Mavi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Merhaba. alchemy ve herbalism mesleklerini seçtim. yardımcı program olarak gatherer kullanıyorum. Ve http://forum.paticik.com/konu.php?id=122294 bu linkte anlatılan gathererbook isimli programı denemek için aynen anlatılanlar gibi kurdum ama çalıştıramadım. eski sürüm farkı olabilir sanırım. uzun lafın kısası herbalism mesleğini kolay arttırmam için ne yapmalıyım ? tek tek bitki aramaktan başka bir yol bilen varsa buraya yazarsa sevinirim.
Gerab Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 öle bişe oldunu hiç sanmıyorum zaten ne kastetdinide anlmadım tek tek bitki toplamaktan başka ne yapabilirsinki zaten ? en azından hile tarzı bişe arıyosan bu oyunda bulamazsın bulamamnıda ümid ediyorum
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Levelini kasarken zaten yeterince bitki bulacaksın yolunun üzerinde. Herbalism Skinningten sonra en kolay kasılan prof.
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Gerab, benim yukarıda yazdığım yazıda hile diye bir laf geçiyor mu ? İyi oku, yazıcaksan adam gibi cvp yaz. - Teşekkür ederim demirmaske. Şimdilik bana Gatherer yeticek sanırım.
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 hazır gatherer falan konu açılmışken bişi soracam..bende 210 mining var nerde kasabilirim 210 a kadar öyle çok bi çaba harcamadım level kasarken olanları aldım falan ama artık 40 yılda bir çıkıyo mithril falan gerisi thorium falan onları da mine edemiorum..bi yardım?
carignano Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 tanarisde deli gibi mithril deposit oluyo atlicaksın atına dolaşıp kasıcaksın orda...
Öne çıkan mesajlar