hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 +akira - 1 cd +angelcop - 3 cd (VCD) +angel sanctuary - 2 cd (VCD) +animatrix - 1 cd +bastard - 3cd (VCD) +berserk - 3 cd +cowboy bebop - 5 cd +final fantasy -1 cd +full metal panic - 8 cd +ghost in the shell -2 cd (VCD) +Ghost in the Shell Stand Alone Complex (dload aşamasinda 19/26) +Gundam Seed (dload aşamasinda 19/50) +grave of fireflies - 1 cd +hellsing - 4 cd +monoke hime - 2 cd (VCD) +ninja scroll - 2 cd (VCD) +noir - 7 cd +records of lodoss war - 13 cd (VCD) +serial experiments lain - 3 cd +sorcerous stabber orphen - 8 cd +trigun - 13 cd (VCD) +Vampire hunter d : bloodlust - 1 cd +Witch hunter robin - 5cd[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bu arada arkadaşlar haftaya cumartesi buluşcak mıyız?Kimse birşey demiyo da,herkes buluşalım diyo ama şu gün demiyor:)[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 sımdı abıler yada ablalar warsa aranızda bılemıycem bana ıylık yapabılcek yıgıt kendıne guvenen aranıyor :p warsa ozel msg la konusalım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bana -Neon Genesis Evangelion ve Witch Hunter Robinin 10.episode dan sonrasını çekebilcek var mı? Varsa pm atsın takas filan yaparız birşeyler...[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 loading bi sen de yazarsan listeni daha yararlı olur[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 +Hellsing-Full 5cd +Outlaw Star 1-19 6cd +Perfect Blue 2cd(VCD) +Trigun-Full 6cd +Hack Sign 1-8 3 cd(devamı dl aşamasında) +Fatal Fury 2cd(VCD) +Macross Plus ova-2 cd +Orphen 1-6 2cd +Spriggan 1cd +Vison of Escaflowne 1-12 4cd +Cowboy Bebop Knocking on heavens door 1cd +Berserk 1-3 1 cd ve şuan dl durumunda olanlar ve millette olan cdlerim var onun için şuanki listem budur...[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 tamam beyler ben çekicem loadinge eva yı.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bu arada şunları unutmuşum:) +Blood The Last Vampire 1cd +Vampire Hunter d:Bloodlust 1cd +Samurai X 2cd +Ninja Scroll 1cd +Ghost in the Shell 1 cd[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Loading biraz yavaş git.Bu hızla gidersen 1 ay bilgisayar koltuğuna yapışcan bölümleri bitireyim diye:D[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 :)yok yaw dl ye bırakıyorum sabah akşam açık valla...aslında nie acele ediyosam sanki kaçıyo:)[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Benim de sabah akşam dl var ama bu kadar anime kasmıyom yani ama antalya'ya döndüğümde kasıcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 loading "grave of the fireflies"ı unuttun :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hehe ewt bir de grave of the fireflies var...[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 surda bı allahın kulu yokmu bana yardım edecek[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar