Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

@cuce : yok abi youtubeda gördüm demomanleri dansettirmiş adam 3dmaxte yaptım diyor. source icin bi hax ediyor var içinden modelleri alabiliyorsun
ki gmod aynı boku yiyor

@sover : fraps falan hiç kullanmadım..şimdi demoları kaydettikten sonra demoui yazıyoruz konsola bir menü cıkıyor..konsola host_framerate 30 yazıyoruz (ki bidahakine 60 falan deniycem)
ardından startmovie xxx diyoruz.. demoyu play yapıyoruz..har frame için 30 kare tga formatında tf2 klasörüne kaydediyor..(5dklık bi sahnenin tga boyutu 10gb gibi bişey tuttu bende)
sonra endmovie

herangi bi movie making programıyla tgaları video haline getiriyoruz

fraps rezalet
ki zaten startmovie xxx avi yazarsak bir popup cıkıyor istediginiz codege göre render ediyor sahneyi..böle bi secenekte var
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an TF2'de Steam'in Shift+Tab özelliği çalışmıyo sanırım. Her şekil denedim, yine de çalışmadı. Durum böyle olunca, biri sizi arkadaş listesine eklediği zaman bilgisayar oyunu direk aşağı alıp Windows'a dönüyo.
Aynı şeyleri yaşayan var mı başka? Hayır işin kötüsü, bazen bana ulaşamayan bi arkadaş Steam'de olduğumu görürse ordan ulaşmaya çalışıyo bana, her seferinde böyle aşağı atarsa çekeceğimiz var.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Avira Antivir kullanıyorum, hem zaten eskiden çalışıyodu şimdi çalışmıyo.
O diil de klasik TF tayfası oluşmuş hemen. Birbirleriyle tanışan 4-5 iyi oyuncu tek bi takımda toplanıp takım dengesinin içine ediyolar. "Takımlar dengesiz" diyince de "yoo dengeli :)", "üeüheüh", "lol" falan yazıp geçiştiriyolar. Melee silahla öldürünce, domination alınca falan "eühüaüüh" gülüyolar; ya da ne biliyim, güçsüz takım atak yaparken "ya tamam bırakın alsınlar bi tane bari" tarzı konuşuyolar falan. Hoş diil yani.
Kısacası, bana göre TF'yi bitiren olgu tekrardan oluşmaya başlamış. İçimi dökeyim biraz rahatlarım dedim ama olmadı afdssdf
Sosyal ağlarda paylaş

SASClan rankings: http://www.serverspy.net/site/game_server_tf2/SasClanTR.com_%5BTF2%5D_91.102.160.134:27015.html

geçen milenyumda sananede hldm oynarken istatistiklere bakıp kasardım o gledi aklıma şimdi heh ama artık isteğim kalmamış =/

Bir de şu ingame steam friends şeyi sistemi kastırıyor mu yoksa bana mı öyle geldi? işlemci acı cekiyor zaten 3 yıllık 32bit athlon, disable ettim sanki kasış biraz düştü ama belki de kendimi öyle inandırmışımdır haha.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar güzel sistem yapmış. sanırım serverini bu siteye artık tanıtıyomusun yoksa bişeyler mi upload ediyosun bilemicem. adamlarda serverları ve oyuncuları takip ediyorlar.

mesela Daesuyu ele alalım

rockatansky

burda arkadaşımızın bütün bilgilerini ve kirli çamaşırlarını görebiliriz sdfa

helal valla adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...