Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 şiir hakkında yorum yapayım ben, gayet güzel cidden beğendim şahsen, yani üzerinde kafa patlattığın belli, fakat kıtaların başındaki tek kelimelik satırlar bestecilere biraz ter döktürtmüştür diye tahmin ediyorum :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bestede yaparım sölerimde ancak kayıt yapacak imkan yok =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 valla mixer program lazım ikisini birleştirerek yollayabilmem için. n-track diye bir program buldum aslında. ama tam olarak nasıl kullanıldığını çözemedim. çat pat uğraşarak birleştirdim ama shareware olduğu için 10 sn kaydediyor max. o da hiç bir işe yaramaz. freeware bir mixer lazım bana, ya da shareware olup da adam gibi kullanılabilen.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Arkadaşlar hadi ama :) besteleriniz bekleniyor. Lütfen artık birşeyler üretelim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 up. 2 adet daha şarkı sözü birikti arkadaşlar.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ya dün bi saat falan uğraştım bişeyler oldu gitarla slow bi şeyler olcak.[hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar