izmir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 arkadaslar rogue nın 70 explore skılının işlevini bılen bana anlatabılırmı acaba (sadece merak paylasmak istedim :/ ) [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 12:23 tarihinde, izmir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 belli bir alanın içindeki seçtiğin düşmana tp olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 tasci dediin mantıklımı sence? ... bildiim kadarıyla tp scrolla aynı görevi görüo olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 skillin altında yazanı okudum ben ... düşmanına tp oluyorsun arkadaşına değil.. said: BesT pati § 09 Nisan 2006, Pazar - 12:58 [ özel msj ] tasci dediin mantıklımı sence? ... bildiim kadarıyla tp scrolla aynı görevi görüo olması lazım... sen varsayımlarla ve arkadaşlarından duyduklarına göre konuşuyorsun ben skill in açıklamasına göre , hangimizin yaptığı daha mantıklı sence ? [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 13:10 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Belli bir mesafedeki düsmanın uzerine tp oluosun. Ama hic kullanıslı deil ben diim 3 sen de 5 dakkaya doluo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bir şey soracam impre nerden bu kadar emin olabiliyorsun sanki 70 lvl roguen varda düşmana 3 dakka ya da 5 dakka sonra tp oluyor diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 lol 70 lvl rouge um var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 nickin ne server ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Impressive pati § 09 Nisan 2006, Pazar - 13:45 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- lol 70 lvl rouge um var kapak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 pekı bu dusmanı nasıl belırlıosun acaba ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar