Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

4 saat oyun süresi oldu ben hala adam vuramıyorum ya.
anlamıyorum ki scoutla herifi kafa taraflarından vurunca 65 falan vuruyorum karşıdaki scout çat diye 2 vuruşla alıyor, aimi nası ok adar iyi alıyor ikimiz de hoplayıp zıplıyoruz.

sens denemeleri falan yap biraz. en rahat aim aldıgın noktaya kadar +/- denemeler yap
Mesaj tarihi:
abi bu oyunda bi kaç silah dışında nerden vurduğun önemsiz. scoutta body/mid shot dediğimiz bir olay var. silah saçma olduğu için yakından tam oturtursan tüm saçmaları yedirirsen yani 2 vuruşta alıyorsun çoğu karakteri. hpsi biraz azalmış medic'i tek bodyle de alıyosun.

rocket launcherda da ayaklara vurursan sektiriyor, vücuttan vurusan tam oturtursan yani max damage vesaire vesaire.

kafadan vurma 2-3 silahta işe yarıyor
sniper primary silahlar
ambassador var bi de spyda.
başka yok diye biliyorum.

counter gözüyle bakmayın yani oyuna. bir de advanced optionsdan vurunca kaç vurduğumu göster gibisinden bi seçenek var onu açın takip edin zamanla alışırsınız
Mesaj tarihi:
Açtım zaten o damage olayını, sesi de açtım isabet verdiğimde zil sesi geliyor. Bakalım bi süre oynayıp duruma göre devam edeceğim veya bırakacağım, oyun çok güzel de çoğunlukla sunucular güzle değil ya. 16 ya 16 sunucuda takımda medico lmuyor yada 1 tane oluyor, engineer oluyor kırk tane bi tanesi teleporter yapmıyor falan, o durumlarda bayıyor oyun hemen.
Mesaj tarihi:
ahahah engineer mükemmel yalnız, kuytuya centry gun yerlestirmek dispanser, teleporter falan acayip fadalı. centryi iyi yere yerleştirdin mi hele puana puan demiyorsun, ikinci oldum geçen el zaaa
Mesaj tarihi:
acdervis said:

Sürekli açık bir IRC kanalı veya server yok.

Ama şu gruplar arada bir(akşam) karma atıyor;
http://steamcommunity.com/groups/asdadsadsadad
http://steamcommunity.com/groups/versus-tr

nasi giricem o karmalara anons falan yapiyolar mi ?
Mesaj tarihi:
wryyy said:
nasi giricem o karmalara anons falan yapiyolar mi ?

Evet. Event de atıyorlar, grubun yöneticilerine yer ayırın dersen herhalde bir şeyler yaparlar. Mixe girmeyeli çok oldu, emin değilim o yüzden.

[hr]

32 kişilik serverda oynanır mı ya? Tam shitfest.
Mesaj tarihi:
Bugün sniper oynamaya başladım ve direk oyuna bakış açım değişti. Elime kramp girene kadar aralıksız oynadım sanırım. sağ tarafta dolan enerjiyi 100% e getirip atılan headshotlar sonrası oyun gerçekten çok zevkli, diğer karkaterlere direk amele gözüyle bakıyorum artık =D Bugüne kadar en iyi skorum engineerla 50 lerdeydi ki bi kere oldu, bugün sniperla her oyunda 60 ları gördüm en az.

Şimdilik tek sorunum spylar, onların dışında pek ölmüyorum.
Mesaj tarihi:
nerde oynuon abi

en kolay tokatladıgım class sniper.bow varsa elinde yakın mesafe sıkıntı oluyor ama pyro ile arkadan avlıyorum bunları
Mesaj tarihi:
nerde oynuyorsun derken?

scout ve spy dışında karakter yaklaşamaz yakınlarıma =D

edit: ahah ben mesaj atana kadar kaç mesaj yazılmış, bi su içip gelmiştim.

fir3blad3 said:

anti spy kalkanı var sırtına taktığın 2. silah yerine geçiyor. Yanına gelip kafana ambassador ile sıkmadıktan sonra bir sıkıntı çekmiyorsun.

Ha, ever görmüştüm onu da ne işe yaradığını bilmiyordum. Bende yok malesef, şuan zaten bende hiçbir şey yok 10 saat falan oldu oyun süresi =/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...