Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hemmen ss ile pekiştirelim : [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] yalnız evet biraz dengesizlik var. scoutın teki 2 vuruşta soldier indirmişti. spy seviyesinde sağlığı olan birimlerle oynarken demoman bombaları gelince işi gücü bırakıp kaçıyorum. sadece etki alanında durursanız çok imba bir etkisi olmuyor, ama üstünde durursanız veya attığı bomba tesadüfen lök diye sizin üstünüze gelirse instant kill oluyor. bir de 15 latency (game bilmemne diye türk serverı olan sanırım, yoksa 100 den aşağısı yok heh) varken yüzüm dönük olan spylar çok ender backstab yapıyor, bugımsı bir şey herhalde. hareketliyim, latencyim adamdan yüksek ben ona dönene kadar o backstabler diyeceğim ama yok. adam önümdeki 180 derecelik alanda duruyor 3 sn boyunca , arkama geçme ihtimali yok ama bs yapabiliyor. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:16 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Çok acil cevaba ihtiyacım var. Steamden satın aldım orange box. İnstall menüsü cıktı karşıma hepsi 10gb gibi bir yer tutuyor şuanda hepsini download yapmassam mesela tek tf2 yi download yaparsam diğerlerini download hakkım yanarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yanmaz, istediğin gibi edersin oyunları satın almış olduğun sürece. (4 kez hl2'yi baştan download etmişliğim var, eminim yani endişen olmasın) bu arada bir bug mıdır hile midir bilen varsa onu sorayım : stealth giderken adamın metrelerce ötesindeyim, bazı adamlar direk nokta atışı beni vuruyor (cloak olduğumu görmediği halde). nedir bu ? [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:19 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 çok sagol yildırım gibi geldi cevap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 abi bu ne 7gb lık dosyayı 20kb/s le çekiyor 1 haftada bitmez bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 o 7 gb olayı tf2 tek başına olmasa gerek. ben gece 12 gibi açtım öğlene kadar da dışarda gezdim geldiğimde bitmişti preload, seninki gibi 15 30 arasıydı hızı ilk saatlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 source yoksa 7gb evet önceden yüklediysen source sdk'yı 7gb değil [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:38 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hiç bişey yuklu değil :( inşalalh hızlanır senin gibi fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yok hızlanmadı bende %35'de 39kb/s ile çekiyo sabahtan beri ben de 7gb çekiyorum backup almadığımdan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yok hızlanma olmamıştır 12 saatte indirir abi 2 gb'ı. sdk yoksa diyecektim aklıma gelmedi lafı ağzımdan almışsın heh ayrıca beta diye laf etmiyorum ama biraz acayiplik var hasar oranlarında. uyuyana kadar yazayım , şimdilik gördüklerim (bir spy olarak) : soldierların roketleri scoutları tek vuruşta, spy medic vs yi de ayağından vurursa büyük ihtimalle tek vuruşta alıyor (olmadı iknciyi yolluyor ardından yakınınıza gelmesi yeter) engineerların shotgunlar biraz acayip. benim de rakip bazı elemanların da hedefin dibine girip 3 el ateş ettikten sonra ancak öldürebildiğimizi gördüm. aynı şekilde melee mesafesinden hallice uzak (çok çok uzak da değil ama) duran engineerların 3-4 kez tek attığı oldu. kafaya nişan falan sanırım da bilemiyorum çok dengesiz olmuş. aynı şekilde ingiliz anahtarı da acayip ; bazen tek aldığı oluyor, bazen adam 4-5 kez vuruyor sonra eeh diyip shotguna sarılıyor. scoutların da shotgun imba hafiften (ama engineerlar gibi, bazen çook rezil oluyor). güzel scout oynayabilen bir adam 2-3 vuruşta indiriyor beni mesela (2 sn den kısa sürüyor). 3 vuruşta full sağlıklı heavy indiren de gördüm de neyse. demoların bombaya lök diye rastgelirseniz gg veya 2 olmadı üçüncüde gg. bazen şansınıza adamın yayılım ateşi niyetine yolladığı bomba tak diye kafama geliyor bödöf diye patlıyorum çok sinir bir olay. pyroların alev olayı sinir etti , biraz fazla hasar veriyor onun dışında normal gibi. spylar da duruma göre çok avantajlı veya dezavantajlı oluyor , bence dengeli. full cloaklı gidemiyorsunuz sonuçta, 10 sn sürüyorsa şarj olması 30 sn sürüyor. sniperları indirirken veya rakip takımın arasına karışırken müthiş faydalı oluyor ; ama wowdaki rogue gibi stealth olayım instant backstab yapayım olayı yok mesela, cloakı kapatınca 2-3 sn saldıramıyorsunuz. gayet iyi olmuş böyle olması, yoksa kill sayım 2-3 katı olurdu :P onun dışında karşınızdaki adamlar başka bir yere çok yoğunlaşmış ise çok etkili oluyor, 10 kişinin arasına girip ard arda 8 backstab atıp sağ kaldığım olmuştu. aynı şekilde daha adamın arkasına geçemeden adamın rastgele ateş ettiği tek bir shotgun ile öldüğüm anlar da bol ; oh ne güzel backstab oh oh diye bir olay yok. sniperlarla sadece dürbünden bakanların önünden stealth ile geçip arkadan vurmak dışında işim olmadı, yorum yapamayacağım. medicler çok iyi olmuş, birkaç post önce "warrior-priest" tanımı yapılmıştı hw ve medic için , aynısını söyleyeceğim. inanılmaz yararlı oluyorlar takıma. hw hiç oynamadım yorum yapamayacağım. ama yakınından geçen spyları çat diye indiriyor onu biliyorum :P [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 02:43 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 steam'de view > bandwidth monitor burda yazıyor en çok kaça ulaştığı dl hızının 114kb/s' olmuş en fazla şimdi yine 40kb/s'ye mahkum oldum %70'deyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bu arada 2 medic ile dolaşan heavy lerin önüne çıkmayın hatta duvarın arkasından kafanızı bile çıkartmayın ,benden küçük bir tavsiye. "Thank you Doctor!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bu 3d backgroundu görmemek için -novid +map none nereye yazıyoruz tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 benimde en fazla 86.3 görmüş :/ şuanda 20 lerde. Bende niye daha yavaş ya. %58'i bitti daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Benim de %58de ve 30la falan çekiyo. En fazla 76 görmüş. Çüş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 şükredin ya şükredin %85'de 16'yla çekiyo univ'e gidip geldim biter umuduyla of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Saat 1'de bi çıkıp girmitşim steam'e. O andan beri şu halde. İçler acısı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 TF2 malasefki TFC ile alakası olmadığından sadece eğlence oynu olur. grafikleri değişik CFT oynu sonuçta. FF oynuyorum içim rahat çok da memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bakalım oynamadan yorum yapmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 . [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 15:45 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 SPY WTF.. acayip eğlenceli spy. cok riskli yanlız üst üste adam alamadan 7 el ölebiliyorsunuz sonra bir elde 7 adam alabiliyorsunuz :) soldierdan sıkıldıgımda ara ara açmaya başladım.. nede olsa beta , sanırım pek cok şey degişir offical olarak cıktıgında dmglar biraz dengesiz gibi geliyor banada. demomani kullanmayı beceremiyorum bir türlü koca maç 10frag anca geliyor :) turret yoketmekte üstüne yok ama. fortress foreverıda gönül rahatlıgyla kaldırdım pc den. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 16:28 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 5-10 pingli scoutlar cok canını yakıyor ya 100+ pingli adamın. tur atıyolar etrafında. armorla elbombaları gelsin ozaman süper olcak. bir de ben mi unutmuşum rocketjumpı yoksa roket okadar yükseğemi cıkarmıyor anlamadım. bir düzgün rocketjump yapamadım. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 16:55 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 İyice boku çıktı download'ın [spo][/spo] [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 17:16 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bende de aynen 90%'da kaldı ilerlemiyo kaç saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Kaç para oyun? Half life 2 olmadan oynanabiliyor mu? [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 18:17 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar