Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Erzincandaki akrabalarımızın arayıp söylemesi üzerine öğrendik, Erzincanda ülkücüler ile pkklılar çarpışıyormuş Erzincanlı pati varsa birşeyler yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 inanmam ülkücü dediğin tırsak olur pkk'ya elleşemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Bursa spor un texas grubu bile çatıştı zamanında ülkücülermi çatışamıyacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 arkasokak ben şahsen ülkücü değilim ama o lafın başına iş açabilir gibime geliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ülkücülerle pkk mı? , abi bunun için ülkücülerde ak-47 veya daha ağır silahlar olması gerekmez mi? veya dediğin bölücü protestocular mı?pkk demekle protestocuları mı kastettin(bölücü olanları)? bizim ülkücüler onları ezer de pkk da gelirse ki pkk da gelirse bu sefer de türk ordusu gelir şehir birbirine girer,ülkücüler kazanamaz.erzincana pkk hayatta gelemez ama.şehrin göbeği be nasıl gelsin öeh! akrabalarının dediği şu diyarbekirdeki provokasyoncularla ülkücülerdir.yanlış anlamışsın bence. bir ara türkeş ülkücü ordusu kuruyordu ya iki tane ne oldu ona?? not:ben ülkücü değilim sadece meraktan sordum.lütfen beni kimse ülkücü olarak algılamasın. [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 13:58 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ulkuculerin cogu liselilerden olusuyor...Silahlı pkk'ya karsı hicbirsey yapamazlar... Hem pkk dag teroristleri degilmi... Neyse...Yesinler kendilerini...Ordu varken bu ulkede hicbirsey olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Pkk dedikleri bi grup kürt sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar