Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 6 10 16 gibi hatırlıyorum sanki. unlocku olan classın achivementlarından 6 tanesini bitirince ilk unlock 10 tanesini bitirince ikinci 16 bitirince üçüncü. 16'dan sonra kalanları bitirmek şimdilik bişeye yaramıyor. ilerde yararmı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bilmediğim bir servera girdim pingi düşük diye sonra bir baktım girenlerin tüm achi.ler tamamlanıyor denedim benimde tüm ach. ler tamamlandı. Bunu kaldıramıyor slemiyorum. Ne anlamı kaldı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 steamdemi bi problem var server listesi falan gözükmüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 fir3blad3 said: steamdemi bi problem var server listesi falan gözükmüyor ? arada oluyor öyle duzelir sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bayadır yüklü değil di makinada dün yükleyeyim dedim. Liste gelmeyince panikledim :) dediğin gibi bir süre sonra düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 patide pek ilgi kalmamış ya herhalde. Tanıdıkta kimseyi görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Engineer ın yeni hali güzel olmuş. Baya bi aktif oluyorsun artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ben oynuyorum her akşam 2 saat. İsim Dregoth Sas Clan da oluyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ben senin ismi farklı olarak okuyorum o zaman =) bende genelde o serverdayım yer oldukça. bol bol kw var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sas clanda oynayanlar ii genelde :) Nooblar eziliyor. Yada benim oynadığım zaman çok iyi adamlar denk geldi. Yabancı serverlarda pek bir problem çıkmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 fransız serverleri genelde düşük pingli olduğundan sas doluysa orda oynuyorum. Fransızlar hiçbilmiyor ve çok konuşuyorlar. Fransızca konuştukları içinde hiç bişey anlamıyorum. Hatta biri dragonfire diyormuş anlayana kadar göbeğim çatlamıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Patide oynayan varsa isimler dökülsün buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ayni isimle arada bir sasclan server ina giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 clanınız yoksa pati clan çalışmalarına başlayabiliriz. Şimdilik nickinizin önüne bir pati tagı ekleyin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 CrimsonGhost olarak arada oynuyorum. Çoğunlukla yabancı serverlara giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 guildi olmayanlar pati | nick (pati | Dragonfire) yazsınlar burayada yazın bakalım kaç kişiyiz. Team match falan yaparız. Oynayacak adam illa çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 paticiğin grubu var onada katılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 evet orayada yazalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bende sas clan serverında oynuyorum arada aynı nickle. bu arada paticik serverı yok değil mi tf2 için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 kuruluyor deneiyor diyorlardı ya ben görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Server vardı ama çok uzun süre boş kaldı, fazla ilgilenilmedi, sonra da kapandı doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bari paticik in steam grubu falan olsa da orada toplanılsa. yoksa varda ben mi bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 fir3blad3 said: paticiğin grubu var onada katılsınlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 oahahhaha nasıl görmedim yanlız yaa. çok sağol. buldum zaten grubu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Şuanda olduğu gibi bazen steam'e bağlanamayabiliyorum bu herkesin başına geliyor mu yoksa bana özel bir durum mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar