Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 of ben de gelecem çok gaza geldim her işi yaparım merak etmeyin şunu olun deyin olurum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 healer olucaksın sen arkadan heal edıcen paso ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 uyar valla ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 onunda zevki başka ya. işini bilen soldier aldınızmı önünüze oh. invul timeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bekleme süresi 5 sn olan serverlara girip 15v15'de 2fort'da sniperların oraya köprüye fln sticky spamlemek deli eğlenceli oluyor... =) bir de 2fort'da ortaya sticky jump yapıp sniperların kafaya inmek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 2fortta yukardaki spawn kapısına stiky camp var birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 mediclerin conq jump duruo mu eski jumplar var mı hep karşıya geçmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 mutlulukla söylüyorum HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 nie ya jumplar güzel şeylerdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bioshock demo indiriyorum, alet yanarsa yenisini alirim, yanmaz da oyle boyle calisirsa oyun tf2 alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 pc'in dota kaldırmıomuş, bioshock da şok geçirebilir harbi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 QonQ jumpı kaldırdılar allahtan. medic artık daha stratejik. adamlarını heal ederken saklanacan damage almamaya bakıcan. uberi düzgün kullanacan ve en önemlisi uberi kullandıgın adam iyi olacak. ha birde arkadan gelmeye çalışan spyları testere ile doğruyacan en zevklisi bu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Spy'ın tabanca kaç damage veriyor bilen var mı? Medic kaç vuruşta ölür mesela? Fps çok düşük olduğu için tabancayı pek kullanamıyorum, anca rastgele ateş ediyorum.. birine gelirse ölüyor falan. Bugün upgrade için donanım ısmarladım. Bir haftaya falan gelse, adam gibi oynasam şu oyunu.. ne kral olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bu spylar cidden paranoyak etti beni. Bersek gibi önüme gelene girişiyorum =) Bi de sniperla kimse başedemediği için domine olunca direk spy la girişiyor adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 çok götürmüyo galiba mirage ben eng. ile oynarken 2 tane spy gelmişti bi ara. ingiliz anahtarıyla öldürmeye çalışırken 2side magnumla ateş ediyodu. 3-4 mermide canım kırmızı oldu direk. sonra bıçakla öldürdüler gerçi orası ayrı :). zaten magnumla aim almak çok zor. bıçağı saplayamazsan direk invis en iyisi. edik: ya bide bişey sorcam oyundaki her melee silahın damagei farklımı? mesela pyroyla balta ile 2 vuruşta alıyorum bi classı (hw değil) ama eng.in ingiliz anahtarıyla spyları bi vuruşta alıyorum. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 13:19 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 hp ler farklı olduğu için öyle gelmiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tf2wikide yazıyor dmglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 steam accountum vardi yaw, hatirlamam lazim sifresini. bi dl ediyim, gelirim bende olmadi. 3 sene sonra ilk defa aiming gerektiren bi oyun oynicam hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 TF2 sendika clanı kuruyoruz tunca ile. Hayırlı olsun bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 damage olayında birkaç sayfa öncesinde habire ağladığım rastgele "critical" (kafadan vuruşlar değil) olayı var. enginarların spy iken beni tek vuruşta direk indirdiklerini de 4 vuruştan sonra indiklerini de gördüm. kafadan vurma ayrı bir olay, ama mermi namludan (roket roketatardan ?) çıktığında ciyuv cızıt gibisinden elektrik sesi efekti geliyor ve mermi/bomba/roket/vs mavi renkte (soldier ve demolarda takımınızın rengi) parlıyor. aha da onu diyorum ben. socut olarak 2 fortta karşı taraftaki taze çıkmış sniperı 3 el tabanca ateşi ile öldürebiliyorum mesela. ama tüfekle dibine girip 2 elde anca aldığım da oluyor (ki 3 vuruşta heavy indirebiliyor scoutlar). oyunun kötü bir yanı varsa budur bence. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 16:35 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kac mb tf2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 girdim paticik grubuna steamde. steam id : McFly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Fly Spy engineer'ı bazen 4 bazen 1 vurusta indiriyor demissin. Onun nedeni arkadan yada yandan daldımı farklı önden daldımı farklı olması. Arkadan ve yandan vurdunmu 1 vurusta öldürür. Önden daldınmı öyle bir avantajın olmuyor karsındakine göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 haydaa bu ne ya 22 25k ile indiriyor. cok uzun surecek poffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Ne kadar aptal türkler varya. Milyon tane serverda oynadım böyle şapşap adamlar görmedim. Bir insan mikrofona müzik niye dinletir ? yada Sırf gıcıklık olsun diye Bağırır. Kicklemek için Vote varmı tf2 de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar