Chorap Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Bu akşam Show Tv'de 21:45 de gösterilecek. Fear Factor aslında il yurt dışında düzenlenen (ilk Amerika'da sanırım) izlemesi oldukça eylenceli bir yarışma. Kaçırmayın derim. 3 erkek ve 3 kadın her hafta yarışacak. Yarışmacıların her hafta çok yürek isteyen, heycanlı ve adrenalin dolu oyunları bitirmeleri istenecek. Hatta aralarında oldukça iğrenç ve genel olarak herkesin yapamayacağı oyunlar da olacak :) Doğru hatırlıyorsam her haftanın birincisi son bir finalde yarışacak ve en son birinciye 50 bin dolar ödül var. Ayrıca yarışma Arjantinde, özel bir stüdyo içersinde çekilecekmiş... Yurt dışında izlediğim kadarıyla çok hoş bir yarışmaydı. Ben bile izlediğim yerde yarışmacıların hissetkileri korkuyu hissediyordum açıkcası :D Tanıdığım biri seçilmiş yarışmaya o nedenle kesin kaçırmayacağım. Size de tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bufalo testisi filan yediriyolar adama, midelere zarar bi yarisma fear factor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Benim kick box hocası 1. oldu bu hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Farelerin, yılanların içine yatırdılar, ölmeden mezara koydular insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 hakkaten oyle yengecler yılanlar fareler falan denk geldim kusuyodum cevırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 of.. sonuna yetiştim, avea sundu dedi bitti :( sonra acun firardaya baktim biraz 5 dk dayanabildim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 güzel kızlar yarışmassa iş yapmaz bu program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 kazanan adamın aptığı abuk hareketler çok komikti tekmeler yumruklar falan hey yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ismi itici bi kere...heh izlemedim ama izleyelim bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 güzel yarışma ama yılanların içine yatmak dışında pek bi heyecanlı olayı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Ehaha adam kick boxcu sevinmesi bile öle lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Ayak bolgesi fareler Orta bolge yılanlar bas bolgesi yengecler Igrenc bir yarısma...50.000 $ icin onu yapacagıma giderim iddia veya loto zart zurt oynarım daha iyi... said: güzel kızlar yarışmassa iş yapmaz bu program Ha bu arada yarısmada finale kalan sarısın kız cok guzeldi...:P [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 14:41 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar