Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 birsürü bug var steamda hala düzeltemediklerinden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 arkadaşlar oyun içinden console tusuna basıorm " ama console çalışmıyor..oyuna steam üzerinden bağlanıyorum ne yapmam gerekıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Klavye ayarlarında altta advanced yada benzeri bir tuş olacak. Ona basınca çıkan seçeneklerden etkinleştiriyorsun konsolu. Sonra " ile açabiliyorsun alıştığın şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 tf2deki badlandsin tfcdeki badlandsle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünen bir benmiyim merak ettim doğrusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Daesu said: DadashNik0F said: Daesu said: Cuce said: soldier easy mode yea orrayt ! nooffense baby offense taken!!1birone2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 tfc badlandsi hatırlamıyorum bile ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 DadashNik0F said: tf2deki badlandsin tfcdeki badlandsle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünen bir benmiyim merak ettim doğrusu ? hiç alakası olmamış evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 harbi güzelmiş badlands ehaehha 1 saat falan oynadım gayet ii hll valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 millet old_well old_2fort gibi haritalar yapıyordu tf2 için. keşke badlands içinde yapsalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tahminimce valve haritanın adını badlands degilde başka birşey koysa hoşnut olacaktınız. kaldıki tfc ardından tf2 den memnun olmuş adamlarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 abi adamlar tfcden tf2 ye 4 official harita geçirdi 2fort: ufak tefek değişiklik var gerisi aynı dustbowl: aynı well: değişiklik var gene ama fazla değil. benziyor gene. badlands: alakası olmayan bir map. hakkaten ismi badlands olmasa daha iyi olurmuş. bu harita tfcdeki badlandse yapılan bi hakarettir yani. zaten adamlar baştan kaybetmiş. harita CP. ulan eski badlandsde bayrağı çukurdan çıkarmak için ne kasardık bea. şimdi öylemi? adamlar sondan 1 önceki cpyi dağa kaldırsalarmış daha iyi olurmuş assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 DadashNik0F said: millet old_well old_2fort gibi haritalar yapıyordu tf2 için. keşke badlands içinde yapsalar ya. Var zaten. www.fpsbanana.com a bak bulursun. Koymuş sunucular da vardır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 varsa iyi indireyim. inşallah oynayanda vardır :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hayal edinki mapın adı goodlands , gelin oynayın dadaş harbi güzel map :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya map güzel ona benim lafım yok. eğlenceli (sondan 1. waypointler hariç:)). ama işte isimden kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya adamların eski mapin tıpkısının aynısını yapmamak için büyük ihtimalle nedenleri vardır. Mesela sırf bu yüzdendirki orange x gibi haritalar official değildir. Orange x'te sniper ve scoutların çok büyük bir üstünlüğü var diğer class'lara karşı mesela. Eski badlands o kadar büyük bir haritaydıki Orange X'te yaşanan aynı problemler o haritada yaşanılabilir. TF2 TFC ile aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 TF2 de ortamlar daha bi küçük. 2fort mesela TFc deki 2fortla aynı, ama yarısı boyutunda. TFC de karşından karşıya HWGUY la koşmak ciddi bi işti, şimdi 2 saniyede geçiyosun... Bİ de köptünün üstü örtülü ooh mis.. Bu arada badlands i sevemedim ben ya, zevksiz bir map... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 retouch yapar belki valve ayrıntıları azaltır. 1 yere gitmek için 3-4 farklı yol var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tf2 deki haraitalarda classlar arası denge daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 badlands'ı sevmedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 o diilde.. türk tf2 klanlarının bi listesini yapak bence. Herkes yazsın aklına geleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 TcT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 TcT :D bir OGZ aklımda kalmış aklımda oyungezer.com üyeleri sanırım. bir maç ayarlasak aslında glz olur eheh bugun medic ile 2 heavy inidirp son pointi aldım komikti baya. şırınga güzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kullanmasını bilene artık :) TTT çıktı bi galiba. OGZ dağıldı diye biliyorum. Bi de sebze vardı onlar da dağıldı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bizim sebzedeki arkadaşlar pek tf oynamıyor bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar