TheProfessional Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bu 2 arkadasa önerim olacak birincisi şu; cypher eziq server cypher şöyle server cypherde +6 dex küpeyle şunu yaptim felan cypher bitmis diyeceklerine; igneyi kendilerine cuvaldınızı başkasına batirin.... önce childeren'dan başlayalim bu arkadas bir numarali hilekar ve birinci sınıf noob. önce niye hilekar söyliiyim bu children denen arkadas light feetle koşabilme yetenegine sahip. ona bu yetenegi ögreten şahısta stunerdır... 2.si bu arkadas birinci sınıf noobtur cünkü silahi kırılmıs bir vaziyette czde dolanıp adam almaya calısmaktadir. 3.sü stuner efendi elalemin itemlarini sayıp duracagina önce siz 2'niz kendizine bir bakın... sende dex 6 küpe chitin +7 shell shard +7 vs vs noob itemlariyla 1540 attacaga sahip oldugunu söylüyorsun peki senle ayni lvlde dd 25 le adamlara nasıl 750 vuruyorsun iman gücüyle mi??? ve children bu kadar zavallı bir bp daha görülmemiştir 60 lvl dual mirage +7 li assas arkadasim ve onunla yanyana oturan 60 lvl chitinli priesti; childrenla başbaşa kaldıklarında 2sinde town cekmeye hazirlaniyorlardi ki ta ki 60 lvl priest arkadasimiz childrena malice atana dek... malice'in sesisyle children'in town cekmesi arasındaki zaman sanıyorum dünyadaki en kücük zaman birimidir... stuner efendi ; dedigim gibi o eziq 1540 ap la 70 lvl assaslara 750 felan vuramazsın. oyun bitti diyip aglayacagina koxpla övüne övüne lvl atladigini; light feetle ona buna koşmayı ögretecegine kendi önüne bak...yemek yedigin sofraya tükürüyorsun bugun sen heaven claninda +8 itemleri alsaydin böyle mi konusacaktin??? ayrica o children denen arkadasin da umarım hacklenir... sen elalemin itemlarina camur atacagina children'in bi itemlerine bak bakalım talia'siz 1900+ ap li roqueden naasıl 800 dmg aliyor acaba???????????????? ve ayni children malice attiktan sonra nasıl 900+ dmg vuruyor gercekten entresan deil mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Cyperde oynamıyorum ama forumdan okuduğuma göre stner koxpla kasmış fln haklı olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 benim AP 1500 küsür inanmayan varsa inanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 videolarda gördüğüm kadarıyla muzo nun dedıgı dogru..fakat koxp la da kastı ex i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Cyper da 70 olanlardan bırısının kendı elıyle kastıgını kım soylıyebılır herkes koxp la kasıo adamlar koxp la kasarken gıdıcek adam elle 70 mıse kasıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Cyper da 70 olanlardan bırısının kendı elıyle kastıgını kım soylıyebılır herkes koxp la kasıo adamlar koxp la kasarken gıdıcek adam elle 70 mıse kasıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 1kere yazman yeterliydi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bu oyunda koxp suz 70 olmus 1 tane bile adam yoktur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Açtırma ağızımı çok war koxpsuz 70olmush Diez=The_sTRom,rebelde20, Ares=Ujjio Vs .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eternal_journey Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bırak şu stuneri yeter valla sıkıldım başka şeylerden bahsedilim yav cyparda onu seven adam bi tane bulamzsın. zaten. ektiğini bicersin derler ya aynen öle stunerde biçiti sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 @Wayne Sen bana bu oyundaki tüm lvl 70lerin kosp koxp vs kullandığını kanıtlayan ss fraps bişey göster, sana ko da hayal edemiyceğin itemlar dizicem söz. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 said: Sen bana bu oyundaki tüm lvl 70lerin kosp koxp vs kullandığını kanıtlayan ss fraps bişey göster, sana ko da hayal edemiyceğin itemlar dizicem söz. +999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 @catastrope T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar