Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

hemmen ss ile pekiştirelim :

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

yalnız evet biraz dengesizlik var. scoutın teki 2 vuruşta soldier indirmişti. spy seviyesinde sağlığı olan birimlerle oynarken demoman bombaları gelince işi gücü bırakıp kaçıyorum. sadece etki alanında durursanız çok imba bir etkisi olmuyor, ama üstünde durursanız veya attığı bomba tesadüfen lök diye sizin üstünüze gelirse instant kill oluyor.

bir de 15 latency (game bilmemne diye türk serverı olan sanırım, yoksa 100 den aşağısı yok heh) varken yüzüm dönük olan spylar çok ender backstab yapıyor, bugımsı bir şey herhalde. hareketliyim, latencyim adamdan yüksek ben ona dönene kadar o backstabler diyeceğim ama yok. adam önümdeki 180 derecelik alanda duruyor 3 sn boyunca , arkama geçme ihtimali yok ama bs yapabiliyor.

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:16 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

yanmaz, istediğin gibi edersin oyunları satın almış olduğun sürece.

(4 kez hl2'yi baştan download etmişliğim var, eminim yani endişen olmasın)

bu arada bir bug mıdır hile midir bilen varsa onu sorayım : stealth giderken adamın metrelerce ötesindeyim, bazı adamlar direk nokta atışı beni vuruyor (cloak olduğumu görmediği halde). nedir bu ?

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:19 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok hızlanma olmamıştır 12 saatte indirir abi 2 gb'ı.

sdk yoksa diyecektim aklıma gelmedi lafı ağzımdan almışsın heh

ayrıca beta diye laf etmiyorum ama biraz acayiplik var hasar oranlarında. uyuyana kadar yazayım , şimdilik gördüklerim (bir spy olarak) :

soldierların roketleri scoutları tek vuruşta, spy medic vs yi de ayağından vurursa büyük ihtimalle tek vuruşta alıyor (olmadı iknciyi yolluyor ardından yakınınıza gelmesi yeter)

engineerların shotgunlar biraz acayip. benim de rakip bazı elemanların da hedefin dibine girip 3 el ateş ettikten sonra ancak öldürebildiğimizi gördüm. aynı şekilde melee mesafesinden hallice uzak (çok çok uzak da değil ama) duran engineerların 3-4 kez tek attığı oldu. kafaya nişan falan sanırım da bilemiyorum çok dengesiz olmuş. aynı şekilde ingiliz anahtarı da acayip ; bazen tek aldığı oluyor, bazen adam 4-5 kez vuruyor sonra eeh diyip shotguna sarılıyor.

scoutların da shotgun imba hafiften (ama engineerlar gibi, bazen çook rezil oluyor). güzel scout oynayabilen bir adam 2-3 vuruşta indiriyor beni mesela (2 sn den kısa sürüyor). 3 vuruşta full sağlıklı heavy indiren de gördüm de neyse.

demoların bombaya lök diye rastgelirseniz gg veya 2 olmadı üçüncüde gg. bazen şansınıza adamın yayılım ateşi niyetine yolladığı bomba tak diye kafama geliyor bödöf diye patlıyorum çok sinir bir olay. pyroların alev olayı sinir etti , biraz fazla hasar veriyor onun dışında normal gibi.

spylar da duruma göre çok avantajlı veya dezavantajlı oluyor , bence dengeli. full cloaklı gidemiyorsunuz sonuçta, 10 sn sürüyorsa şarj olması 30 sn sürüyor. sniperları indirirken veya rakip takımın arasına karışırken müthiş faydalı oluyor ; ama wowdaki rogue gibi stealth olayım instant backstab yapayım olayı yok mesela, cloakı kapatınca 2-3 sn saldıramıyorsunuz. gayet iyi olmuş böyle olması, yoksa kill sayım 2-3 katı olurdu :P onun dışında karşınızdaki adamlar başka bir yere çok yoğunlaşmış ise çok etkili oluyor, 10 kişinin arasına girip ard arda 8 backstab atıp sağ kaldığım olmuştu. aynı şekilde daha adamın arkasına geçemeden adamın rastgele ateş ettiği tek bir shotgun ile öldüğüm anlar da bol ; oh ne güzel backstab oh oh diye bir olay yok.

sniperlarla sadece dürbünden bakanların önünden stealth ile geçip arkadan vurmak dışında işim olmadı, yorum yapamayacağım.

medicler çok iyi olmuş, birkaç post önce "warrior-priest" tanımı yapılmıştı hw ve medic için , aynısını söyleyeceğim. inanılmaz yararlı oluyorlar takıma.

hw hiç oynamadım yorum yapamayacağım. ama yakınından geçen spyları çat diye indiriyor onu biliyorum :P

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 02:43 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

SPY WTF..

acayip eğlenceli spy. cok riskli yanlız üst üste adam alamadan 7 el ölebiliyorsunuz sonra bir elde 7 adam alabiliyorsunuz :) soldierdan sıkıldıgımda ara ara açmaya başladım..

nede olsa beta , sanırım pek cok şey degişir offical olarak cıktıgında dmglar biraz dengesiz gibi geliyor banada.

demomani kullanmayı beceremiyorum bir türlü koca maç 10frag anca geliyor :) turret yoketmekte üstüne yok ama.

fortress foreverıda gönül rahatlıgyla kaldırdım pc den.

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 16:28 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

5-10 pingli scoutlar cok canını yakıyor ya 100+ pingli adamın. tur atıyolar etrafında. armorla elbombaları gelsin ozaman süper olcak. bir de ben mi unutmuşum rocketjumpı yoksa roket okadar yükseğemi cıkarmıyor anlamadım. bir düzgün rocketjump yapamadım.

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 16:55 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...