calimero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Benim 1 GB lık bir i pod um vardı. Hâlâ da var fakat artık bilgisayara taktığım zaman bilgisayar görmüyor. Sebep de birgün cafede bir arkadaşım istedi i pod u, ben de verdim doğal olarak. sonra bu arkadaş i pod u güvenli bir şekilde çıkarabilmek için çıkan ikon mudur nedir işte onu tıklamadı. Çıkarttıktan sonra da bir daha çalışmadı alet. ne yapılabilir, var mıdır bir fikriş olan acep???
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yazılımını güncellemek gerekebilir.. ipodlarda o iş nasıl oluyor bilmiyorum
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bendede benzer bir problem takıyorum bilgisayar kilitleniyor , söktüm usbyi başka girişlere taktım ettim bilimum olası donanım updatei yaptım yemedi. takıyorum makinayı kilitliyor :( (hatta hemen hemen ne taksam kilitliyor) fikri olan?
Fly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ipod yere düşmediyse (veya düştü ama çok anormal davranışlar - soba görevi görme, 1 saatte full şarjlı pili tüketme gibi- göstermiyorsa) restore diyip yeni firmware i kurunca çok yüksek ihtimalle düzelir sorunların (şarkılarını siliyor yedekleri olmalı tabi).
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 1 gb'lık ipodlar genelde dandik oldukları için sorunlara yol açabiliyor.
Caglar35 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 genel olarak ipodlar çok sorunlu aletler. içlerinde saatli bomba varmış gibi, garanti bittiği anda alet de bitiyor.
Öne çıkan mesajlar