Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden Dupe !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün akşam kafeye gidiyim dedim bir baktım ki dies de oynuyan bi grup oyuncu 4 kasa item dupelemişler ve parada .. anlıcağınız dupe hala var bu akşam savaşından sonra item almanızı tavsiye etmem .
Mesaj tarihi:
dogru o kadar kolay olsa herkes yapardı ama bazı insanlar bu oyunu gercekten hakkıyla oynuyor dupe falan nedir ne değildir umurlarında değil.Eh bide dupe yapmaktansa edit yapmak daha kolay geliyo bazılarına :D
Mesaj tarihi:
Çok haksızlık olduğunu görünce tırnaklarınla kazıyarak geldiğin yerlerin bi çırpıda silinerek elinden alınmasına şahit olunca göz göre göre... İster istemez biraz eğilimin oluor ..(şahsi görüşüm)
Mesaj tarihi:
Bende sorucam hep burda nası oluyo diye ama diyom burası seviyeli bi forum sormuyayım ama baksana herkes bilyo belki banada solerler bende oyun icindeki butun vaktimi pazarda gecirmem 2 saatte dupe yapar sonra oyunun zevkini cıkartırım xD

''.'' ile oluyosa biri solesin ole id var elimde :D
Mesaj tarihi:
yapın yapın :)
yarın öbürgün banlandım ben :(
aga charım silindi
ama benin iron necklace dropdu onuda silmişler ( dupe itemler olmadan kesebilecenmi onu ? )
aga heklendim dersin inşallah

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 13:10 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bende Glass Belt vardı hala duruyor çok şükür.
Ama drop itemleri silmiyor değiller.
4 dupe wipe silinmeyen +8/80 Priest Impactımı silmişler.
Mesaj tarihi:
Valla diezde az degil diezde oynayan cafeden arkadaslar İstanbul - Fatih - Asrın Cafe'den her turlu itemi alabiliyorlar tabi ytl ile tabi bunlar her dupe wipe' ta siliniyolarlar herzamanki gibi .. İtem aldiklarida kimler biliyormusunuz ?
Hakkı .. Yani TheStr0m ( lvl 70 mage)
bir digeri ise NightFallen ( Abdullah ) Bu arakdasta X'ten .. ya 70 olupta dupe yapiyorlar ya .. Ne diyim ..

Bu arada elimde kanıt(ss alacak halim yok gizli video fln xD ) fln yok ama herkes kendini biliyor ..

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 13:18 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
taşcı hayatımda dupe yapmadım yapmam da böle konuşman kırdı beni . ben sadece gördüklerimi söledim 5 10 dk içinde 1 posta dupe yapıyo adamlar
ne diyebilirim ki sana ?
Mesaj tarihi:
abi ben nası yapıldığını bilmiyom bilsem itemlerimi söledim sana bölemi kalırım ben ? ama gördüğümü anlattım sizde hemen dupeci kosp cu damgasını vuruyorsunuz bana ya
  • Yeni Oluştur...