Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 -[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ya adamı sevmem hatta kıl olurum, yorum yapmak ta zaten bana düşmez ama adam doğru konuşuyor.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Bu arada bu star bence 1 bir ay daha kapanır. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 nekadar uyuz oluyorum şu herife ya 1 ay daha kapanmaz busefer tamamen kapanır[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ya tarzandan yada şiila (bole okunuodu :)) dan baska bişi vermioki zaten. kapansın gitsin[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Kanal kapanmasına karşıyım direk el koysunlar yönetim vs değişsin hatta trt içine alsın starı =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ne dedi?[hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ne demedıkı altı aylık bebegın malına konuldu dıye aglıyordu :) Uzan soyadlı bırı varsa hemen ıntıhar etsın bence :)[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Uzan batmaz ama tayyip oğlunu ve ailesini bu adamdan nasıl korur bilemiyorum. Uzandaki para bitmez ama tayyip iktidardan düşerse işte o zaman uzan tayyipin canını yakar. Bu bence TR'deki en büyük kan davasına dönüşecek 30-40 sene içinde görüceğiz. (birbirini öldürerek değil,ticari anlamda) Cem Uzanın çoçukları ve tayyipin çoçukları arasında bir savaş kaçınılmaz babasına dedesine amcasına neler yaptı tayyip bunlar bence karşılık görür. Ayrıca şunuda ekliyelim : Çıkarsa ıraka tezkere bilal gitsin askere..[hline]Türk doğdum Türk ölürüm! Ne mutlu Türküm Diyene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Uzanın tek lafı aklımda kaldı o da benden başkalarının da üzerine gidecekler mi diye sordu. Bende merak ediyorum tek siyasi rakibinden başkasının üzerine gidebilcek cesareti var mı bakalım Tayyibin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Ehe cem uzan show...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 (: kapanacak bi 30 gün daha[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Obscura, 16 September 2003 22:02 tarihinde demiş ki: nekadar uyuz oluyorum şu herife ya 1 ay daha kapanmaz busefer tamamen kapanır[hline]Mr. Molko Neden uyuz oluyorsun? Tamam adamın bazı pis işleri olmuş olabilir ama Başbakan(!) dan iyidir adam doğru konuşuyor.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ya adam çıkıo kızımı hanımıma kardeşime el kol kaldırıyorlar diyor ya[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 eh cem uzan kadarda yüzsüz bir insan yokdur sanırım adam türkiye amerikayi dolandırdı akrabaları turkiye ürdünü dolandırdı hala ne yuzsuzlukdurki kendini savunuyor isin komigi bu adam secimde neredeye milletvekili olucak kadar almısdı yanlıs hatırlamıyorsam bana göre yuzyılın soyguncusu cem uzandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 adamın sucu yok ki invul, suc bizim millette.. hele ki izmirde %20 falan almıstı o adam..İzmir gibi bi de ekonomik ve kültüren yönden yüksek bi şehirde. Oha demiştim ben walla.. bu forumda da cok izmirli var, kesin oy veren olmustur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar