RealAnastacia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Beyler 1 gün önce yaptığım 5 tane mirage +7 i +8 e tıklıcaktım.Fakat şöyle bir sorun var ki sadece sonuncusunda trina basacaktım yani 4 tane mirage da sadece busla son mirage da trina bascaktım.Fakat ne denediysem Mirage +8 i basamadım:((( Eğer birisi bana mirage dagger +8 i nasıl yapabileceğimi anlatır veya bir kaç ipucu verirse çok sevinirim:( Bu konuya verilecek özel pmler için pm kapasitesinide 5000 karakter yaptım. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yardımlar için çok saolun baya bi yardım eden varmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 birincisi tamamen buyuk harf ile topic acmak YASAK. yardim bekliyorsun da nasil bir yardim bekliyorsun? biri sana ancak +8 mirage vererek yardim edebilir. upgrade tamamen sans. 1 tane +7 basarsin olur 5 tane basarsin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 said: Eğer birisi bana mirage dagger +8 i nasıl yapabileceğimi anlatır veya bir kaç ipucu verirse çok sevinirim:( öle bişe olsaydı şuan herkezin elinde md +8 olurdu ... şans işi 20. de olur belki veya 1.de olur tamamen şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 walla ben kafaya koydum 2 tane basacağım , legit olacak .. Arkadaşlarımla beraber hergün harpy kesip mirage topluyoruz , Şuanda 12 tanesini +6 yaptım , bi 12 yada 20 tane daha +6 yaptığım zaman hepsini birlikte +7 ye basıcam geriye 10tane kalırsa hepsini trinayla +8e basıcam :) Mirageları +8e bastığım zaman roguemdeki +7 shardlarıda trinayla +8e basıcam Sonucu videolayacağım büyük ihtimalle beraber görürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ben yerinde olsam paraya kıyıp hepsine trina basardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 1 tane +7 aldım +8e bastım oldu shard +7 vardı elimde 2 tane +8 md olunca onuda bastım oda +8 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 aslında benimde içimden hepsine trina basmak geçerdi fakat ben ne premium üyeyim nede oyunda biryerden gelebilecek param var.Yani anlıcanız oyunda 100 m vardı ve o 100 m ile sonunda 5 mirage +7 , 1 trina yapabildim .aslında amacım para biriktirip mirage dagger +8 almaktı fakat moradona girdim ve fiyat araştırdığımda baktımki mirage dagger +8 sadece 45 - 50 gb arası diyorlar. :S şundan daha 2 hafta önce 30 gb dı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bide ben bu işi şansın yanında tamemen mannera bağlıyorum bende 500 manner var çoğunlukla up edemem ama arkta 4000 manner var çok rahat up ediom +8 md ve +8 shardı o charla yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 charımda 9k manner vardı ve ona rağmen olmadı mannerla ilgisi olsaydı o zaman 5 i birden +8 olurdu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 herzaman olacak die bişi yokki 5k manner ve bol bol şans +8 md arkasından +8 shard çıkması baldır ammada ballıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 su an siteye girebilen warmı hadi onu gectim siteyi acabilen warmı bende acılıo ve patients... gibi bi cümle gecio:Psite bozukmu ne bilen arkadas warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 site bakımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 mannerin bunla hiç bir alakası yok. şans işi o anas arkadaşım ilk basısında +8 yaptı dıger arkadasım 7-8 tane bastı hepsi yandı. şans işi tamamen. eğer bu olay cozulmus olsaydı herkesın elınde +8 ler olurdu .=) şansın warsa olur yoksa olmaz bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 +8 mirage kaç paraki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar