Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eno vs Douwantit Round 2. Yenecem iste!

Eno

Öne çıkan mesajlar

Douwantit le kapışmamın ilk aşamasını forumu takip eden arkadaşlar biliyor. Bu adamlar ben mail atmadan sipariş hakkında bir gelişme göstermiyorlar çok ilginç. 6 gündür Etailer Shipped bekliyorduk. Bugün mail attım, taciz ettim. Akşam mail attılar, Left Cons. Center diye. Özür dilediler falan. :) (bu iki etti)

Şimdi sorum şu. Daha önce douwantit den alışveriş yapanlara. Oyunlar Türkiye'ye gelince ev adresine mi geliyor yoksa ben mi gidip alıcam? Arasam yollayın eve desem yolluyorlarmı? vs vs

Sevgiler..[hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

eno, ben geçenlerde getirttim bi sorun çıkmadı
sen o seçtiğin yeri arayacaksın şimdi left consi dedikten 3-4 gun sorna ara oraya gelmiş oluyor ya da gelmek uzeredir ama bi 3-4 gun beklemen lazım left consolidation center dedikten sonra... bence left consolidation dediyse gelir ama senin arayıp takip etmen gerek tabi... ama bi endişen olmasın mutlaka gelir...[hline]Elrohir Bo'acca
Novice Marksman
Sergeant of the Rebel Alliance
Corbantis
Sosyal ağlarda paylaş

arada oyun geldiğinde herkes eclipse kettemoor diyor ama bnm oynadığım serverı da düşün bi derim ana serverın olmasa da zaman geçirmek için iyi bi yer ve gayet kalabalık ozellikle tatooine gezegeni anchorhead ve bestine şehirleri ztn butun serveralrda population ın çoğu bu iki şehirde oluyor...
neyse bi düşün derim gerekli yardımı da yaparım kendi çapımda geliştim biraz tabi bulunduğum serverda...
star wars aleminde şimdiden sana iyi eğlenceler...[hline]Elrohir Bo'acca
Novice Marksman
Sergeant of the Rebel Alliance
Corbantis
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe
Şimdi transfer çalışmalarınızı haliyle görüyorum. :P
Bonservisim 500k credits dir. Dileyen alır kardeşim :p

Bu Türkiye'deki yere geldikten sonra gidip benim mi almam gerekiyor, yoksa ev adresime yolluyorlar mı? Eve gelsin kardeşim, onla mı uğraşıcam diyebiliyormuyum? Daha önce diyen oldu mu? vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Eve yolluyorda yine senin oraya gitmen gerekiyor gidip oraya talimat vereceksin ve nufus kagidinin fotokopğisi filan sonra evine yolluyorlar telefondan olmuyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...