Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Klavye ayarlarında altta advanced yada benzeri bir tuş olacak. Ona basınca çıkan seçeneklerden etkinleştiriyorsun konsolu. Sonra " ile açabiliyorsun alıştığın şekilde.
Mesaj tarihi:
abi adamlar tfcden tf2 ye 4 official harita geçirdi

2fort: ufak tefek değişiklik var gerisi aynı
dustbowl: aynı
well: değişiklik var gene ama fazla değil. benziyor gene.
badlands: alakası olmayan bir map.

hakkaten ismi badlands olmasa daha iyi olurmuş.

bu harita tfcdeki badlandse yapılan bi hakarettir yani. zaten adamlar baştan kaybetmiş. harita CP. ulan eski badlandsde bayrağı çukurdan çıkarmak için ne kasardık bea. şimdi öylemi? adamlar sondan 1 önceki cpyi dağa kaldırsalarmış daha iyi olurmuş assdf
Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:
millet old_well old_2fort gibi haritalar yapıyordu tf2 için. keşke badlands içinde yapsalar ya.

Var zaten. www.fpsbanana.com a bak bulursun. Koymuş sunucular da vardır muhtemelen.
Mesaj tarihi:
ya adamların eski mapin tıpkısının aynısını yapmamak için büyük ihtimalle nedenleri vardır. Mesela sırf bu yüzdendirki orange x gibi haritalar official değildir.

Orange x'te sniper ve scoutların çok büyük bir üstünlüğü var diğer class'lara karşı mesela. Eski badlands o kadar büyük bir haritaydıki Orange X'te yaşanan aynı problemler o haritada yaşanılabilir.

TF2 TFC ile aynı değil.
Mesaj tarihi:
TF2 de ortamlar daha bi küçük.

2fort mesela TFc deki 2fortla aynı, ama yarısı boyutunda. TFC de karşından karşıya HWGUY la koşmak ciddi bi işti, şimdi 2 saniyede geçiyosun... Bİ de köptünün üstü örtülü ooh mis..

Bu arada badlands i sevemedim ben ya, zevksiz bir map...
Mesaj tarihi:
TcT :D

bir OGZ aklımda kalmış aklımda oyungezer.com üyeleri sanırım.
bir maç ayarlasak aslında glz olur

eheh bugun medic ile 2 heavy inidirp son pointi aldım komikti baya. şırınga güzel alet
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...