Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 @cuce : yok abi youtubeda gördüm demomanleri dansettirmiş adam 3dmaxte yaptım diyor. source icin bi hax ediyor var içinden modelleri alabiliyorsun ki gmod aynı boku yiyor @sover : fraps falan hiç kullanmadım..şimdi demoları kaydettikten sonra demoui yazıyoruz konsola bir menü cıkıyor..konsola host_framerate 30 yazıyoruz (ki bidahakine 60 falan deniycem) ardından startmovie xxx diyoruz.. demoyu play yapıyoruz..har frame için 30 kare tga formatında tf2 klasörüne kaydediyor..(5dklık bi sahnenin tga boyutu 10gb gibi bişey tuttu bende) sonra endmovie herangi bi movie making programıyla tgaları video haline getiriyoruz fraps rezalet ki zaten startmovie xxx avi yazarsak bir popup cıkıyor istediginiz codege göre render ediyor sahneyi..böle bi secenekte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ofofof bi fraglar aldım yiyiyiyi yeni video şen olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 anilfiliz patiden biri mi ? hayır adamı öldürüyorum o.ç falan diyor ilgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 single player sanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bismillah ne yaptıgım hakkında hiçbir fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya dün sinir oldum. ne zaman record etsem gidiyom salak salak ölüyom baseden çıkamadan sdfas. biri beni gizli kameraya çeksin en iyisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Şu an TF2'de Steam'in Shift+Tab özelliği çalışmıyo sanırım. Her şekil denedim, yine de çalışmadı. Durum böyle olunca, biri sizi arkadaş listesine eklediği zaman bilgisayar oyunu direk aşağı alıp Windows'a dönüyo. Aynı şeyleri yaşayan var mı başka? Hayır işin kötüsü, bazen bana ulaşamayan bi arkadaş Steam'de olduğumu görürse ordan ulaşmaya çalışıyo bana, her seferinde böyle aşağı atarsa çekeceğimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kaspersky mı kullanıyorsun antivirüs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Yok Avira Antivir kullanıyorum, hem zaten eskiden çalışıyodu şimdi çalışmıyo. O diil de klasik TF tayfası oluşmuş hemen. Birbirleriyle tanışan 4-5 iyi oyuncu tek bi takımda toplanıp takım dengesinin içine ediyolar. "Takımlar dengesiz" diyince de "yoo dengeli :)", "üeüheüh", "lol" falan yazıp geçiştiriyolar. Melee silahla öldürünce, domination alınca falan "eühüaüüh" gülüyolar; ya da ne biliyim, güçsüz takım atak yaparken "ya tamam bırakın alsınlar bi tane bari" tarzı konuşuyolar falan. Hoş diil yani. Kısacası, bana göre TF'yi bitiren olgu tekrardan oluşmaya başlamış. İçimi dökeyim biraz rahatlarım dedim ama olmadı afdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ya o değil de, ben bu oyunu 1 ay oynadım baydı. Var mı bir gelişme felan eklenen bişeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 abi şişe ile birini dominate edince ben de gülüyorum, gerçekten komik oluyor. Arkadan gelmeden çok duel yapıyoruz arada:b şişe çekiyorum adam da melee çekiyor, vuruyorum kafasına bonk. Bu arada melee de yöntemler buldum çok eylenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hadi be ordan, şişeyle dalıyosun vuramıyorsun 40 kere, sonra 41. yi tutturuyosun o tutturduğun crit oluyo ööle alıyon karşındakini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evet +1 spy olup backstab yapmanın manasızlığı geliyor o tür durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 SASClan rankings: http://www.serverspy.net/site/game_server_tf2/SasClanTR.com_%5BTF2%5D_91.102.160.134:27015.html geçen milenyumda sananede hldm oynarken istatistiklere bakıp kasardım o gledi aklıma şimdi heh ama artık isteğim kalmamış =/ Bir de şu ingame steam friends şeyi sistemi kastırıyor mu yoksa bana mı öyle geldi? işlemci acı cekiyor zaten 3 yıllık 32bit athlon, disable ettim sanki kasış biraz düştü ama belki de kendimi öyle inandırmışımdır haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yok be melee alıp boşa sallamıyorum öyle yapınca alamıyorsun zaten kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bu statlar neye göre ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adamlar güzel sistem yapmış. sanırım serverini bu siteye artık tanıtıyomusun yoksa bişeyler mi upload ediyosun bilemicem. adamlarda serverları ve oyuncuları takip ediyorlar. mesela Daesuyu ele alalım rockatansky burda arkadaşımızın bütün bilgilerini ve kirli çamaşırlarını görebiliriz sdfa helal valla adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 steamın statlarına bakarım gerisi yalan. sabaha karşı sasclan bomboştu arkadaşla girdik 1 saat ordan oraya stick jump yapıp öldük ranka bak lan 6 ahahh işte o yüzden steam stat ownz games played : 1 bide anlamadım misal niye 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 fakat bu web sayfasını kullanarak oynadığın serverin statlarını web sayfana aktarabiliryorsun. bu steamde yapılıyormu onu bilemem de, oynasana gibi siteler için yapılmış bir sistem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Çok acayip bi sorun var bende. Bazen oyundayken konsol tuşu çalışmıyo ve yazı yazarken backspace ve delete tuşları çalışmıyo; bazen de Steam'in overlay özelliği çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 işte. bendede olmuyordu steam forumlarına baktım gene aynı sıkıntıyı çeken var . bendekinin sebebi kasperskymış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Silphatos diye ABD'den COD4 oynayan bi eleman varmış, onu gördüm serverspy'la lol. Daesu, games played: 1 olayı sadece TF2 oynadığın için. COD4, Crysis, vs.. istatistiklerini de yakalasaydı değişecekti o sayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hıımmm ok 4-5gün önce nick degiştirdigimden eski nickinde duruyor statları hehe düşmeye başlamış tabi onla oynamayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 http://www.serverspy.net/site/playertracking/?pid=243919988 7 serverda ilk 10'dayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 abi statlarda bi salaklık var, kaç haftadır sasclanda oynuyorum, oyunda hiç görmediğim adamlar 1. 2. bunlar gece girip birbirini öldüren sanane.com jedi knight playerlerini hatırlatıyor bana lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar