moriQ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 said: From June 20 - 22 play the FULL GAME for free! 1. Install Steam > 2. Create an account > 3. Play TF2 for free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 serverda niye pw var anlamadim kardeşlik mi kurdunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 pyro achievement gibi bir map var deneme mi yapılıyor acaba?Şifre konulmasına anlam veremedim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 meet the sniper INANILMAZ komikti.. okuduğum her comment "Best so Far" diyo.. Herkes bayılmış. Valve bu işi çok iyi başarıyor.. Hele hele o demoman kısmı vardı ya.. heavy'ye headshot çakınca demoman'in içtiği bira kırılıyo, kopan cam parçası demoman'in tek kalmış sağlam gözüne giriyo.. sonra ZATEN SARHOŞ olan demo kulübeye çarpıyo noluyoruz derken, çarpınca cam parçası daha bi giriyo içeri.. acıyla bağırırken grenade launcher'ını alıp etrafa bombalar atıo :D sonra dengesini kaybedip cephaneliğe düşüyo.. bombalarla beraber boom.. nefes falan alamıyodum ilk izlediğimde.. hala da gülüyorum şuanda yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 pyro gereğinden fazla güçlü olmuş. valve pyroyu bufflıcak demiştide bu kadarını beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Backburner la 3-5 kişiye arkadan dolasıp 2 sn basılı tut alayı mefta oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sniper pack gelse artik *agzindan sular akmaktadir* [video]http://www.vimeo.com/927749?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya işte ben bu video'daki kadar iyi sniperlarla kapışmak istiyorum.. malesef hiç öyle birine rast gelemiyorum ama ya.. Asıl böyle tipler zorluyo insanı ve skill geliştirmeye yarıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 git kapış adamla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 nasıl kapışıyım ki.. adamın niki bile belli olmuyo.. orda sniper's league diye bişey gördüm.. girdim sayfalarına.. binbir tane sniper klanı vardı.. orda bi de server listesi gördüm sadece sniper haritası oynatan.. onlardan 2 tanesine girdim.. girdiğim 2 serverda da 4 değişik mapte 1. oldum.. hepsi noob doluydu... sıkıldım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 adamın fov'undaki herşey ölüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Pyro baya taktiksel olmuş ya :) Özellikle Gravel Pit'de C'yi almaya çalışan düşmanları itip aşağı atarak öldürmek süper oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Rakursi said: Pyro baya taktiksel olmuş ya :) Özellikle Gravel Pit'de C'yi almaya çalışan düşmanları itip aşağı atarak öldürmek süper oluyor Engineerlarin sentrylerindeki 4 roketi reflekt ederek basindaki engineerini almak uberli medici duvara kistirip baglantiyi kopartmak gibi cestitli yararli yanlari var compressed air blastin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben iyi sniperım :P newby var çok iyi sniper. bide decepion varmış ama o artık hiç sniper oynamıo ben hiç görmedim hep scouttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 2 aydır falan oynamıyodum bu akşam biraz bakayım dedim bayağı değişmiş. bikere feci ping var. önceden 50 -80 oynardım kral gibi, şimdi 500 pingle ağlattı. ha bide bu character bilmemneden silah falan mı alıyorsunuz adamlarımıza? mesela pyro'nun biri üsütümden geçince bilmemne flame thrower var diye yazdı. nedir onun espirisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abi o ping olayı senin sorunun. Kusura bakma ama başka kimsede böyle bir sorun duymadım ben. O gördüğün yeni silahlar da "Medic Pack" ve "Pyro Pack" dediğimiz 2 ayrı patchte gelen yeni bir sürü achivementların çoğunu bitirerek unlock ettiğin silahlar oluyor. Hepsinin yeni özelliği falan var. Medic achievementların hepsini bitirirsen mediclere gelen yeni 3 silahı da kullanma hakkı kazanıyorsun. İstersen eski, istersen yeni silahı kullanıyorsun. Pyro achievementlarının da 22 tanesini bitirirsen aynı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 al aga sniper http://steamcommunity.com/id/silphatos/stats/TF2 =p ezik bağlantımla oynayamıyorum artık o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Galiba medic icin de hepsini bitirmeye gerek yok ama kafam karisiti, bugün cikan patch : http://www.steampowered.com/v/index.php?area=posts&id=1653& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ping sorunu benim bilgisayarda da var 1k bağlantı ile avrupa serverlarında 100-150 arası oynuyordum şimdi 200e çıktı. anlamadım neden böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 SasClan serverında oynayan newbie nickli bi oyuncu vardı iyi sniperdı o,bul onu dalaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 öhm.. benim sniper istatistikler bu arada newby'yi biliyorum.. kendisi BAYA iyi bi sniper.. kendisiyle kapışmaktan zevk alıyorum, ama malesef online yakalayamıyorum.. Ayrıcana kendisi "orange x" haritasında teketek yapma teklifimi reddetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 offf ama newby'nin istatistikler baya iyi :D adam 35 headshot rekor.. 155 saat sniper oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yalnız sen 147 saat, ben 9 saat oynamışım arada da pek bir fark yok hatta max dmg benim daha çok =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 neyse abi istatistikler hiçbirşey göstermez diyelim konuyu kapatalım. Ama bana ölmeden 25 backstab'den fazla atmış BAŞKA BİRİNİ GÖSTERİN ÜLEN!! *topuklar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 haha göstermez tabii, ama "ben efsaneyim" deyince dayanamadım aehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar