Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Spy'ın tabanca kaç damage veriyor bilen var mı? Medic kaç vuruşta ölür mesela? Fps çok düşük olduğu için tabancayı pek kullanamıyorum, anca rastgele ateş ediyorum.. birine gelirse ölüyor falan.

Bugün upgrade için donanım ısmarladım. Bir haftaya falan gelse, adam gibi oynasam şu oyunu.. ne kral olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

çok götürmüyo galiba mirage ben eng. ile oynarken 2 tane spy gelmişti bi ara. ingiliz anahtarıyla öldürmeye çalışırken 2side magnumla ateş ediyodu. 3-4 mermide canım kırmızı oldu direk. sonra bıçakla öldürdüler gerçi orası ayrı :). zaten magnumla aim almak çok zor. bıçağı saplayamazsan direk invis en iyisi.

edik: ya bide bişey sorcam oyundaki her melee silahın damagei farklımı? mesela pyroyla balta ile 2 vuruşta alıyorum bi classı (hw değil) ama eng.in ingiliz anahtarıyla spyları bi vuruşta alıyorum.

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 13:19 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

damage olayında birkaç sayfa öncesinde habire ağladığım rastgele "critical" (kafadan vuruşlar değil) olayı var.

enginarların spy iken beni tek vuruşta direk indirdiklerini de 4 vuruştan sonra indiklerini de gördüm. kafadan vurma ayrı bir olay, ama mermi namludan (roket roketatardan ?) çıktığında ciyuv cızıt gibisinden elektrik sesi efekti geliyor ve mermi/bomba/roket/vs mavi renkte (soldier ve demolarda takımınızın rengi) parlıyor. aha da onu diyorum ben.

socut olarak 2 fortta karşı taraftaki taze çıkmış sniperı 3 el tabanca ateşi ile öldürebiliyorum mesela. ama tüfekle dibine girip 2 elde anca aldığım da oluyor (ki 3 vuruşta heavy indirebiliyor scoutlar).

oyunun kötü bir yanı varsa budur bence.

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 16:35 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...