Mavi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Merhaba. alchemy ve herbalism mesleklerini seçtim. yardımcı program olarak gatherer kullanıyorum. Ve http://forum.paticik.com/konu.php?id=122294 bu linkte anlatılan gathererbook isimli programı denemek için aynen anlatılanlar gibi kurdum ama çalıştıramadım. eski sürüm farkı olabilir sanırım. uzun lafın kısası herbalism mesleğini kolay arttırmam için ne yapmalıyım ? tek tek bitki aramaktan başka bir yol bilen varsa buraya yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 öle bişe oldunu hiç sanmıyorum zaten ne kastetdinide anlmadım tek tek bitki toplamaktan başka ne yapabilirsinki zaten ? en azından hile tarzı bişe arıyosan bu oyunda bulamazsın bulamamnıda ümid ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Levelini kasarken zaten yeterince bitki bulacaksın yolunun üzerinde. Herbalism Skinningten sonra en kolay kasılan prof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Gerab, benim yukarıda yazdığım yazıda hile diye bir laf geçiyor mu ? İyi oku, yazıcaksan adam gibi cvp yaz. - Teşekkür ederim demirmaske. Şimdilik bana Gatherer yeticek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 hazır gatherer falan konu açılmışken bişi soracam..bende 210 mining var nerde kasabilirim 210 a kadar öyle çok bi çaba harcamadım level kasarken olanları aldım falan ama artık 40 yılda bir çıkıyo mithril falan gerisi thorium falan onları da mine edemiorum..bi yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 tanarisde deli gibi mithril deposit oluyo atlicaksın atına dolaşıp kasıcaksın orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar