PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 beyler biriniz yardım edin ares gm msn i falan warmı mute yüzünden bi b.k yiyemiom ayrıca end. neden pmlere cwp wermion oyunda ayıp ayıp xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Endlees Vokerin olayım Abyssde aga beraber kasalım para xD olma mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 pm atanlara genelde cvp vermiyom niye vermiyo ornek ; slm cvp benden slm dostum biraz paran varmı item alcam eksigim var xD veya sen yeni karus oldun burda party girmek istiyosan bana para vercen gibi abuk subuk pm ler geliyo ondan kim oldugunu soylemezsen cvp vermem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 lol... Nasıl voker olcan sen?? Hadi diyelim oldun.. eee Endless orc lam... xD kutuyu kim toplicak ? Yada kutu kime çıkıcak... Siz orda birbirinizi kesersiniz anca.. Zaten Tek novalık işin war.. asdsgdfasghd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ahahha n00bies :P Islak Helmetimiz var bisdemi karus olsak leyn? Kafama yatmıyor deil ha xD Endless kasar bisi uruklar da puhha :D SrLanceloT LvL =64 BloodBrothersS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Koray helmetle olmuo bu işler.. İçin boş.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 karus olun huzur burda ne kadar agagiller noob surusu varsa human olmus buraya gecince anladım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ahahah Senin dolu mu sanki xD Sırf Boş işkembe haha XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bende karusum da mute luyum yafs gm arıyom 2 gündür yoq birinizde warsa gm msn i weya nick i werin bide mahina nası yasılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 koray ıslak siz aynı yerde oturmuyonuzmu len bide burayı kaynatıyonuz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 amk kaynatmayın bi xD said: bende karusum da mute luyum yafs gm arıyom 2 gündür yoq birinizde warsa gm msn i weya nick i werin bide mahina nası yasılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Hakketen diyaloğlar süper, güzel yakalamışsın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Yakalıcaz tabi ya işimiz Ne xD gülüN biraz didik ^^ :o Aklımı yiyim Aklımı :o SrLanceloT =LvL=64 BloodBrothersS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 galiba charı satmış bu eskiden aynı clandaydık bugun clan istedi ama başkasıydı chardaki ve devamlı ts de oluyordu ;:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 endless ezüüne nasıl da indirdim savaşta sümsüüü ama. baktım abuk sabuk hareketler yapıyo. Çağırdım -Orc vaar diye 5146154131154 tane human geldi.Tabe son vuruş her zmn benim :)))))) . Aldım anahtarını. Elemental cüceeee [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 16:44 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 masdmamsdmasduamsdams puhahahahahhaha ksciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii elemental cüceye koptum ama kendi char1n geliyo akl1ma xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 40 kişi arasında kalıp olmem gayet dogal ama cok istiyosan 1 vs 1 yaparız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yok ks daha güsel oluyo. Esük seniii xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 eziq yesil cüce 40 kisinin aras1na tp ledilermi ? sen girdin aralar1na masdmsamdmsa /town zxSDxDxzXdsxDDszxdDxdD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 passive, İçine Cem Yılmaz mı kaçtı? Acaip formundasın bugün. Maşallah Forum Ağlıyo Be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yalanm1 bu esüü zorlam1 ald1n1z aran1zza kendi geldi :D end k1zm1yosun demi? arenada video çekilcei zamn yesil cüceleri çocuklar pistten çekilsin die kesip geçiolar... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Adam komedi yav. Yan Char mı endless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ne yan char1 noluyo? ha bu arada mahina cidden aresin gm imi?ciddi cwp yas thdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Biraz daha zorlarsa bana bir üslubu hatırlatıyor ama neydi neydi o adamın adı :) Böle org morg vardı :)) [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 17:04 tarihinde, fantiagra tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya cidden mahina ares gm mi yaz1n sora dewam etemxD [spo]#######################################################################?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????###############################################################################[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar