Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 nade riskli ya tuturamayınca ki genelde adam senin geldiğini görürse dodge ediyor, pek şansın kalmıyor, ama arada kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 nade kasılmaz nader dogulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 cocuğun hayallerini yıkma, ben birincil nade kullnıyorum cok daha menunum, üstelik tepki süresi falan daha iyi silahın max sitckyi 6 layıp nade clipsize'ı 6 lasalar com mutlu olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 silahın modeli 6lı bide heh xboxta 6lıymış sanırım pcde 6ya cıkarsa sayısı millet aglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 early betada 6 lıydı diyodu millet, bazı haritalarda özellikle custom map lerde soldier yanında cok manasız hissedebiliyosun kendini bu arada dikkat etmedim ben, ilk bounce dan sorna patlama durumu varmı yokmu su anda en son geri gelicek diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 valvenin yaptıgı gibi tüm classlara hitap eden mapların yanında custom maplar komedi...geniş geniş alanlar hep, tasarım yok stratejik alan yok en başta bi map yapmaya başlamadan önce konsepti cıkarılır en basitinden ilk bouchedan sonra patlama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Çok fazla demoman oynamıyorum ama gördüğüm kadaıyla ilk çarpmada insana gelirse patlıyor ondan sonra süresine göre patlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yeni filme başlarım ben frag movie yapmam gelin oyuncu olun. zira camera modunda kendi karakterimizi göremiyoruz bugmı yoksa başka bişeymi çözemedik birde heavy medic film fikri var bi tane aklımda ama imkansız yapması max falan bilmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sordunda bilmiyoruzmu dedik, ama uğraşılmaz max le ölüm o ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 heavy ve medicigin kıyafatlerini degiştiricektik biraz bide animasyol el kol hareketleri tabi modeller içinden alınabiliyor sourcelarda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 konu değiş, badlands ne zaman bitiyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 konu değiş aslında max bilen birini tutup motion capture ile tf2 filmi yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ya bu custom mapler falan çok sıkıcı. Adam gibi servera nasıl bağlanılır hangi haritalarda oynamak gerekir? Arada denk geliyor eğleniyorum sonra yarom saat server ara dur. Bide tüm ayarlar en düşükte olmasına rağmen athlon 1.7 makinam feci kastırıyor, o yüzden maks 16 kişilik serverlarda oynamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Chemical said: konu değiş aslında max bilen birini tutup motion capture ile tf2 filmi yapıcaksın modeller neye göre import ediliyor onada baklam lazım maya ve xsi da güzel programlar hoş import var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oyuncu mu lazım? <----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 flame olm sizde demo kaydedin arada tct olaraktan kullanıcaz onları , 1 saatlik maç çektim gecen max 10mb bi dosya oluyor zaten .dem ler. paslarsınız bana konsola "record xxx" xxx = istediginiz bişeyi yazın yani kaydı durdurmak içinde "stop" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bende cekiyim istiyosan ama tct değilim ben tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ekran kartı ve ram alacam onlar gelsin evden çekecem videoları. bol bol çeker yollarım :D pyro ve soldier videosu çekecem o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 cuce i <3 u yolla tabi demoman yollamayın yeterince var :P (yokta olcak hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 demo cok zevkli ama... diper klaslarda o kadar aksiyon olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 demo yönetir evt deminki şey için ; tctden istememin sebebi tct frag movie yaparım onun için biz bi araya geliyosak eger oturup film çekelim senaryolu. o yüzden oyuncu istedim 7 SANAT KONUŞSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yarın dan snra ben gelirim bütün movie'lere, scout olmam spy olmam, prensiplerim vardır, pyro dısında soyunmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bi demoman charge şahnemiz olacak yaw biri 3d heavy modeli alıp piyano çaldırsa 40 yıl ona bişeylerde yardım ederim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oha... sanmıyorum structurela birlikte import edebilceğimizi dusundumde, güzel bi acıdan cok rahat yapılabilinir, elleri görmezsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 daesu, ara sıra beraber gireriz çekersin sen beni :P Hayatımda fraps falan kullanmadım bu demo işine de girebilirim belki ama bilmiyorum yani.. orange'da sniper'ken çekmek lazım bi kaç video tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar