksin betaya anlamı taşımıyor mu bu cümle ? kafam karıştı.
Mesaj tarihi:
Acaba İngiliz fransız gibi kayıt olsam girme şansım artarmi çakarlarmı davayı ?

Birde dxdiag da pc'nin bilgilerinin çıktısını txt olarak veriyor ya . Orda ram'im 1024 yaziyor mesela 2048 le değiştirsem anlaşılırmı
Mesaj tarihi:
allah allah, deliricem ya =)... 60'ı gecmistir denemeler sanırım ama hala tık yok, galiba komple cokmus server'lar, yoksa bu kadar denemede bi bos yer tuttururduk...
Mesaj tarihi:
hehe, ben normalde opera kullanıyorum da opera o sitede komple sacmaladı, o broadband sectigin yerlere inemedi sayfa orada bitti, o browse yazan kısım ise hic cıkmadı onun icin ie6'dan deniyorum deminden beri... abimin laptop'ta ie7 var ise yararsa bi oradan deneyeyim =)...

edik: hemen bir tek seferlik indiriyorum firefox'u, insallah olur =)...

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 22:28 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...