Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 anlamamışsınız hiçbiriniz şu über olayını.. Abi her halikarda eğer amacın sentry patlatmaksa überlenicek en doğru seçim bir Demoman'dir. Heavy'yi überlesen de engineer sentry'nin arkasından tak tak tak repair eder hiçbirşey yapamazsın. Demoman işini biliyorsa eğer, ve ayrıca medic de işini biliyorsa, überlenen saniyede sentry'lerin önüne ilk medic çıkarki knockback'i medic alsın. Demoman ardından çıkar, bir sentry'ye 4x nade ardından reload falan etmeden direk stickylerin hepsini sentrylerin dibine döşer ve bir sağ klikte hiçbirşey kalmaz ortada. Ama dediğiniz gibi, millet düzgün demoman oynayamadığı için ne yapılması gerektiğini çoğunlukla bilmez. Bu yüzdendirki random oynuyorsanız heavy überlemek daha akıllıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Daesu said: 4 über yaptım 1 sentryi patlatamadı adamlar kafayı yedim demin, medic ii güzelde millet çileden çıkartıyor . töbe bida oynamam onun için sadece sen serverdayken medic oluyorum conem wink wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 canımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Soldier'la her durumda (medicsiz) alabiliyorum SG'leri Engineer rocketden direct hit almasa da engineer 2-3. rocket'te splash damage'dan dolayı ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Sove, sorun demomanlerde değil mediclerde, bi mortis önüme geciyodu zamanında baskada medic yok yanı bana gelen mermileri tutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 mesela intel odasında 40 tane sentry var diyelim medic tek başına überi basıp girdiginde hepsi ona yöneliyor scoutun biride girip rahatlıkla cantayı alıp kaçabiliyor bariz bug bi şekilde halletmesi lazım valvenin ayrıca ; critlerden soldierlerin 5 roketinden birinin crit olmasından scoutun shotgunundan bezbol sopasından spyların yüzümden backstab atmasından pyronun 1.5 saniyede 175 hp almasından bıktım bide fov u 90 üstüne cıkarabiliyormuyuz komut nedir vac izin verirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 roketin cook yüksek yahu crit ihtimali, hayir dmg'ıda cok yüksek , ya crit rate'i düşsün ya crit dmg'ı. scout'un coğu zaman caresiz kalma şansı var nerf scout diyemiycem pyroda bazen dandün herkezi indiriyo bazen cok kötü kalıyo öle dan dun ölüyolar, ne yapmalı bilemiyorum. valve'dan yenı harita istiyorum ben o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 soldier olanın gtü kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 puahah geyik bi sahne oldu bugun ama demoyu tekrar kaydedince adam hep farklı yere düşüyor bizim baktıgımız yere düşse oyundaki gibi youtube yapcam ama olmuyo :/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 soldier oynayanlara laf yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 soldier neymiş ya.. eline klavye, mouse olan soldier oluyor kardeşim.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Karşı takımı çileden çıkarmak istiyosa, 4-5 kişi birden soldier olup istediğini elde edebiliyo. Çünkü hakikaten aşırı yüksek crit ihtimali roketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Daesu said: mesela intel odasında 40 tane sentry var diyelim medic tek başına überi basıp girdiginde hepsi ona yöneliyor scoutun biride girip rahatlıkla cantayı alıp kaçabiliyor bariz bug bi şekilde halletmesi lazım valvenin ulen wowmu sentrynin aggrosunu alacan :D 2 sunder atacan sonra slow dps. sadhgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Daesu said: spyların yüzümden backstab atmasından spylar sadece arkadan ve önden backstab atmıyor. evet şimdi ne diyor bu çocuk gene ne saçmalıyor diceksiniz arkadaşı izliyorum birkaç saat önce. harita gravil pit, arkadaş atak, B tarafına sağdan gidiyor spy ile tam atladı platformdan havada öldü hemen. bi baktık spyın teki adamı tam altından, AYAKKABISINDAN backstableyerek öldürdü asdjshd çok şaşırdım ve güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Tam arkası olması önemli değil FOV'un dışında olması gerekiyor ama ne hikmetse 8 pingle türk serverlarında beni backstableyen spyı ölmeden bıçak havada görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 al http://youtube.com/watch?v=EsCiN6CFISI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bide silah değiştirerek attack yapıyo lar bi exploitle, onunla cloakken backstab apabiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 cloakken backstab? abi ne diyosun varmı cidden öle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 edit buldum video'yu, fixlendi diyolar ama yapınca oluyo hala bazen bi ilginc http://www.youtube.com/watch?v=KVUh3VD_9fc&feature=related bunula yapıyolar işte tam video'yu bulamadım ama olay şu. melee attack basıp atak olmadan silah değiştiriyosun, sonra tekrar melee'ye gecince melee'yle vuruyo karakter ama attak yapmıyo, bölece attack yapmadan cloakta back stap cekiyosun adama, arkasına gecip revolverdan bıcağa gecerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 çok oynayınca sıkıyor sattım bile ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 cok pismiş cüce bu olay. denerim birazdan fixlemişlermi fixlememişlermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 fixli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yok abi baydım üst üste crit roket yemekten kapadım oyunu. sinir ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 TFTrue modunda critler kapalıymış, güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ben crit işini çözdüm galiba ya... o anki mapteki frag/death oranına göre crit atma şansın artıyor. demin towerofdeath mi öyle bi custom mapte heavy oldum. arkamda medicle 30 frag 10 death oranına çıkınca attığım mermilerin yarısı criticaldı. böyle bi avuç adamın üstüne ateş açıyorum bi anda hepsi ölüyor falan baya zevkliydi :D ama belki server ayarlarında crit oranını arttırma komutu da var olabilir bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar