Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Gece arkadaşa çok uzun bir mesaj geldi kız arkadaşından. benim ayağıma kafasını koymuş oturuoduk. Telefonu havaya doğru kaldırdı öyle okuyordu ama tam dimdik hıdı hıdı okurken ":P" işaretini gördüm oda gördü ki onu aynen şöyle okudu bana pöfürt die yani bütün salyasını bana tükürdü :) açiim dedim napiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ya kusura bakma baya bi baktım ama anlayamadım. bu ne:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 :P : Dil çıkarma ama ne yazık ki arkadaş onu baya bi ağıra kaçırıp yüzüme tükürdü mesajda o kısmı okurken.. zaten anlatamadım biliorm hala daha uyumadım mongol gibiyim pc başında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ok sen uyu en iyisi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar