Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 elbette her classın iyisi güclü oluyo ama soldier donanımlı bir class. hem ateş gücü var, roket jumpı var, iyi hpsi var, shotgunı var, az hp de equilezerla koşturması var hem ofensif hem defansif olarak.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sniper'da aglatırım da, bow kullanamıyorum.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Snip ben de bayaa iyi kullanıyorum. Bow da iyi kullanıyordum ama uzun zamandır bow düşmedi. Craft a gidicem bakalım malzeme topluyorum. Bi kez craft yaptım şu tüfek olan denk geldi.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bu arada büyük bi update mi geldi yine, şu an çekiyor ama
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hallowen ve yeni map updatei said: If someone decides to trick or treat on your server, wrap up that spare bottle of Jarate and give them the gift a thousand words could never describe, and a thousand therapist appointments will never undo. Ahaha
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Headless Horseless Horseman fena göçürüyor yalnız. Biraz oynadım ama ne halloween hediyesi kapabildim nede HH öldürebildim. Millet acımıyor topluyor hepsini. Ama tam bir noktayı ele geçirirken HH'nin çıkması ve bütün takımı biçmesi baya komik oluyor :D
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yeni patchle alakalı 1-2 tüyo vereyim; halloween mapinde random olarak boss ve hesiye paketleri spawn oluyor. hediye paketini bulan kişi kese kağıdından maske kazanıyor her classa takabiliyorsunuz. random bossu dövenlerden herhangi biri olursanız pumpkin hat sahibi oluyorsunuz. bir de şöyle bir olay var; bossa vurmaya başladıktan sonra bir mesaj beliriyor şu anda bilmem ne oldun hemen git melee dal diye eğer o mesaj çıktıktan sonra bossa melee vurup, boss öelene akdar hayatta kalmayı başarırsanız unique bir scrap metal düşüyor onunla 4 refined birleştirince de bir şey oluyor ama yapan kimseyi görmedim henüz. kolay gelsin :)
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yeni map ve yeni şapkalar. başka bi düzenleme yok mu?
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Halloween eventi hakkında herşey: 1-)Headless/horseless horsemanin 3000+playerx200 hpsi var peşinize takılırsa sadece überbasılıarak/spawna dönerek/karşı takımdan birisine melee vurarak(melee vurduğunuz adamı kovalamaya başlar) kurtulabilirsiniz; 2-)Özel metali almak için boss ölme animasyonuna girince melee vurmanız gerekiyor. Bu metalle: 4 refined + bu metal ile yeni halloween şapkalarından birini random craftlaya bilir, 2 refined + scotsmanskull cuter + bu metal ile horsemanin baltasını yapabilirsiniz (eyelenderın aynısı sadece skin) Fakat sadece 1 kere metal alabiliyorsunuz trade de olmuyor eğer baltayı yaparsanız baltası + 2 refined ile şapkaya döndürebiliyorsunuz 3-)Giftler tamamen random değil ama gift avlamanın en kolay yolu SPECTATE olmak evet spectatede de giftleri alabiliyorsunuz(giftlerden sadece haloween kesekağıtları çıkıyor bu kesekağıtlarını sadece halloween boyunca takabiliyorsunuz fakat 9 kese kağıdını birleştirirseniz saxton hale'inki oluyor ve bunu herzaman takabiliyorsunuz)
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Rhox said: 3-)Giftler tamamen random değil ama gift avlamanın en kolay yolu SPECTATE olmak evet spectatede de giftleri alabiliyorsunuz(giftlerden sadece haloween kesekağıtları çıkıyor bu kesekağıtlarını sadece halloween boyunca takabiliyorsunuz fakat 9 kese kağıdını birleştirirseniz saxton hale'inki oluyor ve bunu herzaman takabiliyorsunuz) Spectatede gift avlama fixlendi artık olmuyor (ilginç bir şekilde postumu güncelleyemiyorum ? )
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 postunu, gönderdikten sonra yarım saat içinde güncelleyebiliyosun. sonra nanay :)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 off cok karısık ya. bugune kadar halloween eventi yok muydu hic? millet yerden balkabagı topluyor falan deniliyordu da ben bisi bulamamıstım. neyse simdi ne zamana kadar surer bu? haftasonu ise guce kosturmaktan oynayamayacam, insallah bitmez hemen. bi de boss nasıl kesiliyo abi, butun takım mı cullanmak lazım?
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 takımlar derken, diğer türlü de takım lazım boss u kesebilmek için sdf
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 toggie said: neyse simdi ne zamana kadar surer bu? haftasonu ise guce kosturmaktan oynayamayacam, insallah bitmez hemen. bi de boss nasıl kesiliyo abi, butun takım mı cullanmak lazım? 8 ine kadar sürücek vakit var yani. Bossu kesmenin en kolay yolu demolar yada spylar 8 sticky dizeceksiniz bekliceksiniz yada spyla backstab her backstab 1000 hasar veriyior (3000+playerx200 hpsi olduğunu düşünürsek oldukça iyi bir rakam)
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=n7ZU6h5kmkg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=j0dR1BigA3g&feature=related
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 şu anda oynayan var mı acep edit: sorumdaki mantık hatasını seveyim
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 haha süpermiş. ya şu pov'un mesafesini merak ediyorum harbi, diğer taunt killerdeki gibi dibinde olmak gerekmiyor sanırım. uzaktan da yapıyor ama ne kadar uzaktan en fazla?
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi onu az önce ytaptım ben ahahaha ama epic ötesiydi, roundu kaybettik. Hani victory! diyor da kazanan takım crit atmaya başlıyor diğerleri silahsız kalıyor ya. Silahsız kalınca taunt yapabliyosun ama, bug mıdır bu bilemem. Heavy olarak saklandım, adam gelmeden taunt a bastıydım, adam geldiği anda bi koydu ahahasfgsfhd
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Lan bi saniye, pow ne. Taunttan bahsediyorum ben, bu ne olm uzun mesafe sdf
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tamam yahu ben de tauntu diyorum, Pow! hahaa! diyo ya ondan pov diyorum işte sdf. ama onun etkisi ranged abi :) dün mesela harvest'te pointteyim önüme bi pyro geldi ben tauntu basmıştım, pyronun arkasından da bi heavy geçiyordu ama benle arasında mesafe var yani, pyro öleceğine heavy öldü :)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 pumpkin'i gecirdim kafaya da melee vurmak cok zor ya. cok hızlı hareket ediyo. hele killing blow nasıl vurulur bilmiyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 şans işi direk ya. böyle 2-3 dakika normal saldırıcak herkes, sonra ölmek üzere olduğunu tahmin edip melee girişmeye başlayacaksın. ben hep mesela 2-3 blow farkla kaçırdım. melee vuruyorum 2 defa sonra o bana koyuyor, benden sonra 2-3 tane çakıyorlar ölüyor.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hangi classla yapıyosun. hızlı diye scout aldım ben ama yanına yaklasmak nasip olmadı.
Öne çıkan mesajlar