klavye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 benimde yurt disi sitelerinde giriyo ama yurt ici sitelerine girmiyo, bi eksi sozlugu acamadi alet ama google da fink atiyorum.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Belli bir neden varmı bu yavaşlık için?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 İstanbul yurtdışı öıkışlarındaki çalışmadan dolayı problem. Muhtemelen bütün millet maç izler diye bu saate koymuşlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 5551000 nolu tel telekomun. Ben arıyorum 1 saatir meşgul, biri açsa ögrenecem ne oldugunu falan ama açmıyorlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar