calimero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Benim 1 GB lık bir i pod um vardı. Hâlâ da var fakat artık bilgisayara taktığım zaman bilgisayar görmüyor. Sebep de birgün cafede bir arkadaşım istedi i pod u, ben de verdim doğal olarak. sonra bu arkadaş i pod u güvenli bir şekilde çıkarabilmek için çıkan ikon mudur nedir işte onu tıklamadı. Çıkarttıktan sonra da bir daha çalışmadı alet. ne yapılabilir, var mıdır bir fikriş olan acep??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 format? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yazılımını güncellemek gerekebilir.. ipodlarda o iş nasıl oluyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yazılımını güncellemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bendede benzer bir problem takıyorum bilgisayar kilitleniyor , söktüm usbyi başka girişlere taktım ettim bilimum olası donanım updatei yaptım yemedi. takıyorum makinayı kilitliyor :( (hatta hemen hemen ne taksam kilitliyor) fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ipod yere düşmediyse (veya düştü ama çok anormal davranışlar - soba görevi görme, 1 saatte full şarjlı pili tüketme gibi- göstermiyorsa) restore diyip yeni firmware i kurunca çok yüksek ihtimalle düzelir sorunların (şarkılarını siliyor yedekleri olmalı tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 1 gb'lık ipodlar genelde dandik oldukları için sorunlara yol açabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 genel olarak ipodlar çok sorunlu aletler. içlerinde saatli bomba varmış gibi, garanti bittiği anda alet de bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar