hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Türk Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan: 128 kbps olan geniş band erişimin 512 kbps'ye çıkarılacağını söyledi. /IT-Business Sayı:29 Sayfa: 24 [hline] ADSL aboneleri çok şanslı ! Uçuşa geçiyorlar ! Türk Telekom 128 kb/s minimum abonelik hızını 512 kb/s'a çıkaracak. Fırsattan sadece abone olabilenler faydalanacak bu ilanlar adsl in ana sayfasindan alinmiştir ... [hline] nasil yani cidden olacak mı bu hayal mi ?!?[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 kuyruklu yalan Bu bir TTNET klasiği[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 128k fiyatına 512k dan sözleşme imzalıosak tamamda sözleşmede 128k gözükdüğü sürece pek bi işe yaramaz . Muhtemelen bikaç hafta 512k da kalır sonra yine düşürürler .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 2004 te göreceğiz yalan mı değil mi özellikle de müşteri kaybedince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 valla son zamanlarda açtıkları hic bi portu satamadılarda :) kimi arasalar yok ben kablo aldım uraşmamam adsl inle dio millet ondan olma ihtimali var bide şöyle icraat ediyim bizim 128k icin verdiğimiz ücret yurt dışında 512 k adsl için veriliyor ayrıca tt nin bunu karşılayabilecek kapasitesi var şu anda ne kablonet nede adsl altyapımız maximum kullanıcısına ulaşamamıştır o yüzden firmalar 64 k yerrine 128 veriyor tt de kendi malı olduğu için rahatlıkla çok bi zarara uğramadan 512k yapabilir ve en azından elindeki portları satacak adam bulur[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Elinde port warsa ben almaya razıyım ama port yok burada[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Valla 50 milyona 512 olursa (ki 256 ya razıyım bu hayal gibi) Uçarak alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 azınla kuş utsan telekomun umrunda olmaz sıraya gir sen simdiden nede olsa 1-2 sene sonra gelir adamlarda 2004 de 512 olucak diyolar e denk gelir :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 valla ben sıraya ne zaman girdim dyna biliomusun :) ummm 1 sene oldu heralde :) ama bana hala bi cevap gelmedi e ankarada ne port gelio ne port boşalıo normaldir bide bahçelide :=)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 oyle bisey olmaz, yakin zamanda dedigi 3 yil falan minimum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 :)) baylar biraz yavaş alin ama :)) 17 ay bekledim ben de dsl i alabildim hemde 1 senesi elimde modemi ile :P[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bahçelide oturuyom bende ocak 2002 de girdiydim sıraya mayıs 2003 de geldi :) aldım bende cable vardı 1 ay hem aktif kablo hem adsl kullandım suan adsl var[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ben ankara bahçeli :) yani ankaranın en yoğun net ortamının olduğu alan bende haziran 2002 de girmiştim heraldede sıranın gelceeni hiç sanmıyorum hehe zaten kablo var gelsede geçmem heralde ( tabi şu 512 konusunu araştırırım o zaman ) [hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Angelfire tarafından 16 September 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Sıraya nasıl girmiştiniz telekomun web sitesinden mi girdiniz yoksa direk santral binasına gidip formmu doldurdunuz eğer siteden girilen sıra ise ben 2001 yılının başında girdim ama sallayan yok hala. Yarın ilk iş gidiyorum abi alan almış dsl bende alıcam kafamı attırmasınlar[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 vodan valla sizin şebeken erde bilmem ama ben 2001-11 de girdim siraya 2003-5. ay bağladilar .. oda 40 kişilik toplu çati yukselmesi imiş neymiş ... ana turk telekom binasina gittim ordan doldurdum formu ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 İnternet'den doldurulan formun hiçbir gerçekçiliği yok. telekom'un internet sitesine göre bizim burda henüz Adsl yok. Ama bilin bakalım ben neyle bağlanıyorum :) Bizzat gidip form doldurmanız çok daha iyi olur. 2.5 kadar önce internet'den form doldurmuştum. Telekom'a gittiğimde ilgilenen kadın bana keşke daha önce form doldursaydınız, 1 ay kadar önce de gelmişti port dedi. LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Ben bu haziran ayında fln gidip santralde de form doldurdum ama internettekine bakılırsa yıllar önceki başvurumdan eser yok =) Ya şu bizim sokaktaki cafe nasıl aldı 1 ay oldu açılalı deli olucam yarın gidiyorm walla wermezse kadına tokat atıcam :p[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Formu nerede dolduruyorsunuz? Herhangi bir Türk Telekom bürosundan mı yoksa bunun için özel bürolar warda oradan mı eğer öyle ise ankarda nereye başvuracağım kavaklıdere semti için?[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 istanbul için ben anadolu yakasi turk telekom ana binasına gitmiştim .. acibademde idi... ankarayi bilemicem de tahminen TT nin merkezine gitmen lasim gelir[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 17 September 2003 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Hayır ana bina fn değil Direk olarak semtindeki telekom binasına gidiceksin Telefon işlemlerinin falan yapıldığı yer genelliklede postane ile birlikte olurlar. Bizim Bahçelievlerde ayrı binalar birisi telekom binası diğeri ptt telekoma gitceksn tabiki =) orada form doldurabilirsin ama ben doldurmuştum haziran başında bugun bi siteye baktım santralde az sayıda boş port war diyolar yarın gidip tekrar konuşucam o formlarda pek geçerl iolmamlı görülen o ki..[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar