Eno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Douwantit le kapışmamın ilk aşamasını forumu takip eden arkadaşlar biliyor. Bu adamlar ben mail atmadan sipariş hakkında bir gelişme göstermiyorlar çok ilginç. 6 gündür Etailer Shipped bekliyorduk. Bugün mail attım, taciz ettim. Akşam mail attılar, Left Cons. Center diye. Özür dilediler falan. :) (bu iki etti) Şimdi sorum şu. Daha önce douwantit den alışveriş yapanlara. Oyunlar Türkiye'ye gelince ev adresine mi geliyor yoksa ben mi gidip alıcam? Arasam yollayın eve desem yolluyorlarmı? vs vs Sevgiler..[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 eno, ben geçenlerde getirttim bi sorun çıkmadı sen o seçtiğin yeri arayacaksın şimdi left consi dedikten 3-4 gun sorna ara oraya gelmiş oluyor ya da gelmek uzeredir ama bi 3-4 gun beklemen lazım left consolidation center dedikten sonra... bence left consolidation dediyse gelir ama senin arayıp takip etmen gerek tabi... ama bi endişen olmasın mutlaka gelir...[hline]Elrohir Bo'acca Novice Marksman Sergeant of the Rebel Alliance Corbantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 arada oyun geldiğinde herkes eclipse kettemoor diyor ama bnm oynadığım serverı da düşün bi derim ana serverın olmasa da zaman geçirmek için iyi bi yer ve gayet kalabalık ozellikle tatooine gezegeni anchorhead ve bestine şehirleri ztn butun serveralrda population ın çoğu bu iki şehirde oluyor... neyse bi düşün derim gerekli yardımı da yaparım kendi çapımda geliştim biraz tabi bulunduğum serverda... star wars aleminde şimdiden sana iyi eğlenceler...[hline]Elrohir Bo'acca Novice Marksman Sergeant of the Rebel Alliance Corbantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 eno, 3-4 gün sonra burada seçmiş olduğun merkeze telefon et. telefon etmezsen günlerce orada bekler.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 eclipse eclipse[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ehehe Şimdi transfer çalışmalarınızı haliyle görüyorum. :P Bonservisim 500k credits dir. Dileyen alır kardeşim :p Bu Türkiye'deki yere geldikten sonra gidip benim mi almam gerekiyor, yoksa ev adresime yolluyorlar mı? Eve gelsin kardeşim, onla mı uğraşıcam diyebiliyormuyum? Daha önce diyen oldu mu? vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 git al en iyisi. bir de evime yollayın dersen kim bilir neler gelir başına.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Eve yolluyorda yine senin oraya gitmen gerekiyor gidip oraya talimat vereceksin ve nufus kagidinin fotokopğisi filan sonra evine yolluyorlar telefondan olmuyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar