Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 indirebilecegim baska link yok heralde dimi? cok yavas bu steam.. 2 gun surer bu gidisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 olan bir arkadaş yedeklese ondan alsan iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Malesef yok galiba . Hem başka yerden çektinmi Steam tanır mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Zegna ayrıca o hız öyle kalmaz hep değişiyo bazen 100 leri buluyor bazen 10-20 oluyor. 1 günde çekersin muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yok abi ön arka değil direk adamın yüzüne bakaraktan 1 - 4 dedim. mavili roketler çıkıyor ya arada bir , aynı olay işte. evet türk serverlarında 2-3 tane arkadaş bir araya gelsin demomanle iki adam öldürünce OHOHOHOV NASI JOYDUM AMA KEKEKE diyor. ben diyorum spy var soldier kılığında tünelden geliyor alttan o bu şu geliyor pusu kurun diye , "ya abi sen konuşma sesin buğulu geliyor" diyorlar. oki doki diyor kendimi en yakın 50 60 ms latencyli yabancı servera atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Nerden alabilirim TF2'yi sırf onun için Orange Box almaya raziyim[İnternetten kredi kartı kullanmıyorum (kullanmaya korkuyorum :P)] Ankara'da oturuyorum nerde bulabilirim TF2 veya Orange Box'u ?(D&R'da yoktu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Kredi kartı kullanmaya korkan var mı hala bu devirde yahu? Paypal var, sanal kartlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kullanmaya korkma. sonuçta mmorpg oyunu oynayan milyonlarca insan var. steamden de kim bilir kaç kişi alışveriş yapmıştır. pek risk göremiyorum. haa eğer spydı trojanıydı keyloggerıydı falan diyosan anti virüs olaylarına gir. yok o da olmaz diyosan format at öyle al :) sonuçta dediğim gibi milyonlarca kişi var kredi kartını bu tip şeyler için kulanan. olurda milyonda bir çıkarsan git kendini kuyuya at ne diyim :D edik: söylemeyi unuttum. TF2yede mute olayını koymaları lazım mikrofon olayının bokunu çıkaranlar için. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 23:43 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 E var zaten. Esc'e basarak menüyü açın, orda kocaman "mute players" seçeneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 herkesi değil, teker teker mutelamaktan bahsediyorum. ilk voice chat geldiği zaman vardıya skor ekranından adamın nickine tıklayıp muteliyodun. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 01:31 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Efsanevi oyun. Acayip zevk alıyorum. 30 saatin üzerinde "Spy" oynamışlığım var :) Favori sınıfım. Çok zor ama öğrenince ve iyi yaparsanız bu kadar eğlenceli başka bi class yok. Hele hele düşmanın arka safhasına sızmayı başardıktan sonra üstüste 6-7 kişiyi öldürmem 10sn içnde.. ben böyle bir haz almadım :) Millet kutluo falan helal diye efsane heh Kısacası spy ftw. Ama çook zor yapması. Bence EN BÜYÜK zorluğu düşmanla karşı karşıya geldiğinizde içinden geçemiyorsunuz takılıyorsunuz adama. Mesela bu kendi takımınızda olmuyo.. çarpışırsanız adamın içinden geçip devam edebiliyorsunuz ama düşmanla olunca bu takılma oluyo ve anında ölüm :) Çok sinir.. Onun dışında cloak zamanlarını ve nerde nasıl de-cloak olacağınızı falan iyi ayarlarsanız 1. her zaman Spy olur listelerde :) Pati grubuna grdim çoktan.. nik: [TcT]Nailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: DadashNik0F, 18 Ekim 2007, Perşembe - 01:26 tarihinde demis ki: herkesi değil, teker teker mutelamaktan bahsediyorum. ilk voice chat geldiği zaman vardıya skor ekranından adamın nickine tıklayıp muteliyodun. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 01:31 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Ben de teker teker mute'lamaktan bahsediyorum. Hayır bari deneyip de öyle yazsaydın. Edik: Nailer, hele köşeyi dönünce önüne bi pyro'nun çıkıp sana çarpması kadar gıcık bi şey olamaz herhalde. :D [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 09:17 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 önüne pyro çıkmasını bırak zaten bulunduğum ortama pyro girdimi o ortamdan çıkmazsam 2sn içinde yanarak öbür dünyaya yollanıyorum :D genellikle köşelerde hep soldierlar çıkıo ve ballı herifler HER ZAMAN tek vuruşta CRİT vurup yoluna devam ediyolar sinir bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kızma yaw dün girmeye zaman yoktu valla o yüzden bakamadım sadece emin olmak için yazdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 haritalardaki cloak yerlerini iyi belleyin..nerden cloak yaparsam nereye kadar gidebilirim vs. seçeceginiz class karş takımda en az 2 tane olsun. hakatten favori classım.arada cok bayarsam soldier rulez.MAGGOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 paticik tf serverı açsın steamde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 allahin cezasi steam %44 te, bi oynatmadin soldier yahu. ole spy filan bayiyodu beni eski TF de :) yekten soldier ziplaya ziplaya, soldierdaki rocket jump filan duruyo dimi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 soldier ve demoman yapabiliyo o şekilde süepr jump ama demoman daha iyi yapıyo gibi bi de scoutun zıplayışı özel zıplamışken havadayken tekrar zıplayabilyiorsun ve bu sırada yön de değiştirebiliyosun baya zevkli [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 16:40 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 %56 *dolabindan tozlanmiş func ve logitechini cikarir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Birşey sorucam bazen cloacktayken birine çarptınmı sana daliyorlar . Birine temas ettinmi gözüküyomusun yoksa adam tepki olarakmi yapıyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 transparan şekilde görünür oluyorsun cabucak zigzag yaparak aksi istikamette kaç :P [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 19:34 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: Masticore, 18 Ekim 2007, Perşembe - 19:33 tarihinde demis ki: Birşey sorucam bazen cloacktayken birine çarptınmı sana daliyorlar . Birine temas ettinmi gözüküyomusun yoksa adam tepki olarakmi yapıyor bunu Temas etmen gerekmiyor. Çok yakın mesafede bulunduğun zaman bulanık şekilde görünüyorsun. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 20:08 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 zegna steam id okplxthx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 iyi oldu bunu öğrendiğim. Sentryleri patlatmaya giden bir spy olarak pyro tarafından yakılmaz pek hoş olmuyordu. Rakip böyle birşey yaptığında vay salak cloack'u ayarlayamamış diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bu arada demoman ile bana saldıran 2-3 soldieri, medicleri falan bikaç saniyede almışlığım vardır, daha önceden patlayıcı yerleştirmeden tabi, demomani becerince 30metre ötede sentry yerleştiren engineeri iki tane temasla patlıyan el bombası ile alabiliyorsunuz gökyüzüne ateş ederek, duvarların arkasından ateş edip yerini hatırladığım hedefleri falan vuruyorum insanlar saçmalıyor ne oluyor lan kim bomba atıyor diye eheh, demoman hakkaten çok sağlam, ama shotgunu yok, yakın mesafeye girince adamlar panik yapmamak ve kendi dibine bomba atmak gerekiyor, patlamamak da gerekiyor, ayrıca MY BOTTLE IS CRAMPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar