Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

meet the sniper INANILMAZ komikti.. okuduğum her comment "Best so Far" diyo.. Herkes bayılmış. Valve bu işi çok iyi başarıyor..

Hele hele o demoman kısmı vardı ya.. heavy'ye headshot çakınca demoman'in içtiği bira kırılıyo, kopan cam parçası demoman'in tek kalmış sağlam gözüne giriyo.. sonra ZATEN SARHOŞ olan demo kulübeye çarpıyo noluyoruz derken, çarpınca cam parçası daha bi giriyo içeri.. acıyla bağırırken grenade launcher'ını alıp etrafa bombalar atıo :D sonra dengesini kaybedip cephaneliğe düşüyo.. bombalarla beraber boom..

nefes falan alamıyodum ilk izlediğimde.. hala da gülüyorum şuanda yazarken.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl kapışıyım ki.. adamın niki bile belli olmuyo.. orda

sniper's league diye bişey gördüm.. girdim sayfalarına.. binbir tane sniper klanı vardı.. orda bi de server listesi gördüm sadece sniper haritası oynatan.. onlardan 2 tanesine girdim.. girdiğim 2 serverda da 4 değişik mapte 1. oldum.. hepsi noob doluydu... sıkıldım çıktım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:
Pyro baya taktiksel olmuş ya :)
Özellikle Gravel Pit'de C'yi almaya çalışan düşmanları itip aşağı atarak öldürmek süper oluyor

Engineerlarin sentrylerindeki 4 roketi reflekt ederek basindaki engineerini almak uberli medici duvara kistirip baglantiyi kopartmak gibi cestitli yararli yanlari var compressed air blastin.
Sosyal ağlarda paylaş

2 aydır falan oynamıyodum bu akşam biraz bakayım dedim bayağı değişmiş. bikere feci ping var. önceden 50 -80 oynardım kral gibi, şimdi 500 pingle ağlattı. ha bide bu character bilmemneden silah falan mı alıyorsunuz adamlarımıza? mesela pyro'nun biri üsütümden geçince bilmemne flame thrower var diye yazdı. nedir onun espirisi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi o ping olayı senin sorunun. Kusura bakma ama başka kimsede böyle bir sorun duymadım ben.

O gördüğün yeni silahlar da "Medic Pack" ve "Pyro Pack" dediğimiz 2 ayrı patchte gelen yeni bir sürü achivementların çoğunu bitirerek unlock ettiğin silahlar oluyor. Hepsinin yeni özelliği falan var.

Medic achievementların hepsini bitirirsen mediclere gelen yeni 3 silahı da kullanma hakkı kazanıyorsun. İstersen eski, istersen yeni silahı kullanıyorsun.

Pyro achievementlarının da 22 tanesini bitirirsen aynı olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...