Sly-One Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ben indiriyorum yarın ewde değilim pazar falan izlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 gittim gordum, fena degil, kapisiyolar filan,leonidas saga sola ayar veriyo, spartalilar geleni geceni kesiyo. xerxes sagda solda ne kadar deforme adam varsa toplamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 sinema dergilerinin hepsinde 96 dakika diye yazıyor edit: hmm imdb 117 dakika yazıyor :D imdb ne derse odur [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 07:18 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 2 saat iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 simdi geldim filmden cok hosuma gitti tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Film sadece güzelmi yoksa efsana olcak tiptenmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 efsane olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 . [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 23:50 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 görüntüler nasıl cizgi film hissini veriyomu? edit: aman cizgi roman hissini işte [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 23:37 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 5 gün kaldı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Ben hastasıyım böyle epik savaş filmlerinin kesinlikle süper olucak bayılıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Keşke bu cuma vizyona girseydi. Beklemek biraz can sıkıyor. Birçok izleğicinin favorilerine girecek gibi gözüküyor. Bu tür sevenlerin kacırmaması gerek bir filim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Orjinal hikayesi yok zaten, ondan efsane olamaz bence de. Ama super olcak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 torrent sitelerinde cam cekimi çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 gayet orjinal bir hikayesi var ama efsane olurmu onu izliyince anlicaz. http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Thermopylae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Orjinal hikayeden kastim kotu demek degildi. Titanic gibi bir film bu da, olacagi bitecegi biliyoruz yani. 70lerde mi ne de cekilmis bir versiyonu var zaten. O acidan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 70 lerde cekilen, tarihi bi filmdi. 300 başka bi olay frankmiller'ın Battle of Thermopylae'ı yorulmaması bu. sonunu biliyoruz evet ama lotr'unda sonun biliyoduk... Hangimiz starwars'un sonunu bilmiyoduki? bence bişey fark ettirmez titanic sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Yahu bence de film super olucak sadece kendine ozgu bi senaryosu yok demek istedim be, aaa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ha orası doğru... ama karakterleri iyi yorumlamış frank abi, butun karkaterler daah sivrilmiş extreme olmuş, sonucta ana hatlar aynı ama değişmiş baya bı kısım... neyse yanı okudunmu bilmiyorum cizgi romanı ama tavsiyem önce onu okuman olur. güzel olcuak güzel olucak, hiç bişey değilse or renkler bitiricek bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 hani böle her filmin bi kopuş anı olur onu da afiş yaparlarya sanki her sahnesi afişliş , her sahnede ayrı ayrı poz weriyo adamlar ,böle harketleri felan çok ayrıntılı yonetmene helal olsu ndiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 işte orda frankmiller devreye giriyo mesela, sincitynin making of'unu izlersenız adam her figuranı ayrı ayrı pozlandırıyo cekimler sırasında... Ayrıca yönetmenin adını unuttumda, elinde 300 gibi cizimleriyle renkleriyle tarzıyla da ciddi etkiler yaratmış bi cizgi roman var. bu tur etkenler bence filmin başarısını arttırmış olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 70milyon$ hasılat yapmış ilk hafta ohanza. ztn 60milyon$'amı ne yapılmıştı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 68 milyon dolar bütçe wtf derim bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 empireda 60 milyon dolar diodu..filme de 91 dakka dio ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 8 milyon doların lafı olmaz da cidden empire 96 dakika diyordu filme imdb 114 mu ne diyor. Kime inanacağız şaşırır durumda iken ben tercihimi imdb'den yana kullandım çünkü film hiç bitmesin istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar